Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Raspunsuri - Pagina 7
Alinutzaa spune:
Ma bucur tare mult pentru Andrei si mama lui! Uffffff
Ne vedem luni fetelor! Cred ca o sa fie o emisiune tare frumoasa si emotionanta din cate a spus Banica
Sa aveti un weekend placut
Si La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Na, c-am prins chiar finalul! Faina fata Giulia... Anina_n, sunt din Tg Mures, dar scolita la Cluj si aterizata la Bucuresti cu ganduri spre America Noapte buna. Ne vedem luni, da? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
Esti ardeleanca si io n-am stiut !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Tzuni spune:
No las' ca nu-i bai. Ai aflat acum!
Apropo: chiar ieri ziceam ca mi-e dor de un lucicos 100% ardelenesc. Poate fac azi cand ma trezesc!
Te pup, Anina_n!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Anina_n spune:
Multumim, Alinutzza ! Eu merg la onomastica si aniversarea finului, Andrei !
Weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni No las' ca nu-i bai. Ai aflat acum! Apropo: chiar ieri ziceam ca mi-e dor de un lucicos 100% ardelenesc. Poate fac azi cand ma trezesc! Te pup, Anina_n! Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
Lucicos, una din mancarurile preferate ale lui Cristi, omu' meu.
No, hai, la somn, ca nu mai plecam, atatea ne tot spunem si noi, acum, cand s-o terminat emisiunea.
Alinutzaa spune:
Ce e ala lucicos si cum se face?
Na, cum nu ma lasati voi sa merg la culcare!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
elyanne spune:
N-am reusit sa vad aseara finala... tot la reluare o sa ma uit
Am vazut doar sfarsitul, cand au anuntat castigatorii
Despre Mihai Petre si sotia... o fi gravida??? poate de-aia n-o aduce... o tine ascunsa Zic si io... asa mi-a trecut prin minte... ciudat ca tot sezonul asta n-a aparut deloc...
Iar despre Suprize-Suprize... cred ca i-a dat voie Andreea acu (mai mult ca inainte) ca nu-i mai face concurenta...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rory76 spune:
Eu m-am convins acum ca emisiunea asta e de la cap la coada o manarie! Cum sa castige aia? Au dansat lousy!!!! Au fost jalnici, iti venea sa plangi cum se chinuiau sa faca dracu ceva acolo! Sunt convinsa ca giulia a platit bani grei sa iasa castigatoare, prea se daduse la fund! Adica nu ea a platit, boyfriendu,de! ca la concursurile alea de misse...iti dau atata ca sa o scoti pe a mea castigatoare! Daca se cheama "Dansez pentru tine" n-ar fi trebuit sa se considere dansul? Asa mai bine sa se cheme "bocesc pentru tine, mai!" sau "imi rup spinarea pentru tine!"...astia de la pro stiu sa faca sou, ce mai!!! Ma intreb ca apartament o sa cumpere cu banii aia si mai ales, dupa ce l-ar cumpara, cu ce o sa il intretina, pentru ca am inteles ca femeia e invatatoare, deci muritoare de foame...si el nu pare a lucra undeva...ii vedem data viitoare la concurs, candideaza pentru bani ca sa-si plateasca intretinerile restante!!!!! Vai ce tare m-au enervat! Bartos si fata lui au fost THE BEST si castigatorii de drept, numai ca nu s-au gandit sa scoata niste bani sa isi asigure premiul! Aia e! Cu cinstea mori de foame!!!
ipearina spune:
E clar ca in emisiunea asta nu castiga cei care danseaza cel mai bine! S-a intamplat asa si in alta editie.
diciu spune:
Clar ca a fost aranjat.
Eu am incercat sa votez pt Pavel si Luciana timp de ora fara sa reusesc si de pe 2 retele diferite. Chiar am facut-o cu inima deschisa, mi-a placut de ei.
Asta este. Asta e Romania.
E ultima data cand mai votez la acest concurs....