Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15 | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Un nou capitol plrin de vesti bune va doresc.

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa va invadeze sufletul, iar vestile cele bune sa se-adune, iar cele rele sa se lege.

Sorina, ma bucur pentru vestile cele bune.La multi ani pt Andrei si toata admiratia pt ceea ce face pt mamica lui.La multi ani si pt micuta Andree si cat mai multe clipe frumoase de mamica ei.

Alexa, multa sanatate si tie.Chiar daca ai editat sa sti ca eu sunt alaturi de tine.

Ledi, Flory, mult a fost putin a ramas, asteptam vestile cele bune.

Liana

Asi,,si bun venit micutei Maria.Asteptam mai multe povesti si poze cu frumoasa familie.

Anca,bafta cu actele

Vale, te-as lua pe la mine ca tot iti place zapada.Si mie,da la munte sau cand sunt in concediu.

Pupici si la toate fetele.

O duminica placuta si o luna a cadourilor cu cut mai multe cadouri frumoase va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Androixo, la multi ani. Sa ne traiesti multi ani, fericiti. Pup fata si puii tai

Sorina, sanatate multa!

Tumpi, saru'mana pt noul capitol

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ca uitai

Androix, La multi ani.

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua numelui azi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sorina ma bucur mult..sa'ti traiaasc flacaul!!!
Androixoooo La multi ani!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
ca pup pe toate.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Nu am mai avut timp sa intru de mult timp si nici nu am prea avut ce noutati sa va spun. Azi am fost si eu la eco dupa mai mult de o luna de la ultima vizita si totul era f. bine, asteptam un baietel, bb are 1441 gr., eu ma simt perfect, sunt la fel de activa, merg mult pe jos zilnic si saptamanal la piscina. Inca nu am luat nimic pt. bb, cu exceptia "cartii bebelusului". Am reusit sa ma mentin in ultima luna, nu am mai luat decat 0,5 kg in ultima luna - deci am 14,5 kg luate pana la 30 de sapt.
Leditia nu am mai intrat la odisee pentru ca nu pot tine ritmul cu voi, abia reusesc sa citesc si pana vreau sa scriu se termina capitolul si renunt. Felicitari pentru casatorie si casa de piatra, sunteti tare frumosi si va potriviti tare bine!

Sorina multa sanatate, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste incercarea asta!
Valentina ce mai faci?
Tumpi
Asi Felicitari pentru fetita, sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Sunteti o familie fericita!

29+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Asi, felicitari!

Nimic nici luna asta... sperante aveam mari... am avut folicul voinic, mi-a intarziat CM 7 zile (cu tot cu duphaston si branca ursului).
Acum, pe 28, a facut sotul o noua spermograma (ultima era acum 4 ani, atunci erau 40 mil mititei), si acum a iesit foarte prost. Doar 8 mil mititei/ml, prea putini mobili, adica 50%, in loc de minim 60%... inca nu am ajuns la dr. Chiar, nici nu stiu, la ce dr trebuie sa mearga barbatii pentru asemenea probleme???
Ce tratamente naturiste sunt pentru barbati, pentru imbunatatirea calitatii si numarului de ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Irina sotul meu nu suporta sa ia multe pastile, asa incat a luat doar www.aloe-vera-living.com/forever-multi-maca.html" target="_blank">Multi-maca vreo 6 luni si cu 2 luni inainte de FIV, cate o fiola de www.dailyvita.com/ginseng-royal-jelly-oral-liquid-vials-10ml-30vials-p-145.html" target="_blank">Gingseng + Royall Jelly dimineata, urmata de un pahar de apa plata, o saptamana da, una pauza ... nu stiu cat de mult a contat; dar ce pot sa-ti spun e ca de la 20.000 spermatozoizi in luna martie, am ajuns sa avem in mai ( la FIV ) 1,5 mil. de calitate f. buna.
Spermograma sotului tau nu e chiar asa de rea, dupa parerea mea - un pic de tratament naturist cred ca ar avea succes. Mult noroc!

29+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf.Andrei!(scz de intarziere)

La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni.

Cami,multumesc frumos pt cuvintele frumoase si pt urari.
Ma bucur ca sunteti bine.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau!
Ce sa zic,nimic nou,de aproape 2 luni tusesc am luat 2 sacose de medicamente,acu sunt la a 3-a!Am dat-o din traheita,in bronsita,acum am racit iarasi,imi curge nasul,tusesc,vai de capul meu!MAine ma duc iarasi la dr,mi-e sa nu fac naibi vreun astm ceva,asta imi mai trebuie!
Sunt in ziua 42,scirbe nema,simptome sa vina nema,test negativ evident!
Cami,de cand tot zic sa te sun sa ne vedem,si Crinuta zicea sa ma vad cu ea,da daca eu sunt in halul asta,nu vreau,sa nu luati si voi virusul,ca e naspa rau!Daca ma fac bine curand,te su sa ne vedem!Cred ca ai burtica mare!
In rest,nimic nou sub soare,maine ii fac programare lui Dorin,sa faca spermograma aia,sa vedem cum mai sta!
Pup iu all!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salutare fetele !

In ultimul timp intru foarte rar pe forum si atunci cand o fac caut imediat " locul de intalnire " . Am incremenit citind prin ce trece draga noastra Sorinache. Pur si simplu am ramas fara cuvinte !
Draga Sorina, iti doresc sanatate multa si putere sa treci peste aceasta grea incercare ! La multi ani copiilor tai !!!

toata gasca

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup toate fetele, am intrat in fuga

sa nu va suparati dar plec si mai in fuga pentru ca nu am cuvinte
Sorina

Mergi la inceput