Puiuti de Randunici 2008!! (149)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lianam bau! Liana, mami de Teo |
Delicioasa

si f. crocanta Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
SimRam spune:
hey,
aterizez si eu fortat acuma pe crengutza...ati simtit cum se scutura?
off topic:
bubu te rog trimite si mie regimul tau miraculos ca vad ca scad la tine kilele vazand cu ochii!
scuze pt off topic.
salutari la toata randunimea, sa se faca bine! toate trec, important e sa stim sa trecem peste ele cu zambetul pe buze, pentru copii nostri orice efort! tin pumnii stransi la toate sa fie bine si de maine numai vesti bune.
mihatp spune:
Gudinde, mai pune o masina pe listuta, e in aceeasi gama. Seat Ibiza. Am eu, sunt supermultumita. O sa-mi intreb sotul si de celelalte, e inginer mecanic (director service la Seat). Stiu doar ca finii nostri voiau initial Sandero si dupa ce au comparat serios ofertele au cumparat Ibiza, ca diferenta financiara era foarte mica, dar ca dotari si potential…
Luny
, tare ma bucur pentru tine si putza lui Mufa. Dar si pentru a lui Luca. M-am bagat si eu la lectiile tale, am luat notite si incerc.
Alice
, ce m-am distrat cu descrierea randunoiului! Iar la stricat si reparat si al meu e identic. Eu cred ca nu e constient de ce forta are si uneori forteaza lucrurile rau.
Liana, gata porcu'? ca la Teo am vazut ca i-ai pus gand rau!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
SimRam - nu ne spui mai multe despre tine? Ai fost asa la obiect, sa inteleg ca ne citesti din umbra?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Sim, l-am trimis pe mail-ul comul. Sau da-mi mail-ul tau sa ti-l trimit.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mihatp spune:
simram
, sa mai treci pe la noi, ca ai sfaturi bune, poate daca le aud randunicile si de la altii or sa lase butoiul acolo unde ii este locul, in beci.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Gudinde, niciuna
Masina mai proasta ca Ford Fiesta nu am condus in viata mea!!!! Noi avem la serviciu Forduri noi, in a doua (!!!!) trebuie sa o tii bine din ambreiaj, ca ti se opreste motorul. Oribil interiorul, plin de plastic de calitatea a noua, lenes, zgomotos, CAH! Radu are in folosinta un Ford...nu iti mai spun si ce zice el despre masina asta, iti spun numai parerea mea sincera. Sper sa nu fi dat cu batzul in balta si sa aiba cineva Ford ![]()
Restul, toare trei, sunt masini frantzuzesti
Piese scumpe, intretinere scumpa...Dupa design insa, C3-ul e parfum!!!! E frumoasa RAU masinutza aia!!! Si Micra ii seamana, dar astia de la Nissan nu s-au hotarat inca daca erau mai bune masinile lor sau platformele lu'Renault. Parerea mea, hac
!
De noul Corsa ce zici? Eu mor de el!!!! Si vazusem o oferta la el parca! Masina nemtzeasca daca vrei sa iti iei, te rog io ![]()
Ashaaa...copiii mei dorm, io stau huhurez ca trebuie sa vina aia sa imi citeasca repartitoarele
.
Sa va explic cu julitura: ieri, inainte sa plec la serviciu, am lasat copilul in patul mare impreuna cu baxul de Huggies, sa zgamaie la el, ca ii place. Radu a lasat-o in mijlocul patului, in fund, si s-a dus unde se duce omul singur. Timp in care ea a luat-o la trap si s-a gandit sa faca surf pe baxul cu scutece. Ala a alunecat cum se cuvine pe cearceaf, si s-au dus amandoi gramada jos. Nasul a fost astfel julit de mocheta
Nu a plans aproape deloc, pentru ca a fost atenuata cazatura de bax, julitura e insa nasoala, din cauza blitzului, in poza apare mult atenuata!!!!
Nicol, nici sa nu iti cada vreodata!!! Insa dupa cum misuna fii-mea, prin toate colturile, pe sub mese, fotolii, se intinde dupa toate tampeniile, e imposibil sa nu dea cu capul de ceva, sa nu alunece, etc Prima oara te sperii, pe urma te obisnuiesti, si tu si ea, ca deh...viata-i grea...asa descopera si ei ce e pe lumea asta
Repet, impotriva temperamentului si a destinului nu te pui ![]()
Am fost la piata
,am luat pastrama si am mancat-o!!! Buna rau, de berbecutz
Dupa ce se trezeste familia, plecam dupa cadouri. Vreau sa ii cumpar ceva jucarii interactive. Am oracheta cumparata din Austria de la VTech, ffff misto, insa e in germana
Acum nu e rau sa invete sa numere si sa cine stie ce mai face jucaria aia, da' mai bine o face intai in romana
Sunt MULT mai ieftine acolo, dar ce ma intereseaza pe mine nu e si in romana, deci...caut, si va dau exemple!
Liana, o ciorbitza de Teo
? Sadica ce sunt!!!!
Alice, let's dance 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gecko spune:
'neata![]()
conform axiomelor enuntate de mama fiul meu pe langa ca se va insura de doua ori va fi si un mare gagicar
...asta ca sa nu se supere alice care frumos mi-a oferit in urma cu multa vreme mana fetei
in rest sunt pe aici...va citesc cand apuc...va tin pumnii si va sustin
...sa treaca raceala blonducului, sa iasa odata dintisorii lui Thea, Te(r)o-boy, Diana, Te(r)o girl, sa creasca mare si frumoasa putzi lui Matei
, la fel si putzi de Sam fara hernie, sa fie sanatos Eric, sa ajunga sa se odihneasca Clau, Luny, Stela, Alice, Cristina, sa treaca julitura Sophiei si sa nu ramana urma pe nasucul ei, sa treaca bubele lui Luca de Simonette, sa se vindece brato-genunchio-glezna gudindei, sa le ia apa pe pietrele Stelei, sa nu se exsanguineze Ariel, sa sa sa...sa se scuture odata frunzele uscate de pe crenguta...si sa vina primavara, sa licareasca soarele si sa cante puisorii...
nu va mai spun cum se "distreaza" doi medici imbecili in miez de noapte pe la urgente...sau cum accepta senini si cretini tratamentul aplicat de un medic de 86 de ani pe fiul lor...si cum se uita ca la pomul laudat la o bucatica de leucoplast de marimea unghiei aplicata pe sternul bursucului...o saptamana ca in filme...de groaza
si sa nu uit:

Haide Prapaditul!!!

...castiga concursul ala...ca poate, poate ajungi la inima ei...a mamei ei![]()

Olgutzika spune:
Luny, vezi ca nu trebuie macelarita biata putza?!!? Uof!!! Tare sunt hepi pentru voi 
Miha, sa ne povestesti MUSAI cum reactioneaza fetele tale ( detinutele vreau sa zic! ) Cand demarezi programul? Care e termenul? Detalii!!! Detalii!!!
Alt Koop, de data asta in ton cu vremea de afara :
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Gecko, ce a patit Patrick?!?!
Pentru voi trei, si restul randunicilor si puiutzilor bolnavi, obositi sau necajiti 
Olga
mamica de

bau!