Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, tiganestile au fost tot mai bune, in seara asta !
Doar cu valsurile acelea mergeam la .

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

eram sigura ca pleaca Adrian cu Cream.. si chiar daca nu plecau acum sigur intrau la duel..

acum sa vedem cine intra la duel.. Catalin sigur nu mai intra ca au note bunicele..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Da, Adrian era prea rigid, ca ea se descurca. Imi pare rau pentru verisoara lui.
Cred ca una din gemene va intra la duel, Monica si partenerul ei.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina, multumesc dar eu nu sunt experta ca voi ce sa fac...mie mi-a placut mai mult matematica

Lasa ca fac eu poze cu pomii infloriti si iti trimit ca sa vezi ce frumosi sunt.
La mine la servici au inflorit magnoliile

Te

Somn usor vise placute!

Mergi la inceput

mama ce faza.. cheeky sunt la duel!

abia astept R&B

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

No, ca au ajuns surorile la !
Piticu' si Oana, din nou pe locul 1, dar alaturi de Kitty si al ei partener.
Francisca, astept pozele !
Va , noapte buna si vise placute !

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

diseara e show-ul.
ce credeti, care echipa o sa iasa?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

iar au schimbat astia stilurile de dans.. nu stiu de ce le mai anunta cu o sapt inainte daca tot le schimba..

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No seara buna, fetelor!

Io acum am aterizat de la munca, n-am apucat sa vad nimica. Ba nu, am vazut-o pe Raluca Turcanu si ma intrebam unde pana mea i-au gasit un lungau s-o joace?

Anina_n, multam de donatie, esti in listuta!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara si de la mine

Am fost pe aici, am vazut toata emisiunea, dar n-am putut sa scriu nimic. Cand vad poza Emmei in chenar negru...ma apuca iar plansul. Si multe lucruri isi pierd sensul. Offffffff, viata asta!

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput