Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

uite ce scria "neuronul meu gravid" anul trecut pe vremea asta :

Declaratie ...,

Draga mea, mi-e dor de ce-am trait impreuna, de anii copilariei ehee...daca iti mai aduci tu aminte... de sanius, dumbrava, rau si dealurile pline de pomi in roada. Mi-e dor de adolescenta, de vacantele la mare, la munte. De anii frumosi de studentie? Ce frumoase eram amandoua, si ne desfatam sub soarele de primavara bucurandu-ne de mirosul trandafirilor din parc. Dar n-ai putut sa-mi dai mai mult, bogata esti, saraca te-au facut veacurile si oamenii. Si intr-o zi mi-ai spus:
Pleaca fata mea, eu o sa raman mereu aici si o sa te astept cu drag mereu.
Si mama...si tata...si buna si bunu...si prietenii , si viata mea?! am raspuns eu.
O sa ii veghez si o sa am grija de ei, tu mergi sanatoasa draga fata, ma doare sufletul ca te indemn spre departari dar nu pot sa fac mai mult.
Si-am plecat, si-au curs lacrimi siroaie atunci cand blesemata aia de masina cu aripi s-a dezlipit de tine. Si cu fiecare clipa eram mai departe de tine...de mama... de tata...de buna.. de bunu...
Au trecut anii, nu te-am uitat , am carti, poze si le arat tuturor. Cat de frumoasa esti, cat de perfecta ...buna. Si le spun tuturor ca esti cea mai frumoasa .
Sufar cand vad ca altii rupti din "carnea" ta te fac nefericita, batjocorita. Stiu ca si tu suferi sa ne vezi pe toti suferind prin departari.
Am acum jumatatea mea, care ma intelege, ma iubeste si asemenea mie ii este dor de tine. La fel i-ai spus si lui o data: Mergi baiatul meu si sa ai viata frumoasa. Si amandoi te-am ascultat si inteles. N-a fost usor nici pentru tine , nici pentru noi.E greu aici, si ne este dor de tine, de mama, de tata, de buna, de bunu... Ne intalnim cu totii foarte rar. Si stiu ca-ti creste inima de bucurie cand ne vezi si te doare sufletul in acelasi timp. Noi te-am iertat si te-am inteles.
In scurt timp o sa avem un suflet mic, offf si unde-s raurile, dumbravile, marea, muntele,saniusul, viata de o data sa se bucure si el de toate.... N-o sa cunoasca bucuriile pe care le-am impartit noi doua. Si nici pacea.... si nici viata de odinioara. Traiesc cu speranta ca o sa te poarte in suflet prin mine, povesti, amintiri si poate cateva saptamani petrecute cu tine. Abia astept sa ne intalnim toti din nou. Sa-mi tremure picioarele cand te ating din nou... dupa ani. Si-ti spun din nou:
Te iubesc si mi-e dor...de tot.
Romania ...draga mea.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Moama... Ce mamici extraordinare sunteti voi!!! citesc mereu retete minunate pe care le faceti puiutilor vostri si eu ma simt tare vinovata ca Iannis nu are un meniu prea vast. Chiar am sa-i fac si eu pestic la cuptor cu legume

Bubu, nici mie nu-mi vine sa cred ce repede i-au trecut bubitele lui Luca! Sa fie oare pt ca l-am tratat imediat sau pt ca tratamentul este fff bun!? Se vindeca f frumos si f rapid, dar acum astept incordata sa vad daca a lut-o Iannis

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adriuta, m-au impresionat randurile scrise de tine... pe cuvant

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Adriuta m-ai lasat fara cuvinte si cu lacrimi in ochi, desi sunt ACASA...foarte frumos ai scris..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

uite ce scria "neuronul meu gravid" anul trecut pe vremea asta :

Declaratie ...,

Draga mea, mi-e dor de ce-am trait impreuna, de anii copilariei ehee...daca iti mai aduci tu aminte... de sanius, dumbrava, rau si dealurile pline de pomi in roada. Mi-e dor de adolescenta, de vacantele la mare, la munte. De anii frumosi de studentie? Ce frumoase eram amandoua, si ne desfatam sub soarele de primavara bucurandu-ne de mirosul trandafirilor din parc. Dar n-ai putut sa-mi dai mai mult, bogata esti, saraca te-au facut veacurile si oamenii. Si intr-o zi mi-ai spus:
Pleaca fata mea, eu o sa raman mereu aici si o sa te astept cu drag mereu.
Si mama...si tata...si buna si bunu...si prietenii , si viata mea?! am raspuns eu.
O sa ii veghez si o sa am grija de ei, tu mergi sanatoasa draga fata, ma doare sufletul ca te indemn spre departari dar nu pot sa fac mai mult.
Si-am plecat, si-au curs lacrimi siroaie atunci cand blesemata aia de masina cu aripi s-a dezlipit de tine. Si cu fiecare clipa eram mai departe de tine...de mama... de tata...de buna.. de bunu...
Au trecut anii, nu te-am uitat , am carti, poze si le arat tuturor. Cat de frumoasa esti, cat de perfecta ...buna. Si le spun tuturor ca esti cea mai frumoasa .
Sufar cand vad ca altii rupti din "carnea" ta te fac nefericita, batjocorita. Stiu ca si tu suferi sa ne vezi pe toti suferind prin departari.
Am acum jumatatea mea, care ma intelege, ma iubeste si asemenea mie ii este dor de tine. La fel i-ai spus si lui o data: Mergi baiatul meu si sa ai viata frumoasa. Si amandoi te-am ascultat si inteles. N-a fost usor nici pentru tine , nici pentru noi.E greu aici, si ne este dor de tine, de mama, de tata, de buna, de bunu... Ne intalnim cu totii foarte rar. Si stiu ca-ti creste inima de bucurie cand ne vezi si te doare sufletul in acelasi timp. Noi te-am iertat si te-am inteles.
In scurt timp o sa avem un suflet mic, offf si unde-s raurile, dumbravile, marea, muntele,saniusul, viata de o data sa se bucure si el de toate.... N-o sa cunoasca bucuriile pe care le-am impartit noi doua. Si nici pacea.... si nici viata de odinioara. Traiesc cu speranta ca o sa te poarte in suflet prin mine, povesti, amintiri si poate cateva saptamani petrecute cu tine. Abia astept sa ne intalnim toti din nou. Sa-mi tremure picioarele cand te ating din nou... dupa ani. Si-ti spun din nou:
Te iubesc si mi-e dor...de tot.
Romania ...draga mea.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, ce tratament i-ai dat?

Adriuta, da, f. frumos!

Ce frumos se joaca baietii mei . Am inchis usa la sufragerie sa nu mai misune Stef si roade lantul de la suzeta si sta pe un maldar de jucarii, iar Vlad se joaca cu pauar rengersii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce sa zic ...insanatosire rapida Iuliei si asta sa fie ultima aventura spitaliceasca din viata ei!
Apoi sa zic Bubu ...nu ti-am dat eu nr ca ai zis ca vii marti, apoi luni si apoi si luni si marti...si eu ti-am zis ca am fost ieri si mai merg marti Si atunci de ce ma cautai tu pe acolo azi? Si o sa mor daca nu-mi spui unde naiba ai gasit tu pampersi cu elastic la Auchan, cand eu zilnic controlez toate baxurile Nu au omida decat cei pentru 16 kg+ ...restul sunt normali Pampers sau alta marca?
Gecko acum stiu cu cine semeni , ca nu esti normala Cu maica-ta Cum fata sa te trezeasca la 5 sa-i povestesti ? Neee, eu asta nu voi face niciodata asa ca nu-s eu culmea culmilor ...se poate si mai rau
Kyadeci si pe tine te astepta tata cu masina...bun, sa-i povestesc omului ca nici el nu-i cel mai cel si singurul...s-a mai pomenit Facultatea unde ai facut-o? Ca-s curioasa
Olgutza si Lunycele cumintele Asa am fost si eu dar pana intr-a doispea cand m-a apucat strechea definitiv si irevocabil....adio reguli, ca eram nebuna rau...mai bine ma lasa in pace, ca eram in stare sa fug de-acasa As fi avut refugiu la bunici , sunt sigura Ei saracii n-au stiut niciodata de cate ori era sa le bat la usa noaptea
Alicecu parerea ....eu am avut oarece probleme cu Teo intr-a cincea cand a inceput sa invete franceza ...ca ea nu stia sa invete o limba straina....cuvinte noi, gramatica, conjugari....oleo...complet altfel decat engleza....o profa batrana si ffff severa care o potcovea intotdeauna cu un 2 din primele sptamani de scoala (pt ca si-a uitat caietul, n-a facut tema, a intarziat la ora, etc) Si am cautat meditator ca eram disperata...si am gasit numai babe de pension, peste 60 de ani toate Ei , de atunci eu am ramas cu impresia ca "tot ce vorbeste /preda franceza" tre sa fie musai ori baba, ori harca, ori vrajitoare, ori fata batrana ....asa ca bucura-te, tu si valentina ati reparat imaginea gresita a profilor de franceza din creieul meu mic E de bine
Adriutanu merita draga Romania asa niste declaratii...erai sub imperiul emotiilor
Tuchide la tine se aude galagia asta
Revin...dar cred ca la noapte

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, am zis ca vin luni si daca n-o fi marfa in rafturi, cum ai zis tu o sa mai vin si marti...of,of...mai,mai...
Pampersii erau din aia cu eticheta de la unicef si acasa i-am desfacut si surpraiz, au elastic
Eu ma bucur ca i-am luat la copil masina de spalat, din aia cu apa in hublou

Olgutza, tu cat ai dat pe telefonul FP?
Edit: m-am uitat in pliant la Selgros si e 71,39 ron

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata,am culcat copilu mic!s-a trezit pe la 15 si era tare somnoros!i-am facut baita si sotu l-a spalat la putzi si nu a plans deloc!am de intins rufe ,ca am spalat 2 masini,de facut baie lui David,de spalat bibe si sa calc cate ceva!
Alice,nu mai am 27 de ani ..am 29,vezi ca ai pierdut cinstea!
dar ,fiindca azi Samuel-Barosanel a facut 9 luni,va cinstesc:

!
hai,pa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo madama de la franceze nu era cumva Halaceanu?

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput