Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragelor,

ce ma bucur sa vad ca sunteti din nou active si nu va mai gasesc pe la pagina 3
o salut pe LindaG cu mare bucurie ca o "revad" din nou, si bafta maxima !
Astery ma bucur din inima pentru progrese si sa dea Domnul sa se rezolve pe deplin totul. Pup Razvanelu !
Madynutza mersi de intrebare, iata ca am aparut, ca dupa aceea intru iar in butoi pentru o vreme, si tot asa...sper sa ajung la liman cu bine. Tu ce mai faci ?
Vale LMA si te pup
Ancutzoooooo, pe unde esti ? vrem vesti despre Danuta !

si ca tot veni vorba despre varsta, Dumnezeu m-a ajutat sa am a doua minune la "frageda" varsta de 40 de ani...si e o scumpa ! deci se poate...si ma iubeste si asa mai batraioara, si chelutza de la tratament, ca tot mama ei sunt !...
asa ca bafta tuturor !

Relya, Asi, Tumpi, Alexa Ioana, Irinacodrina si de fapt pe toate toate sa nu omit pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Vale! si un buchet mare de

Astery si felicitari pentru minunatul MAMA.

Sorina cum te simiti?

Fetelor imi pare rau dar nu pot pune pe net poze cu Maria(inca nu e finalizata adoptia si n-am voie) dar daca imi dati adresa de mail o sa va trimit.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si io, si io, LA MULTI ANI VALE ! Sa-ti dea DD tot ce vrei tu si sa ramai (macar) la fel de vesela si optimista cum erai cand te-am cunoscut! Pup fata frumoasa! Cum te simti la dooj'doi de ani, hai ?

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,

Wow,Valentina,Relya,Madyn si Sorina,nici nu stiti cit de mult ma bucur ca va aduceti aminte de mine!!!Macar nu ma mai simt asa de singura.Cumva,forumurile din Germania nu imi plac,acolo nu te prea poti "integra".Ori te cunosc ori nu si basta :-).Si ma bucur ca atitea dintre voi au reusit sa devina mamici!!!!!
Valentina si Mady,FIV costa aici 1500 ce trebuie tu sa platesti,restul(cealalta jumatate) e platita de asigurare deci ajungi la 3000 de euro.Si nu se platesc doar primele 3 incercari.Eu va trebui sa fac ICSI si ma costa 1700 ceea ce trebuie sa platesc eu si astept acuma raspunsul de la asigurare sa vad daca imi preia cealalta jumatate.
Acum,om vedea ce o fii.

Asteryaro,am citit ce ai postat tu si am stat si am plans!!!Felicitari pentru progrese si tot asa mai departe!!!

Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

VALENTINA , LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI si a indragostitilor! Chiar daca e o "gaselnita" americana (sua de care-o fi), eu tot am simtit bucuria s ate felicit! Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti implinesti visul!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Multumesc fetele!
Astery,nu-i bai ca pe 10 fuse Sf Valentina in calendarul ortodox si luni,de ziua mea de nasteree Sf Valent,tot la noi,la ortodocsi!Asa ca urarile sunt bine venite!
Va multumesc!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lume , lume, atentiune la minedregeti-va vocile si sa cantam in cor la semnalul meu.
1,2,3 si
Multi ani traisca, multi ani traiasca, La multi ani.
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani.

Vale sa traisca, Vale sa traiasca, La multi aniiiiiii.

Vale iubita mea vesnic cu zambetul pe buze,tiptil, tiptil sosesc ati spune din tot sufletul .Restul vine de la sine, cuvintele sunt de prisos.

O zi minunata alaturi de cei dragi iti doresc, cu mult soare si fulgi de nea daca iti doresti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

La multi ani , Vale !!! Sa fii sanatosa, iubita si fericita.
O zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Valentina draga La multi ani din tot sufletul iti doresc.Si iti mai doresc sa ti se intample atatea lucruri bune incat sa te plictisesti de atata bine.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

La multi multi ani si de la mine draga mea Vale! Te pup mult si-ti doresc tot binele din lume!!!!!!!!!!!
Fetele, va pup pe toate!
Eu sunt putin cazuta in oala cu depresie si astept primavara sa-mi revin....
LindaG bine te-am regasit, eu imi amintesc de tine si chiar m-am gandit de multe ori ce-oi mai face. Iti doresc din suflet sa se rezolve lucrurile si pt. tine si sa ajungi la rezultatul mult dorit
Mady, wow ce putin mai ai.... Cum esti?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput