Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny ma bucur mult ca Muffy e bine!

Mimo din pacate n-am dormit cam toata noaptea si m-am gandit sa fiu finuta si sa fac cafeaua.

Fetelor am si eu niste intrebari pt posesoare directe sau indirecte, legate de urmat. masinute:
Dacia Sandero
Citroen C3
Ford Fiesta
Nissan Micra

Cum se comporta masinutele? Nivel de multumire al posesorului? Fiabilitatea masinii? Probleme aparute? Costuri intretinere, revizii? Experiente cu service-ul?
De exemplu stiam ca la toate masinile ce tin de gr Tiriac, costul manoperei la service este acelasi indiferent ca vorbim de un Ford sau un Jaguar. Si in general ar fi f scumpa intretinerea la Ford. Are cineva mai multe date?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Luny, randunoiului meu ii e teama sa-i faca manevra, zice ca ii e mila si parca il doare pe el , eu n-am nici un stres, asa ca el ii tine piciorusele si eu il decalotez. Nici Stef nu zice nimic, nu-l deranjeaza, cred doar ca il gadila putin zona

Gudinde, noi avem Golf 4, sunt f. multumiti de el. De restul masinutelor nu stiu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubule,

Merci dar Golful e mai scump fiind si alta clasa. Poate ar merge o comparatie cu Polo dar nu sunt niste probleme cu service-urile la VW?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Inca n-am incarcat poze...si nici nu stiu dc reusesc. Barbatu-meu s-a apucat de reparat prin casa, asta inseamna ca e nervos, tranteste, buseste...Pana acum a reusit sa sparga un geam, sa-si lipeasca mainile cu spuma poliuretanica, sa se certe cu mine -numai ca eu ma fac ca nu-l aud, mi-e suficienta Thea, nu pot face fata amandurora- si sa plece la soacra-mea, sa ia nush' ce unelte. Dc ar sti ca-l barfesc acum pe forum....pfoaaaaiiiiiii

Asa ca, pe scurt, ca acum se intoarce si-l apuca nervii cei mari ca stau la calc. in timp ce omu' e plin de treaba. Si nu vreau sa-l supar de tot, k asa mestereste el mereu, mai intai le incurca, da' le descurca in final.

Tuchi, fata, eu te astept la Bz si de tot, si in trecere. Da' razi tu, Harap-Alb, da' sa stii ca nici eu n-am apreciat Buzaul decat dupa ce am stat o vreme in Bucuresti. Eu nu stiu cum rezistati, pe mine m-a obosit la culme capitala! Asa ca...niciodata sa nu zici "niciodata"!

Olgutza, toata familia mea se declara indragostita de melodia aia, Thea cred ca a ascultat-o cu mine de vreo 10 ori. Si-am tras niste dansuri...ohoooo, dixstractie mare! Tac-su a incercat sa-mi mai descarce ceva melodii de pe net, dar nu stiu ce-a rezolvat, k acum nu vb. decat monosilabic. Meme are un nas demn de tot respectul pt. un bebe care reuseste asa o julitura.

Luny, bine ca ai scapat de-o grija cu Mufa. Incet-incet se rezolva si pb. cu laptele si imediat o punem de-o bauta, da?

Stela, am remarcat ca tuturor bebeilor le place iaurtul...mai putin Theei. De regula, dc nu i-a placut ceva, eu n-am insistat. Am lasat-o inca o prioada si am incercat mai tarziu. Uneori cu succes, alteori cu aceleasi eshecuri. Asta e! Ce figura de shmekera are Tea ta!!

Simo, arunca si la mine in curte niste prajituri, in caz ca nu le vrea Nico pe toate!

Nicoleta, eu zic ca dc tu iti doresti cu adevarat acel aspiratot, ia-l indiferent de parerile celorlati!!! Dc tu esti convinsa ca e util, restul nu mai conteaza. Cu atat mai mult cu cat, din ce am inteles eu, si sotul tau il vrea. Bafta!

Kya, mereu ma impresionezi cu montajele tale. Artistic realizate iar Sanzi e "omul potrivit, la locul potrivit", fotogenica si mare razacioasa!

Mimo, prea tare nu indraznesc sa ma plang de Thea. Asta pt ca noptile agitate au inceput o data cu gingiile f. f inflamate. De altfel, Thea nu a mai papat noaptea de la vreo 3 luni si era destul de linistita in somn. Ziua, la fel de activa. Acum e intr-o continua miscare si zi si noapte...

Si ca veni vb...ce ne facem noi cu dintii??? Thea nu are niciun dinte, gingia de jos e jale, mi se rupe inima cand o vad, bombata si inflamata si sta asa de mai bine de o luna jumate...Cei doi dinti de jos au spart gingia de cel putin 2 sapt. si asa au ramas, fara sa mai creasca deloc. Iar fii-mea...e jale, uneori e asa de irascibila, impinge cu limbuta, se trage de gigie, roade tot ce prinde...Oare de ce ies asa greu???

Ma duc sa vad dc s-a trezit, ca acum vine mesterul casei!

Si sa nu uit:

Ariel, da-o-n ceapa ma-sii de depresie!!!Eu am facut un pui, dupa ce-am nascut, si n-a fost bine pt nimeni. Asa ca aduna-te, impune-ti sa te tii tare si haide, capul sus!

Zoze, vad ca Mihaita e pe drumul cel bun. Lasa ca o sa se rareasca episoadele de aspirat nasucul, o sa vezi!

A aruncat zmeul buzduganul, fuuuuuuuug!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut si eu fete frumoase,Sanzi si Sophie!.. julite pe nas, dupa caz
bubu si la Mufa e problema cu gadilatul..
daaaa, alice, bem cu siguranta!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, ai incercat iaurt cu banana si cereale de bisbuiti?? Edit: biscuiti, adica . Stef doar asa vrea iaurtul. Daca i-l dau simplu se stramba rau de tot.

Gudinde, nu stiu ce sa zic de service, oricum eu sunt pe langa tot ce inseamna masina

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cristinaaaaaaaaaaaaaaaa, se aude pana la tine, sau mai incerc?

bubu, banana nu i-am dat inca, recunosc. In schimb iaurtul l-am incercat din prima cu niste cereale, k simplu nici nu se punea pb.! Cerealele cu biscuti le papa cu mare placere, dar neamestecate cu nimic. Multumesc, oricum.

gudinde, C3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bau! .... nu am timp sa povestesc cu voi acum, daaaar...am gatit ceva bunuuut si vreau sa va poftesc la masa!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Luny ma bucur tare mult ca nu e cazul de operatie la Mufy. Acum mai ramane intarcatul si gata, scapi de 2 stresuri.

Alice -idem si al meu barbat cand RAR se apuca de ceva. Ar chema mesteru sa monteze si un premergator

Mai vreau si eu odata melodia de la Olgutica ca am uitat s-o pun favorite ,pls

Bubu

Gudinde, eu nu ti-as recomanda Polo. Are o prietena de-a mea ,luat de nou si al meu zice ca-i o plesnitoare de masina. Si noroc ca a fost in garantie ca a avut de vreo 2 ori probleme cu motoru ala in 3 pistoane

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

bau! .... nu am timp sa povestesc cu voi acum, daaaar...am gatit ceva bunuuut si vreau sa va poftesc la masa!

Liana, mami de Teo

E mor-ta-la!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput