Puiuti de randunici!!! (152)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
Iliescu la scoala si Comisel acasa
Un duet de babette , tres batranette ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
David e in cada
si am citit ce a scris Adriuta
::fffff frumos si emotinant!am 

!!!noi care suntem aici in tara,nu stim de multe ori sa apreciem ceea ce avem
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ariel_7000 spune:
seara buna fete dragi!
in primul rand...
imi pare rau de biata iulia si pt beleaua ce-a dat peste ea, indiferent de ce nume poarta. multa putere lui naty, ca tare greu e sa fii mamica incercata de asa ceva...DOAMNE AJUTA sa treaca repede!
in al 2 lea rand...kya!!! ce-a patit cutiuta???? hmmmm....cred ca au fost gazduite temporar fisierele sau da iar eroare....ca a mai facut de cateva ori asa. cand ma mai eliberez iti dau pe mess ce muzica vrei 
gecko, super mama ta!!!
....ce mutra a facut "prapaditu'" ? ![]()
alice, ador "micul print" si pe nea exupery.
simonette 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
luny spune:
ma ia durerea de gat!
Mufa a papat si a dormicit bine azi!
..dar mucii tot rauri-rauri, si nas infundat..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ursuuu, claaau, ccris??????? ce faceti, unde ati disparut?
LUNY
tuchita spune:
shshssh, e liniste acasa la mine...Sebul doarme deja, Ilinca e la ora de povesti cu tati, eu la ora de povesti cu duamnele
Adriutza, chiar imi era dor de tine!
Cum ziceai ca e cu strungareata?![]()
Emotinant ce ai scris...dar nu vreau sa ma las coplesita de emotii de-astea! noi traim aici emotia alcatuirii unui nou guvern, eu visez concurs national pe posturi...floricele pe campii, hai sa le-adunam copii!
Despre conservantii alimentari cred ca mult mai multe decat mine poate sa zica Liana, ca ea e expert in igiena alimentelor, eu mai putin, dar promit ca ma uit si-mi dau cu parerea later!
Si profa mea de franceza din liceu era fata mare
, dar mie mi-a placut tare mult dar din pacate n-am mai utilizat limba din clasa a doispea, asa ca am uitat pe ici pe colea!
Simo 29, va invidiez pentru putzi rezolvata! Cum mai e zapada la voi? la fel sau s-a topit?
Mimo, ti-a facut-o Bubu cu pampersii!
Sa stii ca si eu am luat de la Plus, n-au nici un insemn special, sunt de aia cu uniceful si au elastic!
Kya, ce mai faci? Cat a mai ramas pana la revederea cu randunoiul?
Ariel, esti bine vad!
fug la Ili si mai revin...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
merge paracetamol Supozitor daca face febra la noapte iar?..i-am dat acum nurofen..
LUNY
Nicoleta spune:
Salut.
Tare rau imi pare de Iulia, sper sa isi revina rapid!
Alice, stai sa vezi ce tare: eu am facut 8 clase la Scoala 1, iar sor-mea a fost si invatatoare acolo vreo 4 ani, detasata
Cine mai este director? Si nu, nu-mi e dor de Liceul Pedagogic, mi-e dor de anii de internat, de colege... ce viata... de prima intalnire cu actualul sot :D... si de urmatoarele...
Ce faine au fost zilele astea, 3 la rand, libere toate, cu tati acasa, cu ajutor 100%... Astept acum Craciunul, cand isi va lua concediu...
Si azi, mare realizare mare (stiti ca eu il adorm pe al mic in brate...): a supt, treaz, dupa baie, l-am ridicat sa eructeze, a supt iar si apoi s-a asezat pe burta si s-a fatait putin, timp in care zambea strengareste, prin somn... apoi a adormit!!!

Sa-l tina, macar la somnul de seara!
Gecko, tu numai cu scuturat ai scapat? Rinita alergica ai facut? A, ce de coma e mama ta! Si eu cand am dormit prima data la viitorii socri l-a intrebat soacra pe Adrian cum dormim, iar el a zis ca noi doi, si ei doi. Si ne-au culcat in sufragerie, ca au apartament vagon! Si cand am fost cu el la hramul bisericii din satul bunicilor mei (tot asa a stat peste noapte), pe mine m-au culcat in camera a doua din casa mica (daca as fi iesit treceam pe la ei prin camera, daca as fi sarit pe geam, vai de mine, ca era la 2.5 metri de pamant
...), si pe el in casa mare, in a doua camera... Ce vremuri...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mimonix spune:
Eu sunt gata pe ziua de azi...terminata fizic si psihic
Vladutz a cazut cu pometele in muchia mesei, exact sub ochi o sa aiba catamai vanataia....totul intr-o fractiune de secunda, sub ochii Teodorei pe care o rugasem sa aiba o secunda grija...o secunda
Eu ma dadeam jos de pe canapea unde stateam lungita sa am grija de el, el a schimbat directia si a luat-o spre Teo , eu am strigat sa fie atenta la el pana ma ridic eu si vin pe partea ailalta (e un coltar si in mijloc are masa care trebuie ocolita
) si pana m-am ridicat eu in capu' oaselor aud "zbang" si urlete
Gura proasta mi-a luat-o pe dinainte, am urlat la Teo care s-a pus si ea pe plans...m-am certat si cu omu' care a aparut val vartej sa vada ce-i cu urletele alea
si uite asa mai am putin si-mi crapa capul ....Imi pare rau ca s-a suparat Teo
si mai am rufe de intins si-mi vine sa ma duc pe campii cand ma gandesc cate d-astea o sa mai fie
dar cum ar spune Tuchi
ce frumoasa este viata! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
am terminat totul,in afara de calcat
!nu-mi place deloc sa calc
!
Tuchi,nu mai e zapada deloc
!azi chiar a fost soare,cald.Nicoleta,poate confirma![]()
ma doare rau capul
,ma bag la pat
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008