LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Elle, ramona, si multumesc mult pentru felicitari!
Adevarul este ca si acum imi vin lacrimi in ochi cand imi amintesc momentul in care a inceput sa faca primii pasi nesustinuta. Este o clipa magica!!!
Nu ma asteptam... Dimitrakis a mers la 1 an si credeam ca si sora-sa il va imita....

Stiti ce am observat... merge doar daca este incaltata.. aseara i-am dat niste cizmulite inaltute, cu talonete...
Cand i-am dat jos cizmulitele, imediat s-a ridicat balerina mea in poante si nu mai putea merge...
So, copiii vostrii merg si descaltati ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Eu pe Victor il tin in niste sandalute cu taloneta, cu talpa destul de dura. Cu ele a inceput sa mearga singur. Eram si eu curioasa daca merge si descult si i le-am dat jos; i-am dat jos si ciorapii. Merge si asa f bine, chiar e f incantat. Chiuie de fericire, ii place pesemne senzatia la piciorus.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Laura draga te pup si te imbratisez tare tare pt cate ai avut si tu si mama ta de suferit ,imi vine sa urlu cand aud de asemenea lucruri si sper din tot sufletul ca fetele noastre care au acum probleme sa faca tot ce le sta in putinta sa isi scape fetitele de asa un trai,nu pot sa dau sfat caci cred ca e groaznic sa iei asa niste decizii dar eu as pleca cat as vedea cu ochii,nu stiu unde ,dar departe de ei ,asta sigur as faceo

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stoisor,
mama este de parere ca un betiv si violent, bataus nu se schuimba niciodata, never-ever... Nu stiu ce sa zic... Doar ca mi se rupe si mie sufletul de durere cand stiu perin ce trec zi de zi fetele noastre dragi.... Dumnezeu sa le dea intelepciune sa ia fiecare hotararea potrivita dar si puterea sa o duca la capat !!!
Eu, sincera sa fiu... toate necazurile avute in copilarie m-au facut sa devin o persoana extrem de puternica! Asta este poate singurul aspect bun al problemei...

In alta ordine de idei si schimband registrul... si eu abia astept sa-mi impodobesc casa de sarbatori..
Eu gateam bradul, de obicei, in ziua de 24 decembrie...
Anul acesta o voi face insa de saptamana viitoare...
Si vreau sa cumpar multe, multe instalatii de brad sa pun in toate camerele si chair si pe hol..
Sa straluceasca totul...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Elle, ramona, si multumesc mult pentru felicitari!
Adevarul este ca si acum imi vin lacrimi in ochi cand imi amintesc momentul in care a inceput sa faca primii pasi nesustinuta. Este o clipa magica!!!
Nu ma asteptam... Dimitrakis a mers la 1 an si credeam ca si sora-sa il va imita....

Stiti ce am observat... merge doar daca este incaltata.. aseara i-am dat niste cizmulite inaltute, cu talonete...
Cand i-am dat jos cizmulitele, imediat s-a ridicat balerina mea in poante si nu mai putea merge...
So, copiii vostrii merg si descaltati ?

si Eleni - 05.02.2008

Eu pe Victor il tin in niste sandalute cu taloneta, cu talpa destul de dura. Cu ele a inceput sa mearga singur. Eram si eu curioasa daca merge si descult si i le-am dat jos; i-am dat jos si ciorapii. Merge si asa f bine, chiar e f incantat. Chiuie de fericire, ii place pesemne senzatia la piciorus.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

dragul de el... asa facea si eleni aseara... parea ca este tare fericita deprogresul ei... si da-i inca o tura de apartament... si inca una... timp de 2 ore...
pacat ca nu este vara si cald... citisem ca este super pentru copiii ce invata sa mearga sa calce cu piciorusele goale in nisip...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Mai intai felicitari Eleni, pt primii pasi, singurica! La cat mai multi si cat mai siguri!
Cred si eu, Laura ca te-ai amotionat; mi s-a ridicat mie, paru' pe maini, imaginandu-mi-o.
Si, emotia a fost si mai puternica, cand am citit ce-ati suferit, in copilarie .
(la fel si pt Errena, ).

Am vazut poze de la botez: doamne, mic mai este, finutul, Roli.
Si ai doi baieti, tare frumosi!

Si am vazut-o si pe Emma (de Eliza) - alta bijuterie!

Am citit si "ghidusia" Vanessei, si mi-am amintit de mine; cum a spus Ali(stoisor) si eu am facut o chestie d'asta - am gasit cadourile si le-am desfacut - numai ca mama a aplicat pedeapsa pana la capat: n-am mai primit nimik, nici sub brad, nici de Anul Nou. (cand era vorba de pedeapsa, mama era 'stanca' - n-o misca nimik. E adecarat, ca pedepdele erau foarte rare, dar cand erau, sis faceau efectul din plin.

Vad ca din ce in ca mai multi clopotzei merg singurei; cred ca pun de-un pariu: Buburuza o sa mearga singura, ULTIMA!

MAi am niste poze de vazut!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asa a facut Marc primii pasi, pe plaja. Andrei mai tatoneaza terenul in 4 labe deocamdata

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Roxana nu cred ca va merge ultima........stai sa vezi ce cadou primesti si tu de Moshi,hi,hi

Elle arata bine noua denumire

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Mai intai felicitari Eleni, pt primii pasi, singurica! La cat mai multi si cat mai siguri!
Cred si eu, Laura ca te-ai amotionat; mi s-a ridicat mie, paru' pe maini, imaginandu-mi-o.
Si, emotia a fost si mai puternica, cand am citit ce-ati suferit, in copilarie .
(la fel si pt Errena, ).

Am vazut poze de la botez: doamne, mic mai este, finutul, Roli.
Si ai doi baieti, tare frumosi!

Si am vazut-o si pe Emma (de Eliza) - alta bijuterie!

Am citit si "ghidusia" Vanessei, si mi-am amintit de mine; cum a spus Ali(stoisor) si eu am facut o chestie d'asta - am gasit cadourile si le-am desfacut - numai ca mama a aplicat pedeapsa pana la capat: n-am mai primit nimik, nici sub brad, nici de Anul Nou. (cand era vorba de pedeapsa, mama era 'stanca' - n-o misca nimik. E adecarat, ca pedepdele erau foarte rare, dar cand erau, sis faceau efectul din plin.

Vad ca din ce in ca mai multi clopotzei merg singurei; cred ca pun de-un pariu: Buburuza o sa mearga singura, ULTIMA!

MAi am niste poze de vazut!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ma crezi ca am ezitat aseara sa va spun ca a inceput eleni sa mearga gandindu-ma la tine... ?! Iti inteleg asa de bine durerea... Dar, sa vezi tu ca mai este asa de putin si va merge... cand nici nu te gandesti, cand nici nu te astepti...
Nu este deloc tarziu ! Sunt atatia copii care au inceput sa mearga dupa varsta de 1 an...
Te rog eu mult, nu fii suparata!!!
Lasa buburuza sa mearga de'a busilea, sa mearga sustinuta ca va merge singurica toata viata apoi !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gabi mami de Ionutz...Tudor e un slabutz si tot transpira la capusor cand suge...nu i-am facut analize deci nu stiu dak are lipsa de fier....

fetelor voi faceti brad? eu nu vreau natural din motive de ace pe care sigur Tudor le aduna si le mananca...poate artificial.

ce cadouri luati bebelutzilor? Tudor are deja prea multe jucarii si nu e prea mare fan...ii place doar catelul vorbitor...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

roxanici vin la tine si iti dau na-na-na-na (vorba lui fii-mea) .. te rog eu nu mai fii suparici. fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, sunt o gramada de clopotei care nu merg singurei. de ce te superi .. o sa vezi ce cadou frumos de mos craciun o sa-ti faca buburuza!!

PS: stii cum am facut eu cu eva .. stateam in fund, pe jos si o puneam in picioare in fata mea la cativa pasi de mine .. ii stabilizam echilibrul si o lasam acolo, apoi ii ziceam sa vina la mine .. se impleticea, se repezea dar facea pasii singurica si uite asa si-a dat drumul singura .. ia incearca si tu.

fata

Mergi la inceput