LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki,
calmeaza-te.
SANATATE MAXIMA LUI GIORGOS.
Imi imaginez ce simti... poate ca de-aia s-a si imbolnavit... uite cum este la astia, la greci, cica copilu' e independent, dar de fapt este sub papucul lor 9al parintilor) pana mor ei... cel putin in famila lui Giorgos asta observ.
Roaga-te lui Dumnezeu sa se faca bine, apoi faceti front comun IMPREUNA, si o scoateti la capat cumva...
SANATATE
Si io sunt cam morcovita.... copilul meu da semne de laringita....... oooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Toanca imi pare tare rau, sigur e colectivitatea de vina si la voi

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery, Maraki voi credeti ca daca mi-ar fi spus parintii mei sa ma las de fumat ma lasam? . M-am lasat pt ca am vrut eu nu ca mi-ar fi spus cineva cu atat mai putin ma lasam daca ma obliga . Cred ca fiecare isi cunoaste si stie limitele si stie cat si ce doreste de la viata. Mama mea a fumat si 2 pachete de carpati pe zi, la 46 a facut un infarct, stop respirator, edem glotic si a stat o luna jumatate in spital din care o luna in coma si asa s-a lasat de fumat. Altfel sigur nu o convingeai. Tatal meu a murit de cancer pulmonar...a fost fumator...
Concluzia e ca pe unii oameni nu ii poti convinge...fac doar cum vor cu viata lor chiar daca la o adica afecteaza si alte vieti. Daca vrea se lasa de fumat Giorgos, daca nu nu e decizia lui.
Nici eu nu as fi putut cu siguranta daca nu faceam tratament. Asa ca imediat am si eu 1 an de cand nu fumez si sincer in afara faptului ca nu mai miros a fum (eu oricum nu ma simteam) nu simt nici un beneficiu adus corpului. Pe bune .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am plecat totusi in oras, spalat masina si cumparat 3 cadouri pt. Craciun. mai am vreo 5, toate pt. copii. Adultilor vad eu ce le dau...poate o copie xerox de la eco .

azi mi-a zis Marco ca nu a facut dansuri, caci a fost rau si l-a pus la usa...doamne ce copil am. sunt curioasa daca danseaza ceva la serbare, daca nu...adio dansuri.

De la gradi am plecat cu 2 copii, e si Mihnea la noi. asa ca sunt arbitru intre ei, caci cocosul meu nu-i da nimic.

ma pun sa deschid cap. nou, sa citesc din urma si revin.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

cap. nou

Mergi la inceput