Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Allexa, bravo lui Razvanel, e baiat mare!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!
Ce copii adorabili!
Foarte frumoase pozele de la serbari!

fetele nu stiti unde as putea sa gasesc un costum de mos craciun pentru bebelusi,as vrea tare mult sa cumpar pentru bebitza al meu sa-i fac poze la bradut si sa ne aducem aminte de primul lui craciun si l-as costuma in mos craciun,daca aveti idee spuneti-mi si mie de unde sa cumpar!

Aurora, mamica fericita de delfinas minunat!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Aurorra, nu stiu sa-ti spun in Piatra, stiu ca erau in Carefour cand am fost ultima data. Sau vazusem mai demult cu Andreea niste salopete de Mos Craciun, la Casa Afacerilor. Nu stiu daca or mai fi. Poze noi cu Robert nu mai ai? Vrem sa-l vedem, ca-i cel mai mic din "gashca".
Restul pe unde umblati? Nu-mi ziceti ca deja v-ati apucat de gatit pentru Craciun? Inseamna ca eu nu mai am de facut mancare, vin la voi...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

vin repede la o cafea cu voi

Cristina ce i-ai luat frumos lui Stefan?

Alexa felicitari lui Razvan pt canita!

Aurora chiar asa,vreau si eu poze cu bb-lul;costumase asa mici,nu stiu unde ai putea gasi,vezi prin magazinele mari sau alea de copii.

Lora ce spuneai ca ai terminat mancarea si ne inviti la tine la masa ??

va las,o noapte linistita,plec la serviciu!

Mergi la inceput

Nuuu, mey...io tocmai ziceam ca n-am facut nik...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

ei,n-ai facut nik,nu recunosti tu

Mergi la inceput

Pe cuvant, sa traiti...nik...inca..Am ajuns la 7.30 acasa de la serviciu. Cand sa fac? Tre' sa pun rufe la spalat, curatenie am facut ieri, cu toata duminica...daca in rest n-am timp... Maine vreau sa fac o racitura din pui si poimaine ciorba radauteana si salata boeuf...friptura fac atunci cand mancam, sa fie calda, dulciuri nu fac, am cumparat...cam atat. Restul, sarmale si tort, de rev., poate...mai vedem. Ce oi face cu atata mancare...nu stiu...aruncam, ca-n fiecare an, ca doar daca nu facem...nu-i bine, tre' sa avem frigiderul plin, e musai!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata, haideti la cafea.
Eu sunt putin adormita, nu prea am dormit dar ... vine mosul azi la servici la tati si imi sare somnul .
Mancare nu prea fac acum de Craciun, doar o ciorba, o friptura/tochitura ceva, o salata. Fac de Revelion ca am musafiri si oricum daca plecam mergem cu mancare de acasa asa ca tre sa fac.

ps:Am fost aseara in Kaufland si cred ca jumate de oras era acolo. Nu stiam de ce se circula asa de bine .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Eu deja am intrat in sarbatori . Am concediu de azi, asa ca sunt innecata in facut bagaje, ca pe la 13-14 cel tarziu am vrea sa plecam la Dorohoi. Multumesc mult pt aprecierile la adresa shtrumphilor. Sunt un pic cam tare mandra de ei . Rares de duminica are muci garla, tuseste de rupe, dar are o stare generala buna. Cred ca e o viroza usoara care o sa treaca in cateva zile. A dormit saracul tare rau asnoapte, ca ii tot venea sa tuseasca.

Ana, super om de zapada a fost Casandra! De unde ai avut costumul? Foarte frumosi au fost toti copii si cred ca a fost o sebare foarte frumoasa. Ecaterineti ii urez sa-i iasa maselutza cat mai repede, sa nu se mai chinuie cu durerea si sa te mai lase si pe tine sa respiri.

Aurora nu stiu unde poti gasi .

Lora mai, dar ce cuminte a fost fata ta: cadouri de la Mos Craciun la gradinita, la serbarea de la engleza, la serviciul tau... Mai aveti loc in casa de jucarii?

Dana ce faci bun de mancare?
Alexa ma bucur mult ca a dat rezultate la cineva idee cu biberoanele pt Mos Craciun. Noi inceercam de o saptamana sa nu le mai dam decat lapte la culcare in biberoane (ei vroiau si apa din biberon si suc ... ) si ne e destul de greu sa ne tinem de asta. Cand ii apuca vreo jale, incep si cu "vreau apa in beberon!". Nu stiu daca o sa reusim sa renuntam de tot . Pe de alta parte, cand ii vad seara cum li se lumineaza fatza si o iau la fuga spre pat strigand "lapteleeee" cand apar in usa cu biberoanele cu lapte.. mi-e si mie greu sa le iau 'placerea' asta.

Ma duc sa termin bagajele. Eu cred ca la mama mai este internet si o sa intru de acolo sa va urez sarbatori fericite. O zi buna.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput