Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15
Raspunsuri - Pagina 10
valentinag spune:
Ioana,tu ai fost prima pe ziua de azi!Multumesc!
Si va multumesc tuturor de urari,ma simt bine la 33 ma![]()
Azi,Dumnezeu/natura mi-a facut o bucurie,a nins aproape toata ziua!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
tumpi spune:
Vale, vezi daca ti-am urat sa ninga asa a fost
.
O zi minunata in continuare iti doresc.
Pup restul fetelor mele dragi.
Asi, trimit pm cu adresa, ca vreau si eu pozici.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
MADYN spune:
Vale si de la mine un buchet (virtual) de frezii, un pupic si urari numai de bine! Multa sanatate ca-n rest le vei face tu pe toate
!
Dragelor, eu sint bine, nu prea mai am loc de mine, chiar ca - dupa cum bine a intuit Vale - am un burtoi mare, mare.
Ralu hai ca nu-mi place oala asta a ta. Trebuie sa iesi cit mai repede din ea, ce rost are sa astepti pin' la primavara?!? Hai, uite, eu iti intind mina
.
Mady
31+
si Mihai - (1-aug-2006)
Delia21 spune:
Cu intarziere vreau sa-ti urez si eu scumpa VALENTINA LA MULTI ANI,sa fi fericita si iubita,....si sa venim candva si la un botez la mataluta caci tare imi doresc.Mi-ai ramas la suflet

valentinag spune:
Delia
si succes la fiv!
Mady,da sa te vad si io cu burtoiul!
Ralu,hai,ai iesit din butoi?Uite ce frumos e afara!![]()
Eu sunt in asteptarea scirbelor,te pomenesti ca or veni fix cand am programare la dr
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
tumpi spune:
Pagina 5
, hai mai fetelor chiar asa?
Vale ce ai facut la dr.
Ia uitati ce am gasit eu 8 decembrie - Rares Teodor de Flori76, 2500 gr, ?? cm, Apgar 9, cezariana la 37s
E ca nu stiam nimic de ea si mi-am luat inima in dinti sa caut prin forum.
Flori felicitari, sa va traiasca flacul ,sa va bucurati de el si sa va lumineze zilelel clipa de clipa.Rares Teodor, bine ai venit,sa ai grija de mami si tati .
Flory te asteptam pe la noi sa ne povestesti si sa ne arati poze.
pup fetele lele dragi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Alexa Ioana spune:
tumpilina, saru'mana de info !!! 
flori, sa va traiasca flacaul ! sper ca sunteti bine amandoi ! poate reusesti sa'ti faci putin putin timp sa intri sa ne zici ca sunteti ok 
sorinache, cum esti ? da si tu de veste din cand in cand, te rog 
noi suntem bine. pitica e sanatoasa, si asta e cel mai important lucru. nasol e ca avem niste probleme la gradi, si treaba asta ma necajeste si ma frustreaza la maxim. sper sa le depasim cat mai repede si cat mai bine.
va pup si va doresc sa aveti un weekend minunat !

Sorina7 spune:
Buna dragelor,
Floricel
felicitari multe multe, sa va traiasca flacaul, sa creasca mare si sa va bucurati de el !!! 
Alexa Ioana esti o dragutza, mersi de intrebare, sunt bine, astept sa termin tratamentul, ma doare inima cand ma gandesc ca o sa lipsesc cateva saptamani de acasa cat fac radioterapia si nu o sa imi vad iubitica.
tuturor pupici multe si sa auzim numai de bine !
Alexa Ioana spune:
sorinache, ma bucur din suflet ca esti bine 

. o sa treaca repede repede timpul cat vei fi la tratament, si o sa te intorci cu bine la iubitii tai dragi !
sa ne tii si pe noi la curent, te rog mult !

RalucaN spune:
Ce fac fetele frumoasele?
Tumpilici, multumim!
Floricel sa fiti sanatosi, sa cresteti mari! Felicitari si sa stii ca ma bucur din suflet pt tine, sper sa-ti faci timp sa treci si pe aici sa ne povestesti cate ceva despre voi.
Sorina multa sanatate si Doamne ajuta sa fie bine, sa-si faca tratamentul efectul dorit si sa te intorci sanatoasa langa copilasii tai dragi! Sa stii ca, desi nu prea am mai scris pe aici, de foarte multe ori m-am gandit la tine si ti-am trimis un gand bun si o rugaciune. Spre rusinea mea de fiecare data mi-a fost greu sa spun cate ceva pt ca nu-mi gaseam niciodata cuvintele potrivite.... Te pup cu drag si-ti doresc tot binele din lume
Alexa, imi pare rau ca aveti probleme la gradi, sper sa nu fie ceva grav si sper sa se rezolve cat mai repede
Vechiturile mele dragi, va doresc sa va aduca martisorul mult soare in suflet si tot ce va doriti voi!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05