Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna gasca,

cum sa nu intru cand vad fete dragi mie care imi mai spun si asa lucruri frumoase !
va multumesc din inima, va pup si sa fiti sanatoase si voioase !

multumesc pentru urarile adresate copilasilor mei, iubitica noastra a implinit un anisor pe 29 si s-a manjit toata cu tort, iar in 30 i-am sarbatorit pe amandoi Andreeiasii !
trebuie sa ma fac bine, cand ma uit la ei ma umplu toata de energie si sanatate ! Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute !

succes tuturor in toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Stati asa ca io nu stiu ce e cu Sorina???Ma duc sa citesc din urma!
Apropo,sunt suspecta de pneumonie!Dragut nu?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina trebuie sa fii santoasa ca altfel nu se poate.Ai doua minuni langa tine si asta iti va da putere sa mergi mai departe.La multi ani Andreiilor!si La multi multi ani fericiti micutei tale.

Vale daca e pneumonie va trebui sa stai in casa macar 2 saptamani sa te faci bine.Incearca si niste Septilin pentru cresterea imunitatii pe langa tratamentul alopat.Sanatate multa.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Vale ce faci? Cum te simti? Care e diagnosicul final?

Sorinache imi place optimismul tau! Iti doresc numai bine!

Asi v-ati lustruit ghetutele? Ce le-ai pregatit puilor?

Dragelor, va pup si va doresc sa va aduca Mosu' tot ceea ce ati visat! Ca stiu io ca ati fost cuminti!!!

Mady20+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Helau!
Nu am pneumonie,mi-am facut radiografie,n-am nimic!Cum pana mea vine asta,nu-mi gaseste nimeni nimic dar eu imi tusec plamanii din mine,pana vomit tot ce manancAcu cica sa ma duc sa-mi fac radiografie la sinusuri para nus'cum,ca poate de acolo e!Astia invata pe mine
Vineri am fost de si-a facut si Dorin spermograma,luni ma duc sa iau rezultatul!Tare curioasa sunt!
Mady,pe Mihai nu-l mai chemaa si Nicolae?LMA
Si LMA tuturor Nicolailor,Nicoletelor si derivate,sa va dea Dumnezeu ceea ce va doriti!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Vale da, asa il mai cheama, dar si pe mine! Cum stati cu gigeii?

Fetelor, ce va adus Mosu'?

Mady21+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Mady
Mosu ne-a adus o spermograma absolut oribila!Cand m-am uitat pe rezultate nu mi-a venit sa cred,oligospermie severa,1,2 mil pe ml,500000 mobili,mobilitate A zero,mobilitate B 36%
Forme normale 70%!~
Il bag iarasi pe branca,napraznic,etc etc!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

yuhuuuuuuuuuuu...unde sunteti dragelor ?

Vale bea si tu niste napraznic, ca nu strica. eu am baut pana pe la vreo 6 sapt. Bafta !
Madynutza lipicioasa mea mica a pupat pana si batul pe care l-a primit, imi e tare draga cum se bucura de orice si pupa tot...trebuie sa avem grija ca ne trezim de multe ori cum ne pupa picioarele cand ne prinde la cotitura ...asa ca astept cu nerabdare sa vad cum se manifesta la urmatorul Mos, cred ca rastoarna bradul.

si ce mai ziceti voi ?
eu am freza faina, de rockerita ...de fapt sunt identica la par cu...virgil iantu......si grizonata si tunsa periuta

va pup si mai scrieti ceva, ca de abia v-am gasit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vale,imi pare rau.Sper sa vina zile mai bune si la voi si sa rasara soarele si pe strada ta.

Sorina,multa sanatate si putere scumpa.Ai niste copii minunati si sunt convinsa ca va fi bine.

Intrasem sa va dau si voua vestea.Pe 24 dec ma internez si pe 25 dim am programata cezariana.(bazin mic,etc)Deci cu ajutorul lui Dzeu pe 25 dec o sa primesc cel mai minunat cadou pe care as putea vreodata sa-l primesc.
Azi am scos si firul de cerclaj,colul e scurt si deschis,permite indexul..asa ca ma rog sa mai stea bb in burtica pana pe 25.
O seara placuta va doresc.

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian

AMR- 12zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu Ledi atunci tinem pumniii ca pe 25 vsa fieee..te pupp
Sorina io;s aci cu ochii pe voi..te pup
si poate apare si Duoamnaaa sa o puppp
valeeeee Royal gely de la ginseg sau cum draku s'o scrie e cutie rosie daca vrei iti rat..ungurii dau asa ceva si sa stii ca testa a facut minuni..ar putea sotzul tau sa incerce..io tot mai sper si sunt convinsa ca vei aparea intr'o zi asa cum numai tu poti sa apari..nervoasa ca nu's ce dobiitoc te'a suparat,nu;s ce nu a mers bine ca'n fiinal sa ne dai vestea traznet..dehh io sper..

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput