LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pana am trimis eu postarea vad ca a scris si Maraki.
Bine zice Bianca, trezeste soacra sa vezi care e treaba, devreme nu e.
Bianca ai fost o fericita, eu sper sa se opreasca dupa primul trim. ca si la Marco.

m-am intors inapoi in pat, caci micul dejun a ajuns iar pe conducta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

GIOVA si sora-mea a "strigat la vecini" pana in luna a 5, pana in luna a 7 a fost ok, si din a 7 pana a nascut a "strigat iarasi". Eu fericita de mine...cu nici o sarcina nu am avut probleme, uneori imi era greata de la stomac si nu puteam ca nu puteam . Si acum...eu nu cunosc termenul asta poate sa imi fie cat de rau. Nici cand am avut probleme cu fierea nu am putut da afara cu toate ca se spunea ca ar fi bine ca ma linistesc.
Concluzia e ca poti manca orice si nu te ingrasi
Noah...cam atat despre .

Maraki hai zi unde e Giorgos? Sper ca pe la cumparaturi si nu altundeva. Ma gandesc ca daca i se facea rau te anunta...sau ar fi trebuit sa te anunte.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sa va zic ca eu iar am copil bolnav ?
Am obs si ieri ca a facut figuri cand l-am dus la WC sa faca pipi si i-am zis lui Jean ca il doare poate cand face pipi si a zis ca nici vb ca ar zice, ca nu vrea el la WC. Ei bine dimineata a plans pur si simplu cand a facut pipi in pampers is m-am gandit ca poae il strange sau ceva i l-am schimbat si la 10 min a venit iar plangand ca a facut un pic de pipi deci e clar infectie urinara mor din asta chiar nu a avut niciodata.Cum Jean vine abia la ora 18-19 si pana imi scrie el reteta si fug la farmacie e deja tarziu l-am sunat pe socrul meu la Interservisan si mi-a zis sa ii dau Biseptol si Amoxicilina iar antibiotic, am avut in casa ceva Amoxicilina de cand era mai mic si am adaptatsi i-am dat 10 ml ca nu puteam sa il las asa sa planga pena deseara. Daca mergeam cu el la spital pe langa ca ne tineau vreo 2 ore sa ii faca bilantul si cine stie cat inainte sa ne ia daca nu era Jean aici,tot asta imi dadeau sigur. Sper sa scapam, voi ati avut careva pb cu copilasii cu infectie urinara? Chira nu stiu de la ce a putut face ca e mereu cu pampers si sta numai pe covor deci fig la fundulet sau ceva sigur nu i-a fost cred ca ii e imunitatea varza, nu siu ce sa mai zic
Maraki pai esti figura, sari pe soacra si trezeste-o poate s-a dus omul sa isi ia tigari sua ceva si a lasat-o pe ea sa faca pe baby siter-ul nu te mai gandi si tu la ce e mai rau.
Giova off ce rau iti este tie, eu am slabit in sarcina 3 kg in primele 3 luni,mancam numai cartofi fierti cu castravete sa nu simt nici un gust ca muream. Ma straduiam si beam zilnic sucuri naturale dar din alea facute in casa cu storcatorul , amestecam toate fructele ce le aveam de la struguri, mere, capsuni, banana, porto si iesea ceva f bun, il diluam cu apa si asa beam. Incearca si tu sa iti asiguri macar aportul de vitamine. Pt tuse seaca e Praxeladine sirop dar trebuie vazut si la el ca demult tot zici ca e cu tuse, sa il asculte la plamaniun medic vai pacatos e sezonul asta, cand ma gandesc ca pana nu l-am dus la gradi al meu pitic cred a racit de 2 ori serios in 2 ani jumate si acum....
Beau si eu prima cafea cu lapte dupa 10 zile de pauza sper sa nu ma doara stomacul dar sunt chiar zombi .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi eu nu sunt medic dar spun sa mai astepti cu antibioticul. Prima data ar trebui sa ii faci un sumar de urina si apoi sa ii dai medicamente. Incearca sa ii recoltezi si sa ii duci la probe. Cine stie ce poate fi...o zi in plus sau in minus tot aia e acum. Parerea mea..nu da cu rosii .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sa va zic si eu ca eu iar am copil bolnav ? ??????????????
Noi de data asta avem conjunctivita
Adica luam iar antibiotic, iar picaturi in nas, picaturi in ochi.
Iar pentru pe 16 la serbare, cu siguranta nu va merge ca e sub tratament, iar conjunctivita e contagioasa

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am banuit eu ca e ceva nasol, giorgos a plecat in trening si fara bani la el.....e in spital, l-au gasit cu tensiune foarte mare si glicemie foarte mare...l-au si bagat la control cu videocamera la inima( au bagat furtun prin picior ) dar acolo nu era nici o schimbare in mai rau....aflam maine analizele, e nasol....cu oxigen la nas....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragelor!
In primul rand:
GIOVA,ce surpriza! Felicitari din toata inima! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa iasa bebe asa cum iti doresti (sper sa nu te superi pe mine dar eu simt ca va fi tot baietel...dar, deh, ce stiu io).
Imi pare rau ca ai greturi si te cam da peste cap dar pana la Craciun va fi totul bine, ai sa vezi. L-am chemat aseara si pe sot sa vada ce v-a adus mosul si a fost foarte impresionat, a inceput sa bata apropouri. Va transmite si el felicitari si multa sanatate!

La multi ani cu sanatate puiutilor care si-au serbat onomastica in we, in mod special pentru cei doi Nicolae: Razvan si Alain (chiar daca cel de-al doilea mai frantzuzit)! Sa fiti sanatosi mititeilor si fericiti si plini de veselie si bucurii!
La multi ani si pentru Nicolas de Teolinda!

Silvia, imi pare tare rau de Alain. Zic si eu ca Bianca, poate ma puteti astepta cu antibioticul. Eu vorbesc din experienta proprie, ca o "mandra" posesoare de E.coli pe tract urinar si cu cel putin 15 infectii serioase la ativ, la mine nu mergea decat antibioticul la care iesea sensibila infectia, in rest......a, si la crize luam intr-adevar Tagremin(Biseptol) cu efecte rapide si eficiente. Pupici multi multi si insanatosire rapida si micutului si tie! Mai veniti in 15 in Ro?

Maraki, totul e in regula? Nu ne mai tine in suspans! Sper ca sunteti bine cu mari si mici....chiar si socrosenii!

Anasol, sanatate multa si voua si insanatosire rapida!

Imi pare rau ca nu mai stiu ce am citit............
Eu cu santier in casa, schimbam tevile de la centrala pe cupru si e o mizerie si un prafalau de mor incet! Pe Razvanici-Pogonici nu l-am vazut de ieri dimineata (a dormit la tanti) si mor de dorul lui. Sper sa reusesc sa aspir, spal, strang tot tot azi sa vina puiul acasa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Of Maraki, ma temeam sa nu fi e ceva cu inim alui Iorgos! Sanatate multa si sper sa se lase de fumat.
Eu m-am lasat .....iar.... de vineri. Fumez de la 15 ani si am avut si perioade cu cate 1 pachet jumate /zi dar in ultimul timp fumam Slim si maxim 5 pe zi. M-am mai lasat eu cate 3 luni, un an, cat am fost gravi+alaptat si apoi iar m-am apucat dar acum m-am cam speriat. Discutand cu niste prieteni am descoperit si eu ca fumatul afecteaza enorm circulatia si faptul ca mie mi se tot umfla genunchiul operat ar putea avea legatura cu fumatul. Iar colac peste pupaza am aflat ca directorului general al unei mari companii din Bistrita (domn pe care il cunosc personal destul de bine) i s-a amputat un picior si exista riscul sa-l piarda si pe al doilea. Totul din cauza de 2 pachete de tigari/zi. Medicii i-au spus inca de acum 15 ani ca daca nu renunta la fumat va ajunge la amputarea membrelor si uite ca nu a inteles, iar urmarea...
Nu stiu ce sa zic, sperie-l si tu, nu mai fuma in casa, baga-i pe socrosenii la inaintare, spune-i ca Angelo are nevoie de untata langa care sa creasca nu caruia sa-i duca flori la mormant, fii dura si intransigenta dar sustine-l. Boala lui nu-i permite fumatul, convinge-l sa se lase! Sa se rezolve toate problemele lui cu bine!

Iuliana imi pare tare rau de Matei! Sa va ajute DD sa fie bine repede, poate pana in 16 nu mai este pericol si puteti totusi merge la serbare!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana pai nu fumeaza mult Giorgos, cred ca maxim 5, uneori poate 3.Nu il las sa fumeze in casa, se duce in bucatarie dar cand sta acasa fumeaza doar vreo 3 tigari toata ziua. Ce sa le zic socroseniilor, astia spun asa: e mare, stie ce trebuie sa nu faca....ce sa-i facem noi? Asta e raspunsul lor mereu....oricum nu au facut totul pt fii-su ca sa-i fie bine....crezi ca lipsa materiala nu il afecteaza pe giorgos? ca ne cauta banca la telefon de 2-3x pe sapt. El nu munceste de 2 ani,ratele sant rate....tac.su mi.a pus pumnul in gura cand am spus sa inchiriem im grecia, a zis ca e averea lui pana moare...asta ar fi fost un ajutor cat de cat din chirie.....cumnata-miu are apt inchiriat + magazin, lui ala nu are tupeu sa-i zica pt ca il doare mai mult de el.....pana ma supar si incep iarasi sa ma iau de ei sa le spun tot....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki vai de mine ca asta iti mai lipsea lasa ca o sa fie bine, e important ca nu e ceva grav. Chiar aiurea daca stati cu un spatiu neinchiriat in Grecia, ar fi trebuit sa va ajute sa il inchiriati ca mai faceati un banut, am vazut aici la tv ca e "razbel" mare acolo ies oamenii in strada, incendiaza masini.....cred ca e pb mare si acolo cu criza.
Ioana si Bianca aveti dreptate o sa ii si fac un sumar de urina pe la 6-7 cand vine Jean-Paul, eu stiu cum e aici la urgente daca merg acum probabil sau pana la 6 ca te tine vreo 2-3 ore inainte si apoi cat dureaza procesarea analizelor. Mai bine merg cu Jean cand vine ca rezolv ma repede plus ca am vb si cu el la tel, cam tot asta o sa ne dea antibiotic ca la copii pe tract urinar nu ai atatea variante ca la adult o priza de antibioti luata inainte sigur nu va influenta ex , si biseptol oricum numai cand vine el pot sa il iau. Nu pot sa il lasa fara nimic, macar o priza de antib si Panadol sa ia ca plage si scanceste de cate ori face 2 -3 stropi de pipi.
Ioana fumatul e crima daca cumva iei si anticonceptionale, eu am tot scris aici de asta, in Franta ginecologii nu au voie sa prescrie la fumatori ca sunt sanctionati drastic isi risca si dreptul de practica. E risc de trombi de sange formati in sange f mare , Jean a avut a spital un caz cu fata de 27 de ani care era sa moara si s-a ales cu picior amputat in cazul "fericit" din cauza asta. Murea de nervi cand o vedea pe cumnata mea si pe sora lui care luau tablete ca fumeaza si avea dreptate. Daca se fumeaza trebuie gasite alte metode. Bravo ca te-ai decis sa te lasi oricum, o sa te simti mai bine.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput