Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si Sophie e mumusica ,chiar si cu nasul julit!
Zoze,sanatate multa si tie si lui Mihaita!!!
Tuchi,nu ma mai doare deloc!poate oi ovulaasa cum ai zis!mersi de grija!si spor la facut prajituri!stii ce zice mama?:"aia sunt oameni buni,care sunt cautati",concluzia o tragi singura!
Clau si Olga,spor la cumparauri!Olga si noi am fost ieri la metro si i-am luat Barosanelului cateva jucarii de la VTech,am mai luat din germania de la firma asta si imi plac tare mult!sunt fff multe modele !ai de unde alege
la noi bate un vant!am impresia ca o sa ne ia pe sus!si tb sa-i fac un tort socrului,ca azi e ziua lui...nu am chef!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Gudinde, hai ca a fost buna si a prins tare bine. Cineva trebuie sa salveze turma!

Kya, frumos montajul, dulce foc si curajoasa.

Mihaela

Nicoleta, decat sa fii nelinistita sau nemultumita dupa ca ai luat altceva, mai bine stii ca strangi cureaua pentru sanatatea copilului, banii oricum se scurg. Alte sugestii nu am ca n-am studiat. Randunoiu e cu aspiratul, si el viseza la o alta masinarie, dar nu stiu de care. Oricum nu cred ca atat de performanta.
Mi-ai dat un hint legat de problemele mele. Stiu ca am alergie la mai multe, dar n-am detectat la dormit(altceva decat puf), si ma trezesc cu capu’ mare (uneori doar presiune, alteori durere), nasul infundat, uneori cu ochii umflati. Trebuie sa mai studiez.

Aaaaaa………. Bubu, bine ai venit in grupul multumitelor de minus! Bravo! Dar nu ai multe kg, dupa parerea mea. Acum ce sa zic, nu stiu ce inaltime ai. Dar ca mirese frumoase, trebuie sa devenim si mame frumoase, nu?!

Tuchi, inscrie la OSIM termenul “tuchisme” ca se pare ca-l tot auzi. Subscriu si eu la ce a zis Mimo.

Olga, ce nas rosu! In ton cu sarbatorile, niste cornite si zici ca-i renul lui Mos Craciun. Iar de bla-bla, isteata fiica, repede se prinde de cum merge treaba.

Clau, la cat mai multe incercari reusite de bibe! Urmatorul pas, sa se rareasca.

Zoze sa treaca repede!

Vad ca e val de cumparaturi pe craca, zbor si eu, macar sa studiez piata de cadouri, ca am ocazia sa merg fara randunoi.
Mimo, spor si tie!

oare am salutat pe toata lumea?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza! Eu nu mi-am facut cafeaua ca mi-e o lene...dar si-o poooftaaa! O sa ma duc sa-mi fac..

Kya ce treaba aveai tu azi noapte! Super Sanzi si montajul ala!

Am vazut si nas julit de Sophie, cum a reusit sa se juleasca? Eu i-am aratat si randunoiului si de cate ori un puiut pateste cate ceva (o cazatura, o buba ceva) ii arat, astfel incat cand o face si Antonia vreun pocinog sa nu zica ca-s denaturata si n-am avut grija de copil. Pana acum n-am avut nici un eveniment, sper nici sa nu avem..

Clau spor la cumparaturi!

Noi cu cumparaturile de jucarii stam pe loc pt ca joi plec cu Bogdan la Munchen, iar la intoacere venim cu masina si trecem si prin Austria, asa ca mai stau , ca tre sa gasesc ceva p-acolo.

Fug sa-mi fac cafeaua

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

simo fa ceva instant. eu m-am specializat pe tiramisu in diverse forme, inclusiv tort, ca numa' trebuie sa invart piscoturile. economie de energie, folosesc 2 degete. iar rezultatul e bestial, am ajuns in topul familiei la dulciuri... si eu care sunt o comoda. dar nu spun la nimeni, si-mi asum laudele.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze multa sanatate sufletelului!! Dar tu ce ai, de ce te-ai perfuzat?

Miha, Gudinde, Tuchi, Mihutza, Simo, Mimo, Stela

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

nicol ia de aici ce as fugi si eu peste granita! la cumparaturi. anul asta stau p'acasa ca ne-am "cumparat" o mansarda, la anul lcuram la ea... dar vine si vremea mea... daca ar fi doar dupa mine m-as duce la targul de Craciun din Viena.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

hai ca fug la "belit ochii" prin magazine, ca daca mai stau ajunge randunoiul, vine cu mine, si-mi strica tot cheful
as vrea sa "instaurez" o traditie, in fiecare an sa-i cumpar un glob mai special. eu am cateva asa si-mi sunt tare dragi.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello!

N-am avut timp de calculator...a venit un nene sa-mi repare pervazul la sufragerie ca-i cazuse toata tencuiala si gresia, pe-afara...si toat evioletele mele de la geam stateau pe masa de la calculator

Am avut o noapte putin mai linistita, de trezit s-a trezit, dar n-a mai plans si a adormit repede la loc...s-a trezit o data la 11, apoi la 2 si la 4 jumate...si apoi la 9.

Mi-am facut niste broccoli la teflon, putin parlit...iac...nasol rau de tot ...ma duc sa pap un iaurtel...

Miha, am 1,62 si dimineata aveam 66,5 kg, n-am avut asa...ahahaaaa...de mult de tot . Ce bine ma simt! inca nu vad vreo diferenta...cred ca ar trebui sa fac si niste abdomene...

Am vazut Sophie julita in nas...cum a reusit, ma?

Si Sanzi scumpica si montaj frumos

Eu m-am scos cu Stef, intr-una zice ta-ta, a-ta-ta, da-ta-ta, asa ca il trimit pe randunoi la el, ii zic "vezi ca te striga fi-tu" si se duce

O sa incarc si eu niste poze si filmulete mai incolo, dupa ce-i dau sa pape. I-am facut supica cu galusti. Si el e fan

Zoze, sanatate si tie si lui Mihaita!

Spor la cumparaturi Mimo, Clau si Miha.

Nicol, super ideea cu apa calda si cu bibele pe calorifer, chiar vroiam sa zic de termos, eu asa o tineam la Vlad. O masuram si o puneam acolo, iar praful il puneam in bibe. Si noaptea doar le combinam.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello..
am venit de la Budimex siiiiii...imi vine sa sar intr-un picior!! nu numai ca nu e de operat putzi de Mufy, dar dr a spus ca e cat se poate de normal!! e inca fimoza fiziologica, diagnosticata gresit de majoritatea medicilor(asa cum banuiam si speram si eu!) iar pana la varsta de un an jumate, cel mai devreme, nu se intervine medical nicicum, ci il ajuti acasa putin prin tras pielicica...si ne-a aratat exact manevra(trebuie tinut cu picioarele drepte si tras pe lanaga putzi, usor, cu degetul aratator de la ambele maini), l-am pus pe iub sa retina exact, ca eu trebuia sa-l pacalesc pe Mufy sa nu se agite..plus ca a fost clar ca nu il doare cand ii facea, nu a plans deloc!!! i-a tras dr de cateva ori ca sa ne arateca merge!si se vede clar diferenta..s-a crapat putin, a curs si o picatura de sange, i-a dat cu Reviken si la fel vom face si noi...asa ca pana la un an jumate, are tot timpul sa se decaloteze, abia atunci daca e tot ff stransa vedem ce e de facut!..desi, teoretic, nu ar avea cum ptr ca daca noi ii vom face zilnic,ar trebui sa fie decalotata! mi-a dat si bilet scris, ptr pediatru, ca s-o calmeze si sa ne lase in pace sa nu ne mai trimita la decalotat! daca, Doamne fereste, face vreo infectie, desi dr a spus ca nu ar trebui, tot la el merg! si ne-a mai spus ca alta tampenie ne-a zis dr de la Alexandrescu, ref la dezvoltarea normala..se dezvolta cat se poate de normal!
iar pe nebuna aia de la G. Alexandrescu, imi vine s-o ..ar trebui sa ii spunem, vorba lui Liviu, sa se lase de meserie si sa se apuce de strung sau sa-si deschida o macelarie...imi chunia copilul degeaba!!
Iar tipul, o bomboana, super comunicativ si deschis, ff grijuliu cu bebe, mi-a placut tare, ai avut dreptate 100%, Mimo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Luny!!! ti-am zis eu

Edit: incercati la baita, cand e in apa, tu il tii si Liviu face manevra, spre sfarsitul baitei, cand e pielicica inmuiata bine . Poti sa-l stergi cu rivanol, e ok. Eu asa le dau la amandoi.

Eu i-am desfacut-o lui Stef aseara in cadita si era super curat acolo si apoi nu mai reuseam sa pun pielicica la loc si ma speriasem si Cata radea de mine

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput