Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Si eu sunt la serviciu, dupa ce m-am laudat ca am intrat in concediu ... numai pe aici am stat, pe acasa n-am facut nimic, dar nimic, nici macar curat n-am apucat sa fac. Toata baza mi-e in ziua de maine ... cu toate ca s-ar putea sa trebuiasca sa vin iar aici cateva ore ... .. asa ca nu prea am chef de treaba.
La noi nu a dat roade faza cu biberoanele, parca v-am povestiti ... ca a inceput stefan sa se tanguie de mama focului cand i-am propus sa-i dam bioberoanele lui Mos Craciun. A zis apoi ca nu trebuie sa i le dam pe toate, unul e destul, iar dupa cinci minute ca, daca bebe e mic, mai bine ii cumparam un biberon mic si i-l dam lui Mos Craciun. Mi-a cam desfiintat argumentele. Acum incercam sa-i scoatem biberonul de seara, nu a mai baut de vreo doua saptamani, in schimb, a inceput sa scrasneasca din dinti de ma scoate din sarite ...
Dana, inca nu i-am luat nimic, azi trebuie sa-i iau, daca mai gasesc... Am vazut la Luana (parca asa-i spune) o masinuta de teren cu telecomanda care mi s-a parut mai rasarita. Mi-a placut ca are acumulatori, nu mai trebuie sa cumpar 'jdemii de baterii.
In rest, sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Laura, daca n-o sa ai net, ia cablu de acasa...eu pe cine mai stresez? A, ramane Dana de serviciu... Intr-adevar, ai cu ce te mandri...strumfii au fost de milioane! Da, se pare ca a fost cam "cuminte" fie-mea... ai uitat cadourile de duminica seara de la tati de la serviciu... Plus alea pe care le va gasi sub brad... Loc nu prea mai avem, tot caram la Roman din ele.
Ana, poze cu Ecaterina nu mai pui?
Cristina, dar pe d-na Eugenia nu o mai ai?
Eu lucrez si azi si maine pana la 6...si pe 29, 30, 31 de asemenea...dar sper sa reusesc seara sa termin de facut mancare.
Adriana, ce mai faceti?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele
Ce suparata sunt ca nu gasesc nicaieri costumase sau salopete de mos craciun,ei poate alta data!
Ce faceti voi gata pregatirile? Ce bunatati ati facut?
Noi deocamdata nimic nu am pregatit,o sa vedem astazi,maine cu ce ne indeletnicim,bine mai mult mama si sora mea,ca eu anul asta trag chiulul

Poze cu Mateut am pus aici http://good-times.webshots.com/album/569221342mbdiIL,astea sunt cele mai recente,altele mai noi dupa sarbatori ca o sa facem mai multe!

Noi va dorim sa aveti parte de un Craciun fericit,plin de bucurii si sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Pupici!!!
Aurora si Robert Matei!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Nu te poti duce la Bacau la carrefour sau real? Sigur gasesti ceva.

emma

Mergi la inceput

Fir-ar sa fie astia cu apa looooor!!! Au facut azi nu's ce lucrari si acum curge apa maron la robinet...l-am lasat vreo 10 min. deschis si tot asa e...nu pot nici macar sa spal legumele si carnea cu o asa apa, dar sa mai si gatesc... Cred ca ma apuc de gatit cu apa plata... oare mi-or ajunge 2 bidoane a cate 5l??? Fir-ar ei sa fieeee!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora daca nu-i iei la bataie n-ai rezolvat nimik. Nu da! Oricum urata situatie, ceva genul 'Tara arde si baba se piaptana'

Vad ca unii dintre noi sunt deja plecati, asa ca:Urez tuturor de pe acum Craciun fericit! plin de lumina si caldura(sper si de zapada)

Mergi la inceput

Beeey!!! Razi de mine?
Ia sa vad cine se inscrie sa manance racitura facuta cu apa plata? E speciala...
Ana, adica ne urezi de pe-acuma Craciun fericit??? Pai maine unde pleci??? Sa intri mai des, ca ma iau de tine! (glumesc...)

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

tocmai am ajuns si eu de la serv,mai stau o tara si ma apuc de treburi,oi dormi la noapte si pt azi

Lora cum au iesit mancarurile,sa vin sau sa nu vin ??Vad ca ai si program incarcat

Aurora tare dragalas cel mitittel,si ce repede mai creste...

Ana unde te grabesti asa,mai este pana la Craciun....

o zi buna si spor la treburi

Mergi la inceput

'Neata!
Na ca iar n-ai dat si tu o cafea, acolo, cat de mica...
Hai ca dau eu o cafea, ca-s mai harnica decat voi, sunt deja la serviciu...
Au iesit bune mancarurile, dar mai am o tura si azi.
O zi bunaaaa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Lora merci de cafea. Acum o beau si eu.
Am fost ieri servici la sotul meu si a venit mosul. A fost frumos doar ca am inghetat. A inceput la 5 si s-a terminat la 7.30. Noroc ca Alessia a dormit. Andrada fiind mai mare a luat cadoul printre ultimii.
Azi fac si eu ceva mancare, vine finutul meu sa ma colinde, sora mea si stam la masa impreuna poate vine si mosul, cine stie .
Nasol e ca mai am ceva cumparaturi de facut .

Eu va urez de pe acum ca nu stiu cand mai intru Craciun Fericit, sanatate, bucurii si impliniri iar Mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti atat pentru voi cat si pentru cei dragi voua

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput