Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 21
stefimic spune:
eu tot citesc de vreo 2 zile dar nu reusesc sa scriu.
am ramas socata cand am citit prin ce ati putut trece, ma gandesc cu groaza daca unui barbat i-au facut asa ceva dar unei femei, si mai ales cum suntem noi si cu copii mici.
pupici sa treaca sperietura.
am vazut printese si printi frumosi, cadouri peste cadouri si copii fericiti.
va doresc o zi frumoasa si lipsita de evenimente neplacute.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
adelyna spune:
Kitty tare faza cu portocala si cu mutrita desenata,zau ca nu-mi trecea prin cap dar e o idee buna,cu sau fara fonduri important este sa te simti bine.
Roxanici,felicitari pentru scoaterea lui suzi din circulatie.Asta da progres.
Anamanareusit copil aveti.Asta ca m-am uitat ultima data la pozele voastre dar toate aveti copii reusiti si nu zic doar sa va simtiti bine.Sunt innebunita dupa copii si daca as fi avut ajutor sigur aveam mai multi
.asa ca ma multumesc cu doi si uneori ma gandesc ce liniste aveam in cap cand eram singura 
Tzuna cum se mai simte sotul tau?
adelyna si piticii
pisikuta spune:
'neata!
va multumesc tuturor ptr gandurile bune. am montat alarma de ieri dimineata. urmeaza sa luam un caine. vali vrea rottweiller, mie mi e frica de ei si as vrea un bull terrier, ca mi e tare simpatic in uratenia lui.
gabi: da, ma, gabi, a fost o zi nefasta ptr multi, vad... 
tzuna: si la voi, nu mai zic...va doresc sa nu aiba nimic grav intern
ela: nici nu vreau sa inteleg prea bine ce scrii tu acolo de violarea intimitatii...
inca nu te ai mutat in casa noua? ati pus alarma? ti ai luat caine?
carmenefr: ieri am incercat s o invat pe nana sa zica multumesc si cu placere. flit total! ma, teo, ce fetita politicoasa esti tu, mai da ne si noua.
rein: mai, garvidutzule, ia stai tu cuminte, ca eu de acuma scriu cifrat de astea de groaza si nu ti dau codul, sa nu te mai sperii!
cred ca pompa de care scrii tu o am si eu. din pacate, din cta, nu prea stiu cum ti as putea trimite. dar la ea merge orice bibe chicco, din cele cu gura larga. se gasesc si de 150 si de 300 ml, daca vb despre acelasi produs. ia uita te in farmacii. daca ai vreo idee cum sa ti trimit, cu cea mai mare placere, am vreo 6 bibe.
karra: asa a patit si nori, dupa pneumonie, un guturai mic, de control, cat sa nu uite cum e...dar poate scapa winnicutz.
mos nicolae i a adus norei carioca lavabile. era toata o pictura: maini, limba, buze, obraji, haine, masuta ei, cartile...le am confiscat. deseneaza in continuare, asa cum a descoperit la 7 luni, cu apa varsata pe jos.
stefanyia: cum, ma 3 manusi? doua in maini si una...unde?![]()
radcarmen: n am sonor la laptopul de la serviciu, ce ma oftic ca nu l aud pe scumpul de vladut...nora vorbeste japoneza(elefantul este otanonono, la plural otanii), crezi ca iese ceva din ei doi? ![]()
rox: brava rares! esti barbat!
anamana: ce coade mortale are maria...
stefimic, raisa: niste dragalasi sint, toti sint asa.
kitty: m ai inlacrimat cu portocala aia, ma suflet sensibil ce esti tu...hai, multa putere si sanatate, am scris la mosu' in agenda mea fermecata aseara ceva si ptr tine, si ptr voi toate! o sa simtiti voi!
va puuuup!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
madybulancea spune:
Buna dimi....am vazut pozele cu raisa,o frumoasa s-a facut, am mavazut-o si maria care m-a facut sa fiu geloasa k e ffffff desteapta si vb mult,nu k fiu-miu un papagal,nu face deloc propozitii oricat m-as stradui....si pe cine am mai vazut????aaaa pe noemi a lu adelyna care e o creata si o frumoasa de fapt ambele fete sunt tare frumoase...aaa si pe vladut in chineza lui!!!
pisi imi pare tare rau pt ce s-a intamplat,credca e frustrant rau!
tzuna sper ca acum e mai bine sotul!!!
gata va pupp....
ba nu roxy felicitari pt scapat de doamna zuzi,cum ai reusit????
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
fetele cum pun si eu un film pe picasa?????
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
Ce-mi place de Roxi! Tace, tace, dar le face! 
Bravo Rares si bravo mami ca ai avut taria nervilor nervosi! ![]()

De mutat, inca nu, dar incepe sa se contureze apartamentul. Ieri au montat mobila in dormitorul mic, dar, din pacate inca nu e totul finisat sa ne putem apuca de curatenie.
Mumos
Stefanut in toamna lui 2008
!
Desteapta Maria!
Nici Thea nu leaga propozitii, dar poti conversa cu ea. Cu poeziile nu cred ca s-a prins cu ce se mananca astea. Adica, de ce le-ar repeta ea dupa mine? Nu cred ca am inteles eu rostul lor, dar ea ... 
Adica stiu ca sunt pt dezvoltarea vorbirii, dar mie nu mi-a placut decat sa le recit, dar le uitam imediat.
In rest, am descarcat un program cu animale domestice, facut in power point la care s-ar uita non stop. Dar de fiecare data cand incepe unul ea vrea "atu, atu"
. Nush ce-o fi cu nerabdarea asta pe capul ei. Vedem mai tarziu daca e vreo problema.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
RaisaFudulu spune:
Salutare fetelor
Inainte de toate sanatate la cei bolnaciori si sa ne fereasca DD de rele...aura sarbatorilor sa ne cuprinda pe toti si sa ne aduca numai bine, relele sa mai stea la coada
Rein
multumim pentru povestea lui Mos Nicolae....ce bine e sa mai citesti lucruri frumoase
Martutza
in primul rand decizia este a ta ......am citit postarile tale dar nu ma pot concentra sa scriu ceva calumea....oricum timpul e cel mai bun sfatuitor....pune in balanta totul si iei tu decizia ....dar nu te pripi gandeste-te la tine si la Victoras....sa va aduca sarbatorile numai liniste in suflete
Ghibuadina....ma bucur ca ati trecut de neca...cred ca e cumplit sa ai fata asa departe....Pupici pentru Alexia..poate ai timp si de pozici ce zici?
Carmen94...ce parinti nebuni....ma bucur ca nu suntem singurii cu bradul facut si pupam pe
harnicutul Darius pentru ajutorul acordat![]()
Kitty numai bine la bunicuta......mi-au dat lacrimile cand ai povestit de ea...induiesator....
Tzuna ce circulatie....sila noi e dar parca nu asa.....e bine ca au rezistat....si au mai jumulit si ele bradu daca mosu a plecat
Ela am votat-o pe Thea ...haide nu mai boci...acum nu mai ai 0 voturi
Menuet ce frumos scrii tu acolo ...pentru fiecare cate putin
si bun....astazi cand citesc eu deja a trecut si sper ca a adus Mosu tot ce i-ai cerut
Pupam pe Stefi si sa nu mai vina Urticaria asta urata .....dar acum s-o face din te miri ce
Elianne sanatae la toti ....ce draguta Elena...iti da ea de la ea....ce frumos
Pupam ochii frumosi ai Mariucai (Val)...eu nu am facut nici un vaccin optional.....acum o sa ma documentez.....
Trimit mesaju ca ma duc sa mananc si revin dupa aia sa termin de citit sunt abia la pg 15
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Diana...lasa ca o sa iei si traseul dupa aia......pupam Alexu sa termine tratamentul si sa se faca bine
Gabi ce incantat psre Tudor de orga...canta si la microfon...ce sa mai il faci cantaret...
...aoleu si ce putine jucarii are.....eu i-am mai ascuns din ele ca nici nu se mai uita la unele si iii mai scot dupa o perioata tz o punga
Bravo Tudor acum nu mai ai nevoie de astia mari te descurci singurel...![]()
Ce frumoasa e Veve proaspat iesita de la dus...i-as manca obrajorii....da mami ai cu ce sa te lauzi
Dar am vazut si un Rares in filmulet care ne insira ceta lui de pici
..
Ce voci frumoase au copii astia ai nostrii
Paxela sper ca acum Delia este bine..pupam sa treaca si 
pentru mami rabdatoarea
Loradin felicitari pentru micuta ta Ana....vrenica, ordonata si cuminte...numai cuvinte de lauda...iar legat de capul in nas...acum ce vrei si tu mai face si din astea sa va arate cine e seful![]()
Laurmar ma buur ca Ariana e spre bine ...iar pt burtica stiam ca si ficatu si branza ar mai strange la burtic....sanatate
Off Tzuna imi pare tare rau...sper sa fie ok sotul tau...sanatate si te cred ca sunteti speriati...suntem alaturi de voi
Adelyna bravo pupici pentru printesele tale si pentru taria de caracter de care dai dovada...Ma plec in fata voastra

Pupam Razvanelu de Mady care vorbeste in somn...si pe Raisa o mai apuca cateodata...cred ca ii impresioneaza ceva in mod deosebit in timpul zilei ..si noaptea se manifesta![]()
![]()
Ioana ce tare e Matei...detectiv in toata regula nu gluma....el stia ce vrea si tuuu
Aoleu eu intrai sa citesc de bine si ce vad....ma bebelelor plecati si nu mai veniti
Pisi...imi pare tare rau....nici nu pot sa ma gandesc prin ce ati trecut...bine ca nu au urcat....sper sa treceti repede peste asta....
Roxanici...da seamana cu tine Adelyna....si trimite si la noi zapada...ca ne-am luat sanie si o folosim prin casa
karra chiar imi era dor de Winicu mic...vad ca au indeletniciri asemanatoare...dansa nu vrea decat sa scrie inie..pu si sa deseneze....ce mare s-a facut si frumoasa....pupici multi.
Bravo Teodora...bunele maniera de mica...felicitari si mami

ei ELa ...ce frumos scrii tu de Thea... fi sigura ca inregistreaza tot ce vede afara si apoi le face si ea...din experienta vb....pupam Thea nazbatioasa ....sper ca de Craciun sa ne scrii din casa noua
Ma opresc aici ca nu ma mai lasa...pupici si termin eu...oi ajunge si la zi la un moment dat
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA