Scuzati,ce egoista sunt,am uitat de cafea 
In plina criza, doi manageri discuta... - Auzi tu iti mai platesti angajatii? - Nu. Tu ii platesti? - Nu, nici eu. - Si continua sa vina la munca si ai tai, nu? - Da, vin constiinciosi. - Stii ceva? Eu cred ca ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lunna27 Scuzati,ce egoista sunt,am uitat de cafea ![]() In plina criza, doi manageri discuta... - Auzi tu iti mai platesti angajatii? - Nu. Tu ii platesti? - Nu, nici eu. - Si continua sa vina la munca si ai tai, nu? - Da, vin constiinciosi. - Stii ceva? Eu cred ca ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma. |

de
Alessia si
Andrada
Craciun fericit sa aveti si sa vina Mosu' cu multe cadouri! Pupici dulci de la noi!
emma si andrei
Va dorim un Craciun fericit, cu sanatate si toti cei dragi alaturi!
Laura va doreste si ea sarbatori fericite si va saluta de la Dorohoi! Din pacate, nu are net sa va poata transmite personal!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Buna dimineata!Craciun fericit
!!!!!!!!!!!!!
Ati fost cumintele,a venit Mosul ?La noi a venit...Razvan a primit " cadouri multe si jucarii " asa cum vroia el
:trenulete care merg pe sina ,masini,Thomas,jucarii de plus etc...era plin pe jos de jucarii nu stia la care sa se uite mai intai...l-a colindat pe Mos ( acelasi colind de doua ori
,i-a spus si o poezie,nu a avut nici o treaba...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
'Neata!
Haideti la cafea!
Alexa, cred si eu ca a fost fericit Razvan, bravo!
PANICAAAAAAA!!!! Cine deschide capitol nou??? SOS, DANAAAAAAA!!!!
O zi bunaaa!!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)