LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
hi hi hi .. eu eram mai sus .. deghizata .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
monicaa spune:
Neata mamici
Clara e bine, nu a mai facut diaree dar am oprit-o astazi acasa ca e dezastru la gradi: toti sunt bolnavi, inclusiv educatoarele. Stoisor mersi inca o data ptr reteta de ieri.
LauraD trista rau povestea ta
. Ma bucur insa ca te-ai dezvoltat "normal" si ai o familie frumoasa si fericita. Multi pupici si felicitari pentru Eleni
Ginette nu mai fii trista. Fiecare copil e altfel. Aici toti medicii iti vor spune ca varsta medie, normala la care incep copii sa mearga e 15 luni.
Dar daca vrei sa pui musai pariul ma bag si eu..
..sigur castigam noi.
Vad ca m-ati "ignorat" ieri..ma bucuram si eu ca am inceput in sfarsit sa dau jos. Nu-i nimic..se mai intampla.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
laura_dimitris spune:
elle, asa am facut si eu aseara... de fapt, nici nu am incercat sa o fac sa mearga... vroiam doar sa-i probez super cizmulitele... sunt asa de frumoase, cu o piele manusa, portocalii, imblanite bine si inaltute...
am "intepenit-o" bine in podea si m-am dat in spate sa vad cum ii vin cizmulitele...
cred ca ei ii era tare dor de mine ca lipsisem de acasa vreo 2 ore... fusesem in vizita la o prietena cu dimitris ... m-a sunat mama sa vin acasa ca plange fata pe la usa strigand de zor "mamamea"...
Ma bufteste rasul cand o aud... cand este suparata nu spune doar "mama" ci se jeleste si striga "mamamea" legat. fara pauza ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Neata mamici Clara e bine, nu a mai facut diaree dar am oprit-o astazi acasa ca e dezastru la gradi: toti sunt bolnavi, inclusiv educatoarele. Stoisor mersi inca o data ptr reteta de ieri. LauraD trista rau povestea ta . Ma bucur insa ca te-ai dezvoltat "normal" si ai o familie frumoasa si fericita. Multi pupici si felicitari pentru Eleni![]() Ginette nu mai fii trista. Fiecare copil e altfel. Aici toti medicii iti vor spune ca varsta medie, normala la care incep copii sa mearga e 15 luni. Dar daca vrei sa pui musai pariul ma bag si eu..![]() Vad ca m-ati "ignorat" ieri..ma bucuram si eu ca am inceput in sfarsit sa dau jos. Nu-i nimic..se mai intampla.Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Aoleu... atatea persoane bolnave... inseamna ca a luat un virusache chiar de la gradi....

Bine ca si-a revenit. Tine-o totusi cateva zile pe regim alimentar!
Mi-a scapat mesajul tau de ieri...
Barbata-meu a pierdut in ultimele 6 luni 20 de kilograme!
Aproape a scapat de tot de burta de bere frmata cu mult drag ( din partea lui
Eu, pe langa el... am pierdut si eu cateva kilograme... Nu stiu exact ca eu nu ma cantaresc dar ma simt la haine...
Noi nu mancam niciodata seara...
In rest, la pranz mancam orice!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici ce cizmulite? de unde? de la grecili??
monica am vazut mesajul tau ieri si am zis ca intru de acasa dar n-am mai apucat. cum e clara azi? e mai bine cu stomacelul?? felicitari pentru kg pierdute! la cat mai multe kg pierdute!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
alina023 spune:
Fetele iubitele...eu iar sunt pe fuga. Am o gramada de lucru la birou.
Abia astept vacanta de sarbatori!!!
Pe scurt:
Laurici D
, esti minunata asa cum esti. Stii sa ascunzi amintirile urate... Imi pare tare rau ca ai avut asa experiente. Iar copiii tai si sotul sunt foarte norocosi sa te aiba.
Si bravo Elenita!!!!
Ginette
nu fii trista mami. Ana a facut in doua seri cate 2 pasi singurica iar acum nu mai face. Are o viteze de-a buselea...mama mama! Chiar daca eu ii intind mana si sunt la distanta de cativa centimetri, ea se intinde sa ma apuce si daca nu reiseste o ia catinel in patru labute.
M-am calmat! Asa ca nu-ti mai face nici tu griji!
Monic,
bravo sexy mama!! Keep up the good work! 
Grati, noi am optat de vreo doi ani pentru brad artificial (din motive ecologiste
). Il vom impodobi si anul acesta si il vom pazi sa nu-l darame Ana.![]()
Roli, ti-am admirat puiutii.
Doamne cat sunt de scumpi!! Si cum se vede cat de mult se iubesc!!
dragii de ei!
Stoisor am vazut si buburuza ta cum misuna pe langa tine si tu o ignorai, mami!! Vorbeai cu zuzele pe DC.
fetele!
Mai mamici de pui mici mici....ce ma fac eu fetelor cu Ana? Este tare micuta. Incep sa ma ingrijorez sa nu cumva sa aiba vreo afectiune care sa nu o lase sa se dezvolte. Am masurat-o aseara si are 71 cm si cantareste 8390g. La 1 an!!! E tare micuta!
Si daca ar fi numai asta poate nu m-as ingrijora. Dar se pare ca nu creste. Ea are inaltimea asta cred ca de 2 luni. Unde sa merg? Ce sa fac? De la ce poate fi?
La recomandarea pediatrei ei, celebra Marcu, eu nu i-am mai administrat Vigantol de la 6 luni pana pe la 10 luni jumate. Oare sa fie asta motivul? Spuneti-mi si mie parerea voastra ca ma stresez tare rau cu problema asta. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
alinscha eu zic ca 71 cm la un an ptr o fetita e ok. si la greutate e in grafice. dar, pentru linistea ta, poti s-o duci la control. vreau sa-ti spun ca si eva de vreo 2 luni e la aceeasi inaltime .. 72 cm. nu am mai masurat-o de cand am fost cu ea la medlife, o s-o masor pe 14 cand face 11 luni.
uite mai jos link (fara spatii) unde poti sa calculezi daca anita e in grafic cu cm si kg. 
http://www. parinti .com/modules.php?name=Grafice
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
Alinutule 
Sunt altele si mai puternice decat mine. Sunt alte femei cu tragedii mari in spate...
Dumnezeu sa ne fereasca pe toate de tot ce este rau si urat!
Sa putem sa ne bucram de copiii nostrii! Si sa aiba si ei un dram de noroc... in alegerea partenerilor... Mie aici mi se pare o adevarata loterie... Ca se intampla sa nu poti comanda inimii si sa te indragostesti de adevarati monstrii ...
Of, nu stiu ce sa zic de anita...
Dar ce explicatie ti-a dat marcu cand ti-a recomandat sa nu-i dai vigantol atatea luni ? Nu am mai auzit pana acum de o astfel de recomandare... Sau ti-a dat un inlocuitor ??
Tu o masori singurica? Poate nu sunt masuratorile exacte?
Poate a crescut...
Oricum, stii ca spre un an ei nu mai cresc asa de repede...
Ai vorbit despre acest aspect cu noul medic al lui anita ?
lui luca nazdravanul!
Roxanici,.... te rog, spune ceva... nu-i asa ca nu esti suparata ???
Plec spre casa caci trebuie sa-mi iau copilul la pranz de la gradi.
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta laurici ce cizmulite? de unde? de la grecili?? monica am vazut mesajul tau ieri si am zis ca intru de acasa dar n-am mai apucat. cum e clara azi? e mai bine cu stomacelul?? felicitari pentru kg pierdute! la cat mai multe kg pierdute!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
cat p'aci sa fug fara sa-ti raspund...
nu sunt de la grecili. sunt cadou de la pruietena la care am fost in vizita aseara...
nu stiu ea de unde le-a luat...
si Eleni - 05.02.2008
alina023 spune:
Ellenutz
multumesc. Este in grafice, la limita inferioara, dar este... Nu stiu ...eu nu sunt chiar atat de scunda ca sa zic ca seamana cu mine...
Laurici
si noi Elenita si Dimitrakis.
Marcu spunea ca i se inchide prea repede fontanela si de aceea mi-a spus sa nu-i mai dau Vigantol. I-am dat in schimb Multisanostol.
Inca nu am inscris-o la pediatru. Sper sa ajung saptamana asta.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei