Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15
Raspunsuri - Pagina 8
annaa spune:
Buna Irina!
Nu cred ar trebui sa te stresezi cu privire la varsta, la 37 ani am spus si eu gata ( dupa multi ani de tratamente) si cu putin noroc la 38 ani impliniti am nacut o fetita.
Pusesem punct acestui statul de "aspiranta", dar anul trecut Mos Nicolae a venit cu un test cu doua liniute, dar din pacate la 8sapt. s-a oprit in evolutie
.
Nu pot sa iti spun ce mare era bucuria, si nici nu imi pasa ca data nasterii era ~07.2009, si eu as fi fost trecuta de mult de 41ani.
Dupa ani lungi de tratamente(stimulari, 4HSG, laparoscopie ,inseminari) acum la peste 40ani am ramas natural fara nici o stimulare, fara nici o monitorizare.
Acest lucru imi da sperante ca nu se stie niciodata, poate inca nu e prea tarziu sa ii aduca braza fetitei mele un fratior sau o surioara.
Dupa trei ani pierduti in Suceava doar cu tratamente dupa ureche si doar doua ecografii, eu am urmat toate investigatiile la Iasi( cca 4 ani). La Cluj am fost doar sa ne interesam de FIV, si chiar in luna urmatoare in urma unei stimulari cu Menogon am ramas insarcinata cu Maria.
FIV se face si in Iasi acum, si e mai aproape.
Multa sanatate si sa nu diperati,
minunile se intampla atunci cand va asteptati mai putin.
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8377&cid=4983
irinacodrina spune:
Ana, multumesc de incurajari...
Eu inca sper, dar refuz sa mai fac tratamante, sa mai stau cu picioarele pe pereti.... incerc doar ca in perioada fertila sa prestez, dar numai daca este si chef... si apoi sa stau cumintica juma de ora. Medicamente nu mai iau, ci doar tinctura de branca ursului, care m-a ajutat atunci cand medicamentele m-a dereglat de tot. In urma tratamentului cu duphaston, apoi utrogestan, se oprise CM de tot... vreun an nu am avut deloc. Si cu branca mi-am revenit... dupa 2-3 luni de branca au aparut primele rezultate. Si acum, iau dimineata si seara, si eu si sotul, ca la analizele recente a avut si el rezultate destul de rele.
Inutil sa zic ca in anul ala fara CM, ma simteam naspa, m-am ingrasat enorm, si nu pot da jos nimic. Diete drastice nu tin, ca am tinut o data si mi-am nenorocit organismul.... asa ca.... cui nu-i place, sa nu se uite.
Ana, vad ca esti si tu din Suceava, ambele suntem economiste... poate ne vedem intr-o zi, ce zici? Tel meu e 0741 022 072
By the way... felicitari pentru fetita ta, e superba
valentinag spune:
Linda,ma bucur sa te revad si mai bucur ca totul a revenit la normal!Mult succes la FIV,sper sa-ti iasa din prima!
Ana,sa-ti traiasca minunea sa va bucurati de ea!
Irina,eu sunt intr-o continuaa cura de slabire,cu abateri majore si por'ma strictete si tot asa,stiu cat este de greu sa dam jos!
Mi-am facut spalaturi si m-am dat cu galbenele,vad ca nu mai am nimic deocamdata,o fi fost de la chilot ceva,ma rog..oi vedea eu!Trebuie sa-mi vina scirbele zilele astea,si din ziua 5 ma apuc sa iau si eu marar si zmeur,sa-mi mai stimulez ovulatia nitel,sa vedem ce-o iesi!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
asteryaro spune:
Sa zic si eu 2 vorbe la fetele mele dragi...
Cand am ramas gravi, eu aveam 33 si sotul 50
.
Nu mai speram sa se intample, ma gandeam la adoptie (doar eu).
Razvan... a venit sa-mi implineasca destinul. Unele stiti, are o tulburare de spectru autist. O boala parsiva, pe care cu greu resusim s-o tinem in frau. Dar nu asta este ideea.
Ci faptul ca nu, nu regret NIMIC.
Razvan va trai cu aceasta boala toata viata, insa... incep sa apara si vestile bune:
A inceput sa vorbeasca
, sa-mi spuna MAMA... la 2,8 ani, pana atunci n-am auzit nimic, decat plans, ras si sunete. A facut progrese remarcabile, in doar 4 luni, inca nu mi-am revenit din uimire
...
Ne straduim, perspectivele nu sunt chiar roz, dar speranta moare ultima, parca Vale
zicea asa.
In felul meu ma simt o mama fericita, nu prea tanara (in buletin), durdulie
. Desi multi ne privesc chiorash, so what?
Oricare ar fi visul vostru, nu renuntati.
Varsta nu este neaparat un impediment.
Banii - da, pot fi, la un moment dat, dar eu sunt genul care crede in solutii pentru orice, atat timp cat traiesc si pot sta pe 2 picioare si sa respir singura.
Va pup pe absolut toate vechiturile.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
asi spune:
O buna si foarte inteleapta prietena de la Cluj spunea : parearea mea este sa nu faci copii ca sa respecti o norma sociala, fa copii daca iubesti si daca simti ca e vremea pentru ei.Eu as adauga , fara sa aduc elogii adoptiei ,daca vrei un copil si nu poti sau nu vine in burtica ta ,adoptal.Indiferent daca e nascut in inima ta sau din burta ta e la fel, el /ea e tot copilul tau.Pe verificate![]()
Tumpi multumim de intrebare.Maria este foarte bine.E o draguta si o dulce iar noi suntem in al noualea cer si nu vrem sa coboram de acolo.Avem doi copii de vis,frumosi ,destepti,sanatosi si ca sa nu mai zicem ca ne seamana foarte tare.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Relya spune:
Salutare vechituri !
LindaG ma bucur sa te "revaz". Bafta maxima iti doresc si sa se lase cu ochisori 
In mod special un buchet de
lui Vale, azi de Sf. Valentina ! La multi ani !
Pup toata gasca 
LindaG spune:
Multumesc fetelor ca ma primiti cu atita caldura inapoi.
Vale,La Multi Ani de Sf. Valentina!!!
Eu inca astept acordul de la asigurare,inca nici acum nu a venit sa pot sa incep cu tratamentul.si Doamne greu ii sa astepti!!!
MADYN spune:
Hop si eu alaturi de fetele mele dragi!
Astery ma bucur mult, mult pt. progresele puiului tau. Am citit cu lacrimi in ochi pasajul asta "A inceput sa vorbeasca , sa-mi spuna MAMA", cred ca trebuie sa te fi simtit in al 9 lea cer. Pe mine, puiul meu ma striga de ceva timp asa si totusi pt. o fractiune de secunda ramin muta 'oare pe mine ma striga, eu sint aia, eu sint MAMA?!?'. Atit de mult mi-am dorit sa aud cuvintul asta dintr-o gurita mica, cu un clopotel de glascior incit ... ii dau dreptate lui Asi, indiferent cum apare un copil in viata ta, el e o minune.
Asi
. Nu ne arati si noua poze cu voi?
LindaG nu prea inteleg eu ce-i cu acordul de asigurare sau cu ce formalitati te confrunti tu, dar iti doresc sa te apuci cit mai repede de treaba si sa-ti reuseasca din prima!
Annaa ia uite! Avem copilasii nascuti in aceasi zi! Sa ne traiasca!
Relya ai o casa superba. Nu ma mai satur sa ma uit la ea.
Va pup pe toate si astept sa o mai 'punem si noi de-o intilneala'. Ce ziceti? Vale? Adroixo? Tumpi?
Anca, Raluca, Sorina pe unde sinteti?
Mady
30+
si Mihai - (1-aug-2006)
valentinag spune:
Mi
Multumesc de urari fetele!
Astery,mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris!Iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine,pe cat e posibil!
Mady,ce face burtoiul?
Chiar asa Asi,pozici cu Maria?
Linda,cat e la voi un FIV?E acoperita vreo parte de asigurari?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
unducthable spune:
buna fete dragi , v-am citit ... am facut si eu 35 de ani in ianuarie si nu mai am cuvinte ....
am citit ce ati scris , parca nu ma mai simt asa rau si singura ... ca femeie ...
VALENTINA , LA MULTI ANI !! de Sf. Valentin si tuturor Dumnezeu sa va aduca bucuriile ce va vor inunda sufletele
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm