LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Dana ma bucur ca bebe e bine si colul nu e deschis in interior! Cat despre kg, nu cred ca tb sa-ti faci asa mari griji. Doamne ajuta sa stea bb in burtica pana la 40 de saptamani!
Monicaa felicitari pt kg pierdute! Cica si eu am inceput o cura...dar nu cred ca reusesc sa ma tin de ea, acum cand vin sarbatorile...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Doniro bine ai revenit! (m-am trezit si eu dupa nu stiu cate zile ) Am vazut pozele cu copilasii tai. Doamne ce frumosi sunt! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Zuzici voi ati comandat vreodata ceva de pe Webshots? Am primit un mail cu niste chestii frumoase. Ma gandeam la un glob: http://www.photoworks.com/shop/detail.jsp;jsessionid=B324C4893B996F582213D7DC05DA6459?selProduct=keepsake-12201&parentCategory=gifts+events+christmas&sbo=true&toh=a&cb=PW_WS&guest=true&svr=web19

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

offf Dana,hai cum am spus eu:capu sus,daca e fara dulciuri si fara paine alba e super bine ,I BINE,intelegi tu?cel mai important e ca nu sa deschis colul mai mult ,ca bebe e ok si binennteles ca va sta acolo ca e cel mai bine si el stie asta si tu o sa fi cumintica da?
lasa sa se bucure Vanesa de dulciuri si painea aia oricum are multe buline negre..nu e sanatoasa deloc,se poate si fara ea..da?
ai avut vesti bune,aia cu regimu e floare la ureche caci tu poti mami sa treci peste asta ,pai nu?

Citat:
citat din mesajul lui danonique

M-am intors de la dr si asa cum m-am asteptat m-a pus la regim:fara paine alba si fara dulciuri.M-a speriat cu diabetul gestational asa ca voi incerca sa ii urmez sfaturile.Eu am pus 9 kg pana acum si pe ultimele 3 in ultima luna.Cica de acum am voie maxim 1,5 kg pe luna.Sunt fericita ca inca nu mi s-a deschis colul in interior si ca a ramas la fel ca la ultimul control.Trebuie sa stau cat mai mult in pat.E bine totusi ca am voie sa mai ies din cand in cand ca as innebuni numai in casa.Bebele e bine si sper sa mai stea la caldurica macar 15 sapt sa ajungem la termen.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Feteleee!!! Feteleeeeeeeeeeeee!!!!!
Adunati-va incoace sa va dau o veste mare!!!!

Andrew John a decis azi ca a venit vremea sa o fericeasca pe mami a lui, adica pe moi.... si a zis... MAMA!!!!!
Ceva gen.. mmmmmmm-ma-ma.
Mi-a stat inima-n loc cand am auzit.Il aveam in brate si ma giugiuleam cu el si dintr-o data a scos puiul meu cuvantul magic pe gurita.

Va dati seama ca l-am pupacit de l-am zapacit si-am dansat cu el si am fugit la tati lui sa ne dam mari.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Feteleee!!! Feteleeeeeeeeeeeee!!!!!
Adunati-va incoace sa va dau o veste mare!!!!

Andrew John a decis azi ca a venit vremea sa o fericeasca pe mami a lui, adica pe moi.... si a zis... MAMA!!!!!
Ceva gen.. mmmmmmm-ma-ma.
Mi-a stat inima-n loc cand am auzit.Il aveam in brate si ma giugiuleam cu el si dintr-o data a scos puiul meu cuvantul magic pe gurita.

Va dati seama ca l-am pupacit de l-am zapacit si-am dansat cu el si am fugit la tati lui sa ne dam mari.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

FELICITARI IUBITU!!!!
Asa-i ca nu exista un cuvant mai frumos pe lumea asta? Si cu atat mai frumos cu cat e spus prima data de un copil.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 37.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramon, roli, Dana(danonique), Roxana

Sunt constienta ca va marge atunci cand va fi pregatita, dar e gandul ala (tembel) care ma bantuie, cand vad alti clopotzei.

Dana, ce bine ca e totul in regula cu bb; cu paine nu cred ca ai pb, dar cu dulciurile, o sa fie mai greu, mai ales ca vin sarbatorile.

Mai vroiam sa zic ceva

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sa zic si eu "buna ziua" acum.
Si,..... multumesc fetelor care au vazut pozicile noastre si mi-au laudat galushca.

Va pupic dulcic.

PS: Ma pregatesc de mers la dentist.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

felicitari lui A.J. pt cuvantul magic .....
.....si bafta la dentist mami

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Sa zic si eu "buna ziua" acum.
Si,..... multumesc fetelor care au vazut pozicile noastre si mi-au laudat galushca.

Va pupic dulcic.

PS: Ma pregatesc de mers la dentist.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Buna si "LA MULTI ANI!" tuturor!

Azi am avut o zi foarte incarcata, iar acum scriu repede, sa nu se trezeasca Mariuca inainte sa apuc sa dau send. Am vazut toate pozele, am citit tot din urma...

Laurci, o imbratisare pentru tine!

Alinus, AMR 4 zile! Despre vigantol, si mie mi l-a oprit, tot datorita fontanelei. Anita e in grafic, zic eu, am vazut si calculatorul trimis de Elena. Nici noi nu stam departe de voi, adica Mariuca are 73 cm (intr-adevar, peste limita superioara), dar doar 7.900 kg. E la categoria "slim". Dar nu ma ingrijoreaza, ca a avut colici de la inceput timp de 4 luni, are deja aproape 8 dinti (in 2-3 zile ii iese al 8-lea) si a avut doar 2.750 la nastere. Are, de la nastere, cam 700 grame - 1 kg mai putin fata de alti copii. Cu inaltatul... ei iau maxim 1 cm pe luna, cateodata 1 cm la 2 luni, cateodata 1 cm in 3-4 luni. Boom-ul s-a terminat, acum o iau usurel. Dar, ca sa fii tu impacata, du-te cu ea la doctor.

Alina kalos, am primit cadou de la webshots niste fotografii. Am facut toata comanda, am ales pozele, tot tacamul si cand am ajuns la sfarsit, sa mi le trimita din state pana in ro, ma costa de vreo 8 ori mai mult, aproximativ, in comparatie cu printarea lor la studio, la Dani. Am vazut globul ca era 23 usd, dar cred ca transportul e cel putin pe-atat.

Vali, super bebe ce ai tu acolo!

Rlc_sandor, nu-ti merge mail-ul de la yahoo si se tot schimba mail-uri legate de masute. Da un pm, te rog, cu adresa buna, mie sau Elenei.

Oooof, am citit multe... si am vazut multe poze. Dar ma duc sa termin legumele pentru iarna. Am un super robot de bucatarie, pe care nu stiu daca l-am folosit de 2 sau 3 ori pana acum. Azi, in schimb, si-a meritat banii! Am tocat toate legumele in mai putin de 10 minute. Si vorbesc de kilograme intregi!! Sunt extrem de incantata de el si am descoperit de-abia acum, hehehe!

Sper sa reusesc sa revin mai incolo, dar nu promit.

Va pup!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput