LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraD, Ali(stoisor), Monica, Helene, Alina023 multi

O sa incerc metoda ta, Helene, sa vad dak o tentez asa.

Laura esti tare draguta; dar cum sa nu te bucuri "in gura mare" si sa nu anunti?! Asa ceva trebuie anuntat cu surle si trambite. Si , eu ma bucur, pt fiecare clopotel care merge singurel (chiar dak in interior mai cad in depresie).

Nu sunt suprata, dar dak n-am fost ieri la munca, azi, englezii astia idioti (firma-mama e in UK) au tot felulde intrebari tampite, l acare n-a avut cine sa le raspunda ieri.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ne-am intors si noi de la plimbarica.

Roxanici, fac si eu na-na la tine ca si Evita.
Ai o fata minunata care va merge curand si tu o sa fii super fericita.Ai sa vezi ca nu trece anu asta fara sa mearga.

Monique, alias Monicaa, eu vazut mesajul tau cu slabitul dar cum am intrat doar ca sa citesc zilele astea, mai uit ce am citit.

Laurici, intrebai daca ai nostri merg desculti.Al meu cel mai bine merge descult.Incaltat nu are chiar asa siguranta pe picioruse.

Alina023, si eu am aceeasi ingrijorare ca si tine.Razvi meu e si mai micut 68 de cm si asta de vreo 4 luni incoace.
Luna trecuta a crescut foarte bine, vreo 800 de gr, acum vad ca iar o ia incetisor.Acum are 8 kg.
O sa discut si eu cu pediatra mea desi sunt sigura ca va spune ca seamana cu mine, ca eu sunt micuta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 37.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Roxanicooooo, ce ai maica???????? Vrei bataie neaparat si nu stii cum sa ti-o iei pe coaja?? Lasa fata in pace ca e micutza. Repet: Daria mea a inceput sa faca 3-4 pasi singurica la fix 1 an, 1 luna si 4 zile. Sa iti zic acum cam cum merge/fuge??? Te-as intelege perfect daca ar avea fii-ta 2 ani, dar asa...... Noua 7 ortopezi ne-au zis clar: copilu' care merge pana intr-un an = nu bun, pt ca are oase amarate si exista (miiici) sanse sa fie probleme. Copilu' care merge dupa 1 an = bun, pt ca e mai rezistent. Ufffff!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua

Mai ce harnicute ati fost la scris, am de recuperat nu gluma
Eu am vreo doua saptamani mai incarcate si mai greu cu forumul.
Dar ma bucur enorm ca vin sarbatorile
Am cumparat bradut artificial dar mareeee are 2,40 m abia astept sa il impodobesc, probabil dupa 17 dec cand termina Bogdan scoala.
Felicitari piticutei umblarete a Laurei
Pup fetele si clopoteii

Alinus daca te incalzeste cu ceva manechinul meu are 8.500 gr dezbracat, nemancat si 9.000 gr cu "ambalaj" pe el ( imbracat, mancat si cu pampers schimbat). Si e baiat . E un picut mai inalt ca manechina ta dar se presupune ca baietii sunt mai inaltuti in perioada asta ( 77 cm ).
Eu m-am resemnat demult .
Atat timp cat e voios, agil, plimbaret si mananca ca spartu' ...asta e metabolismul lui .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

M-am intors de la dr si asa cum m-am asteptat m-a pus la regim:fara paine alba si fara dulciuri.M-a speriat cu diabetul gestational asa ca voi incerca sa ii urmez sfaturile.Eu am pus 9 kg pana acum si pe ultimele 3 in ultima luna.Cica de acum am voie maxim 1,5 kg pe luna.Sunt fericita ca inca nu mi s-a deschis colul in interior si ca a ramas la fel ca la ultimul control.Trebuie sa stau cat mai mult in pat.E bine totusi ca am voie sa mai ies din cand in cand ca as innebuni numai in casa.Bebele e bine si sper sa mai stea la caldurica macar 15 sapt sa ajungem la termen.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette te rog mult de tot nu-ti mai face griji, buburuza ta e absolut normala si va merge cand va vrea ea si cand se va simti sigura pe ea. Nu-i bine sa-i fortam, fiecare are ritmul lui de dezvoltare. E f bine, sunt copii care merg mult dupa 1 an. Marc mi-a facut primii pasi nesustinut la 1 an si 2 saptamani, dar de mers ca lumea abia pe la 1 an si 2 luni. Andrei nici gand sa mearga nici macar pe langa mobile...se ridica si eventual face 1 pas la stanga, 1 pas la dreapta...nu e sigur pe el, il las in pace.

Alina Ana e bine, e fetita, poate e ea mai mignona, nu e in afara graficelor, 71 mi se pare f bine pt. o fetita la 1 an. Greutatea nu i se pare deloc asa mica. Andrei are 8.500 si e baiat...frate-sau la varsta asta avea 9.700, e uite is crescuti tot de mine si nu-s la fel. Si apoi esti si tu la al 2-lea copil stii lucrurile astea f.bine.

Azi sper sa rezolvam cu casa. Am emotii...revin pe seara

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

M-am intors de la dr si asa cum m-am asteptat m-a pus la regim:fara paine alba si fara dulciuri.M-a speriat cu diabetul gestational asa ca voi incerca sa ii urmez sfaturile.Eu am pus 9 kg pana acum si pe ultimele 3 in ultima luna.Cica de acum am voie maxim 1,5 kg pe luna.Sunt fericita ca inca nu mi s-a deschis colul in interior si ca a ramas la fel ca la ultimul control.Trebuie sa stau cat mai mult in pat.E bine totusi ca am voie sa mai ies din cand in cand ca as innebuni numai in casa.Bebele e bine si sper sa mai stea la caldurica macar 15 sapt sa ajungem la termen.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Felicitari pentru col cat despre kg nu te mai stresa . Daca poti sa urmezi regimul bine daca nu asta e, voi sa fiti sanatosi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am reusit si eu sa citesc ultimul capitol (mai pe diagonala...)
LauraI nu-mi vine sa cred ce-am citit! Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa divortezi de acest om si de acum inainte tu si Thea sa aveti o viata fericita si linistita! Suntem alaturi de voi!
Lala 20 si pt tine aceleasi ganduri!
LauraD felicitari Elenitei pt pasii facuti singurica!
Ereena si LauraD prin cate ati trecut si voi...dar v-a ajutat Dumnezeu sa treceti peste, sa fiti femei puternice (cum spuneati si voi) si sa aveti familiile voastre frumoase si fericite! Va admir fff mult!
Ven inca nu am vazut nici un mesaj de la tine! Te rog sa nu mai fi suparici si sa intri sa ne mai povestesti de piticutii tai!
Alina eu zic sa nu-ti faci griji de inaltimea Anitei! Stiu ca erau fete (scuze ca nu-mi amintesc cine) a caror clopotei aveau lungimea sub 70 de cm. Si la greutate, mi se pare f ok. Sigur este totul bine, dar pt linistea ta du-te la un dr.
Daria de vreo 3 saptamani nu a mai luat in greutate, dar nu cred ca e dramatic. Oricum maine ar trebui sa vina dr la noi si vad ce zice...Poate ar trebui sa-i fac niste analize...
Mai aveam multe de zis, dar neuronul meu e cam ratacit...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am uitat sa va zic ca noi ieri am fost cu toata gasca la parada. Victor se pare ca a fost fooarte impresionat de fanfara si a adormit in carut. Sau poate a fost de vina faptul ca nu vedea nimic saracutu. Pe Daria a tinut-o tati in carca si a fost f incantata. Eu am inghetat de frig si desigur nu am vazut nimic neavand o "carca" la purtator. Cine nu s-a dus cu noaptea in cap nu a vazut nimic.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROXANA nici Albert nu merge inca singur si nici nu sta prea mult singur in picioare dar nu imi fac probleme pt ca dr mi-a zis ca majoritatea copiilor merg intre 12 si 15 luni si ca pt el Albert e ok.Nici Vanessa nu a mers singura prea repede ci a facut primii pasi la 1 an si o luna iar acum alearga toata ziua.Nu o mai compara pe Adela cu alti copii.

poze albert

Mergi la inceput