Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
rein spune:
Pe mine m-ati facut sa plang nitel ca eu sunt acuma cam slaba la pisic.
Sanatate la sot de Tzuna si voua Pisi, sa va reveniti.
Acuma cred ca o sa-mi fie frica de toti oamenii care trec pe langa mine nu numai de obsesia mea, drogatii.
va pup
adelyna spune:
Pare aiurea ce spun acum dar am observat (de cativa ani)ca in preajma sarbatorilor se intampla multe rele.Nu are nici o logica mai ales ca acum e nasterea Domnului si nu are nici legutura cu sarbatoarea in sine dar acum multi o iau razna pt ca cei mai multi bani ruleaza luna asta.
Pisikuto urat moment dar nu-l lasati sa va strice buna dispozitie.Sigur ati fost tinuti sub observatie de mult timp dar cum ati gandit si voi bine ca nu au urcat unde dormeati voi sau copilul...
Carmenfr,genial copil
.
Roxanici cu tine trebuia sa incep ,merci mult pt site.Din cate am inteles Noemi seamana cu tine cand erai mica,vreau si eu sa vad poze de cand erai mica
.
Si la noi a venit mosul anul asta (cu dulciuri si ceva jucarii sa mai umplem casa )dar asteptam Craciunul ca pana atunci ne mutam(acum toata casa e un bagaj)
Noemi intelege tot dar nu se omoara cu vorba,mananca bine ,doarme si mai bine,ii plac desenele animate si baietii.
Va pupam !
elyanne spune:
Pisikuta imi pare f.f.f. rau si pentru voi
Au innebunit de tot? Sper sa-ti revii repede si sa uiti de intamplare... e tare greu sa nu te mai gandesti ca esti urmarita... offff... Si montati senzorii aia zilele astea... cat mai repede.
Roxana sa stii sa ca semanati ![]()
Ma bucur ca vad poze noi cu pici (unii noi pt. ochiu'
... sau poate ma lasa memoria...)
Fug ca s-a tezit trupa... astia au senzor... cand ma apropii de forum, se trezesc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Doamne Dumnezeule pazeste-ne de rele!
M-am ingrozit fetelor
.
Tzuna, sanatate multa sotului...ma trec fiori reci pe spate de cand am citit. Ne rugam sa se faca repede bine. 
Pisikuta, sincer imi pare foarte rau ca v-a pradat dar ma bucur ca nu ati patit voi ceva.
Lauramar ma bucur ca e mai bine Arianna. Doamne ajuta sa reveniti repede la normal! 
Am vizionat multe poze si filmulete si m-am distrat foarte tare cand am vazut filmuletul asta. E totala veve
.
Vlad e din nou cu muci, febra si tuse si suntem pe antibiotic...asta e...Si da, Vlad vorbeste...CHINEZA![]()
Kitty, sanatate bunicii tale si o
pentru tine.
Va doresc sa aveti o seara buna si Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de rele si sa ne dea sanatate noua si copilasilor nostri.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
m-am luat cu una cu alta si am uitat sa va zic mare veste maaare (pt mine cel putin). Raresu are azi o saptamana de cand i-a mancat catzelu zuzica....a cam jelit dupa ea si inca adoarme cu mine pe langa el dar cred ca e pe drumul cel bun
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
tzuna spune:
PISIKUTA- imi pare atat de rau pentru ce vi s-a intamplat... Cred ca inteleg cam prin ce treceti. Sper sa va reveniti repede si sa repuneti alarma si s ava mai luati masuri suplimentare. Pana la urma bine ca nu au urcat la etaj. Voi dormeati cine stie ce se mai inatmpla ca va lua asa pe nepregatite.
POvestea mosului nostru. Sambata am avut musafiri, niste prieteni tot cu o fetita mica asa ca sotii au plecat la cumparaturi intr-un magazin d ebricolage si noi am ramas cu fetele. La 18.30 s-au intors, condusese sotul meu, a parcat si a mers cu prietenul la masina lui sa lase sacosa cu inchizatori si ce mai luase el. Totul s eintampla pe bulevard. La intorcere din scara dinaintea noastra au iesit 2 indivizi (tineri si cam beti) care au vrut sa se ia de o fata dar s-au razgandit si au sariti direct pe sotul meu si prietenul lui. Ei au incercat sa-i potoleasca intr-o prima faza dar nimic. Pe sotul meu l-a izbit unul la pamant, d efapt l-a impins si el s-a ciocnit de un stalp de ala pus sa nu treaca masinile si o data ajuns jos a tabarat cu picioarele si apoi nu mai stie nimic. Prietenul a fost ocupat sa se bata cu celalalt. Norocul lui ca e mai voinic iar ala era mai baut si nu a patit mai nimic. Apoi atia au plecat, prietenul a chemat salvarea si politia. Politia a venit imediat, salvarea dupa 1 ora. Nu le-au furat nimic. Adica sotul a pierdut sacosa lui cu inchizatori etc dar nu cred ca au luat-o aia ci mai degraba un cetatean care a privit totul. Asa ca sotul a venit sus plin de sange si umflaturi, nu stie cum a ajuns sus(bine ca a ajuns).... Avea la el si telefonul si actele,cheile masinii...
Aia au mai batut imediat un baiat caruia i-au furat racheta de tenis si cu ea au incercat s abata un grup de 5 tigani dar si-au luat-o eide la aia si atunci au fost prinsi d epolitie si perietenul nostru. Cam atat ca restul stiti. Acum sotul e relativ bine, arata ff rau dar cred ca e normal (la spital nu au putut nici sa-i numere loviturile pentru declaratia politiei), tb sa mergem la ORL, Oftalmo, neurologie ca la camera d egarda nu i-au facut mai nimic... si apoi s afaca un RMN peste vreo 2 sapt.
Maria e super dulce. Macar ea nu s-a speriat. I s epare amuzant ca tati are buba si cica are si ea si vrea gheata (ii dam o punga goala) si-si pune la ochi.
roxanici spune:
of of, Tzuna, imi pare rau, se pare ca atunci cand incerci sa faci o fapta buna o incasezi si mai tare. Probabil de aia si prefera toata lumea sa stea in banca ei in loc sa intervina in altercatii pe strada.
Doaaamneee, oare de ce exista pe pamantul asta indivizi de aia? va dati seama ca aia numai bataie aveau in cap?!!? sper ca si-au luat-o calumea de la tigani, poate se potolesc.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
RaisaFudulu spune:
Nu am citit nimic din urma dar revin dupa ce va citesc
La noi a venit mou cu tot cu brad si a fost super incantata....l-am impodobit impreuna si a fost fascinata...i-a adus cam multe dar au fost de la toti din familie.....
Insa bradul a fost cea mai mare surpriza si saniuta....acum cea mai mare bucurie a ei e sa stea pe saniuta inn fata bradului sa bata din palme si sa cante ////asa cum stie ea
Oricum la ea a venit baba nicolae nu mosu ...ca nu ii place ei cum suna
cateva poze de la eveniment
http://good-times.webshots.com/album/569124439CMzUxF
a invata sorcova
cocovaie....bani, bani...atat stie![]()
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
rein spune:
Am si eu un problem, poate are cineva posibilitate sa ma ajute: la prima nastere am folosit pentru muls pompa manuala Chicco. F. buna, utilizata intens si-a facut treaba. Numai ca am sterilizat o data prea mult pe aragaz biberonul ei (in care curge si laptele) si a trebuit sa iau altul. Desi am dat pe el o caruta de bani si este tot Chicco nu-si mai face treaba la fel de bine ca intra aer pe la filet.
Intrebare: are cineva pompa din asta si nu foloseste bibe original vreo 6 luni? Si, mai ales e dispusa sa-l imprumute? promit ca nu-l mai sterilizez pana se innegreste in cratita.
menuet spune:
RAISA-vz poze,F frumos bradul si mai ales printesa de langa el.Doamne ce mari is fetele voastre(la inaltime ma ref).Na am si eu o boala..Veve e scunda.
Roxi-bravoo tot asa ,,cred ca nu mai aveti mult si scapati de tot de zuzica!
Carmen-Vlad e mortaaal!.A avut si Veve o perioada in care spunea numai ''ptaaa ptaooo'' tot un fel de chineza