Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Rein -imi pare rau ca eu una chiar nu am cu ce sa te ajut.

Din lipsa acuta de fonduri la noi nu veni Mosu..imi pare rau ca nu i-am luat Anei nimic mai ales ca maj de aici au primit cate ceva.Fac eforturi insa, lucrez mai mult la cabinet si sper sa ma revansez de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

pisikuta, este ingrozitor prin ce-ati trecut, imi pare foarte rau, asta e una din spaimele mele, asa ca imi imaginez ce e in sufletul vostru

tzuna, sper sa se refaca repede sotul tau si sa uite intamplarea asta nefericita

Raisa, bravo ca ai fost fetita cuminte si a venit mosul mai repede la tine! esti o scumpa cu un par superb!

carmen, vorbitorului de chineza

stefania, pai de ce nu ai avut grija si de ghetele tale? pe baza celorlalti....eu nu ma uit niciodata, primesc sau nu de la sot, ma cadorisesc singura [D]

Felictaaari Rares pt despartirea de suzeta! baiat mare dom'le

acuma am vazut si eu filmul cu veve, imi scapase...e grozava, ce miscari are in program

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am intrat sa-mi exprim indignarea! Nici nu am cuvinte! Cum se poate sa fi luat la bataie fara nici un motiv..in plina capitala? cum se poate sa-ti fure din casa.... Tzuna, Delia va pup si va doresc sa treceti usor peste necazul asta!!

Am vazut poze si am citit de copii isteti...nu va suparati.. nu sunt in toane de scris acum. Sa speram ca o sa vina vremuri mai bune. Multumesc mult pentru incurajari si pt ganduri bune!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ela, va tin pumnii sa va mutati cat mai repede...acum 3 ani ne-am mutat cu o zi inainte de ajunul craciunului, asa ca in ajun eram cu sacii si cutiile pline in mijlocul casei, mobila demontata, fara perdele, etc...ei , si in ziua aia am aranjat totul noi doi, pana noaptea la 12 cand am mai avut putere sa impodobesc si bradul. nu mai conta epuizarea, eram asa fericiti ca suntem in sfarsit in casuta noastra

karra, mersi ca m-ai luminat cum e cu aspiratorul ala , eu m-am uitat la unul in magazin si am vazut bilutele alea dar nu mi-am inchipuit la ce folosesc sa-l stapaneasca sanatoasa winnie

carmen, Teodora cea manierata

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Multumim tuturor de laude.
Ce sa zic de Teodora, pur si simplu ii plac unele lucruri, unele cuvinte, le baga la cap si ni le serveste...de ramanem masca.Treaba cu culorile, vorba Elianei, o fi din familie,mostenire, ca sotul e artist plastic, soacra-mea picteaza frumos, mie-mi place sa desenez/pictez si sotu' zice am talent(cica-s branza buna in burduf mai putin bun)...
In seara asta am colorat impreuna, ne minunam ca le coloreaza ochii, pantofii, nasturii (lucruri perechi) la fel, cu aceeasi culoare

La cresa mi-a spus azi educatoarea ca n-a dormit mai mult de 30min, ca Teodora e nevorbita, canta p-acolo si a plecat cu o educatoare la brad, sa spuna culorile la globulete. A zapacit-o p-aia de creieri.

Mama lu' rares, pai felicitari pt prima sapt! Asta e mai grea. Apoi, treptat , uita...Noi avem vreo 4luni de cand am renuntat, acum daca vede o suzi se uita cam ciudat la ea, ceva de genul "parca te-as cunoaste, dar ce sa fac cu tine?"

Mos Nicolaene- adus in ghetute 2 oua kinder si o ciocolata milka pt copii, o rodie mare si cam atat.A fost fff inacantata de oua, de jucarie bineinteles nu de cioco.Duminica a prins cicolata milka, a jumulit-o bine pana a dat de cicolatele, a desfacut una si-a muscat un ptratel, apoi altul.A desfacut alta si spunea ca p-aia i-o da lui tati. Apoi i-a trecut de cioco.Azi a mai mancat 2 bucatele. Teodora nu se omoara dupa dulce, de multe ori imi dadea cicolata topita din gura, ca e "duceee".Merg pe ideea ca atunci cand pofteste ii dau sa-i treaca pofta, 2patratele fiind de ajuns, decat cu portioara, si cand o prinde o cioco lesina de atata dulce.
Mos nicolae ne-a mai adus(de la ai mei) o bluzita smechera mov si pantalonasi mov, o pijamaluta, si de la alt mos, niste jucarii s-un trening.De la un alt mos(soarca-mea) a primt niste carticele pt copii, de prin '91-'93(soacra-mea le-a primit de la o colega care are copil mare) si ea s-a gandit ca e un bun cadou de mos nicolae...a mai cumparat si ea 2 carticele suuuuuubtireeeeele. Cam atat.

Mergi la inceput

Tzuna, ce sa zic, e o vorba ca nici o fapta buna nu ramane nepepsita.Asa ca...insanatosire grabnica si urme cat mai putine sau deloc (daca se poate).De uitat, sigur nu va uita, important e cum va trece-cum veti trece- peste momentul asta.
Va pupam si sa mai auzim si de bine, va rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

tzuna, pisikuta, am ramas masca! tzuna, sa dea domnul sa n-aiba sotul tau nik! uraaaat!!!!!!
d-aia ii multumesc domnului ca n-am patit nik anu' trecut cand am fost jefuita in masina!

la noi au venit cinspe mii de mosi, de la prieteni si rude
plus ca aici vine mosu cu zwaarte pite, ajutorul lui, care lasa cadouri cu ceva timp inainte sa vina mosu!
pun poze
si un filmulet scurt
poze mai gasiti prin albumele mele de aici
pupe tuturor puisorilor nostri minunati
si sa ii ocoleasca bolesnitele!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata.

Am acum un moment mai linistit si ma grabesc sa profit de el.

Am vazut ochii frumosi de Maria de Val, sutele de jucarii a lui Tudor-alpinistul, printesa Veve iesita din apa, sosia Roxanei cu 2 fete frumusele pe care vrem sa le vedem mai des, m-am distrat cu chinezu Vlad - am vazut filmul de doua ori si m-am distrat de fiecare data, brunetica Raisa care are deja bradul impodobit - cocovaie , si pe MAria de Anamana cu melcul ei suparat.

Ma bucur ca Arianna e mai bine, io cred ca o sa recupereze repede in greutate (mai ales daca mananca si la cinci jumate ).

Tzuna.... pe langa necazul pe care l-ati avut, plimbarea prin spitalele noastre.... e tot ce va lipsea . Stiu cum e ca imi petrec o parte din zi in spital, iar de joi de la 11 pm, cand am ajuns la urgenta, am reusit sa o internam pe bunica mea - care nu putea nici sa se ridice in fund - vineri pe la 12 - dupa muulte interventii.

Carmen, ai vorbit asa de frumos de bunica ta, am si eu multe amintiri frumoase, multe legate de sarbatori si obiceiuri... mirosul colacilor scosi din cuptor inainte de Craciun, noptile cand ma intorceam de la bal cu verisoarele mele si bunica venea langa noi in pat si ne confesam , optimismul ei si puterea ei de a le duce pe toate... Pup fetita manierata!

Ela , ma ingrozesc gandindu-ma ce ti s-a intamplat!

Stefaniya pai cum vine asta? Ia sa-i dai tema de casa sotului tau sa se documenteze cu Mos Niculae...lasa ca o sa recupereze la Craciun, daca acum s-a simtit vinovat!

Rozi, pe tine te cert!! Cum adica nu a venit mosu din lipsa de fonduri? Io si acum imi amintesc cu drag de acum cativa ani cand (tot din lipsa de fonduri) primeam cadou o portocala cu o mutrita desenata pe ea. Si e celebra pt noi faza in care de ziua lui Raul a primit o gramada de cadouri frumoase si destul de scumpe si preferatul lui a fost un aparat de fotografiat de jucarie cumparat de la magazinul chinezesc cu pret mai mic decat o paine. Giulia a avut in cizmulite o punga cu turta dulce si un pachetel cu biscuiti. La varsta asta e frumos ca se pot bucura si de-o foaie desenata. Asa ca sa nu te mai aud spunand cu amaraciune ca nu a venit mosu!

Noi suntem tot asa : eu fug la spital sa o spal pe bunica si sa-i dau de mancare - tot nu se poate ridica, o ridic cu greu in fund si ii dau de mancare cu lingurita. Cum a devenit mai constienta a inceput sa comande ce sa facem: sa mergeti, sa faceti, sa sunati pe nu stiu cine...., ce spune doctorul? i-ati dat? cat? uite femeia asta m-a ajutat, du-te da-i o ciocolata, ia painea asta uscata si du-o la animale, sa-mi aduci alt batic, asta nu-i frumos, mi-ai adus crema sa ma dau pe fata? aranjeaza-mi frumos patura ca vine d-l doctor....no gata, du-te la copii! Asa a fost toata viata...are 150 cm si 40 kg si crede ca ne comanda la toti - draga de ea!
Partea rea e ca de oboseala si de stres sunt f nervoasa acasa

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Kitty, hai,uite iti trimitem multi
ca sa te mai eliberezi de stres si sa te poti bucura si tu, cum trebuie, de sarbatori.

Anamana pai daca Maria voia sa se uite la tv, ce-o deranjai tu cu atatea poezii? Ca fata le stie, nene!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

pozici cu puiut iubit!
http://community.webshots.com/album/569131931BlFniw

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput