LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi ! LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!!!
Giova e super iaurea ac ti-e asa rau, nici ue nu puteam manca mare lucru dar nu am varsat decat rar de tot. Sper sa iti treaca cat mai repede, poate sunt ceva prod homeopate si ti-ar face bine.
Bianca f frumos colinzi tu, Dany nu prea avea chef
dar la poezie vroia, e tare dragut.
Si eu sunt cu cadourie in plop mai ales ca acum il tin pe Alain acasa si s-a si pus pe plouat + nins clar nu pot sa il scot, o sa le luam vineri ianinte de a pleca ce apucam si mai iau din tara.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
sunt tare prinsa cu serbarea de craciun ...cam stiu copiii poeziile si rolurile...acu om vedea ce o sa iasa mai ales ca io serabari pt copii asa mici
papan????n a vrut azi la gradi...de fapt a plans acolo si l am luat acasa ca tb sa plec la munca,l am dojenit si i am zis ca n o sa i aduca mos craciun niciun cadou
la care el.....,,are la cora multe cadouri,, asa ca ....

bianca...maine are teza...am niste emotii dar sper sa fie atenta
ca aici e buba
DMELII pe unde esti madam????
BIANCA
lasa baiatul ca la serbare va canta mai bine
ma pregatesc sa plec la bazin
Giova spune:
am inviat si eu...musai ca mi-a fost livrat baiatul acasa. am tras un pui de somn si acum sunt mai bine.
Silvia nu stiu ce sa zic...prefer sa nu mai iau nimic, doar vitaminele si atat.
Chiar vorbea o homeopata azi la tv de vaccinul antigripal homeopat. sper sa ajung si eu pe la o farmacie sa-i iau lui Marco granulele astea.
Cosmi doamne ajuta sa iasa serbarea super, numai ca, la cat sunt de imprevizibili asia mici, poate plang, sau nu vor sa zica poezia....asta e, nu e vina ta.
Bianca, Cosmi bafta in continuare cu tezele. si nepoata are, asa ca invata la greu impreuna cu cumnata
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
unde sunteti mamici?
eu de abia ma tarai prin casa, mai mult cu capul in wc sunt. Noroc ca am un copil cuminte, care vine langa mine si e tare ingrijorat de soarta mea. Clau imediat ajunge acasa, asa ca azi a fost o zi...naspa de tot.
Marco s-a uitat la tv si a lipit ceva decoratiuni pe geam si pe un perete. poate maine pun poze...mai mult nu am putut face cu el.
Picam de somn si ma intreba de ce inchid ochii
.
Hai ca atat ma plang...ca mi-e si rusine. dar cum nu am intrat la Odisee si nici tragere de inima nu am...poate ma suportati voi aici. daca nu ziceti si plec dincolo cu sarcina mea. aici raman cu marcolino
.
Cosmina s-au strans ceva bani? am uitat complet, azi mi-am amintit. Please, mai da odata coordonatele bancare sa trimit si eu niste banuti, daca ma simt ok maine. caci de pe net nu pot transfera...contul cu bani e blocat si pe celalat nu mai am
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
giova- naspa ca ti-e asa rau, io te inteleg perfect , mie mi-a fost rau tare la amandoua sarcinile pana la 5 luni aproape, am vomat ficatzii din mine![]()
io am sinuzita, am fost azi si mi-a facut radiografie, sunt la 2 a tura de antib...si fac aerosoli acu sper sa-mi treaca ca dak nu ma paste punctia si cica e dureroasa tare
dav e pe antibiotic si el e ceva mai bine, luni as vrea sa-l duc si pe el la gradi poate o prinde si el serbarea de mos..........
ianis si el bine, desi park azi l-am simtzit oleak fornait, sper sa nu fie nik ........mergem iar vineri la cantarit, papa mai bine, dar tot cate 4 scaune pe zi are, sunt tari dar multe de asta nici nu pune nik pe el...in rest noaptea ma rupe, doarme asa rau, se foieste, nus c nu-i convine, dak apuc sa dorm 2-3 ore pe noapte m-am scos, cand vine noaptea ma ia deja cu nervi cand stiu c ma asteapta....
va pup.....
giova am vazut pozele cu patutzul , e f frumos, sa-l stapaneasca sanatos......am vazut si pozele de la mall, fix la fel ornat ca la noi, e tot iulius mall nu?
Roxana_G spune:
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.
Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-
La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.
Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1
Va multumim si va dorim sarbatori fericite!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
silvi_2005 spune:
Sa vedeti ce fac eu la ora asta
am de catea zile o insomnie crunta, abia dupa 3 adorm, ma trezesc la 5,45 cand aud tel lui Jean daca mai adorm pe la 6 dupa ce pleaca el desi raman in pat, nu ma ridic deloc si la 8 si ceva imi da trezirea piticul. Am citit de ma dor ochii si capul, de o jumate de ora bantui si pe DC, LOST-ul l-am terminat, cred ca imi caut ceva comedie sa ma uit
.
Giova super aiurea ca ti-e asa de rau,
sper sa iti treaca cat mai repde greturile. Tin minte ca eu cred ca am avut greturi si somnolente de a doua zi de cand am ramas gravida
ca ii spuneam lui Jean inainte de a-mi intarzia CM ca eu cred ca sunt gravi, am facut testul cu 2 zile inainte de CM si stiam deja rezultatul.
Anasol tare greu trebuie sa iti fie, stiu ca eu in primul an ma trezeam la Alain de cateva ori pe noapte doar ca sa ii dau apa sau ceai ca nici nu il luam din patut si eram zombi, dormeam ca Da Vinci
cu intreruperi la 2 ore, cred ca mi-am distrus jumate neuronii...si si asa nu cred ca aveam eu f multi functionali
Daca e mama sau soacra ta langa tine, mai da-le si lor sarcina cate o noapte sa te odihnesti, sanatate multa si pupici de la noi, bine ca e mai bine piticul si sper sa scape si Dav cat mai repede.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Eu sant cu inima cat un purice pt ca nu stiu de ce giorgos nu e acasa si doarme socrosenia cu angelo....nici un bilet nu mi.au lasat sa stiu si eu ce se intampla....astept sa se trezeasca angelo sa aflu....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

eu in pat, noroc cu laptopul de pe noptiera.
sper sa/mi mai revin, ca musai sa ies din casa azi. Mai am de scos si masina lui Clau din garaj, caci Marco a vrut sa mearga la gradi cu masina mea.
Iar a plans azi noapte si tuseste rau de tot. e o tuse seaca. ce naiba sa-i mai dau![]()
Anasol, Silvia voi trece peste perioada asta. am mai trecut odata, o voi face si acum. pacat ca sunt zile in care nu ma pot implica cat vreau in act. cu Marco.
Anasol insanatosire grabnica. sper ca David sa fie mai bine sa poata participa la serbare.
Silvia imi pare rau ca nu poti dormi noaptea. Mai ales ca ziua esti cu Alain si nu te poti odihni.
gata, incerc si eu sa ma ridic din pat, mesajul il scriu de vreo ora.
pe mai tarziu,
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Biancas spune:
Buna si de la mine... mi-am facut si eu timp sa intru putin pe aici...
Giova nasol ca iti e rau...ia ceva metroploclamid sau cum s-o scrie ...eu din fericire nu am stiut ce e ala rau in sarcina.
Anasol sanatate la copii si tie.
Silvi ce matinala esti....
Maraki pai trezeste socrosenia si pe Angelo...ce ora e asta de dormit? Hai nu te stresa aiurea si trezeste-i..
Azi ma gandeam la Irina..pe unde bantuie? ![]()
Eu bine, cu treaba, nu am noutati prea mari...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...