Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai, Criss, dar care-i faza cu spalat geamurile pe frigul asta? Nu vede Mos Cracuin din afara inauntru si nu nimereste?!?! Eu nu spal nimic! Perdelele, ca sunt cam gri si o sa sterg geamul de la bucatarie, ca se abureste tare si e cam uleios nu stiu cum. In rest, un aspirat mai serios, sterg praf, bag lucrurile aruncate prin dulapuri si gata!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eeeeee, Iully, sa-ti traiasca juniorul! La multi ani, Toni, sa cresti mare si sanatos! (ne vedem vineri, la serbare.....sunt f. curioasa de-o sa cante vreun vers in engleza...acasa canta, dar acolo...cine stie)
Criss, la Andrada cum a fost in primul an?

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora nici nu prea imi mai aduc aminte. Trebuie sa ma uit pe caseta ca am filmat. Dar din cate imi aduc aminte a fost bine. Adica cantau aia mai mari si astia mai mici duopa ei. Oricum a fost frumos. Eu abia astept mai ales ca anul asta suntem in 4.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Nu vede Mos Cracuin din afara inauntru si nu nimereste?!?!

Mai stii? Vrei sa am constiinta incarcata?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare!
dar vad ca v-a prins bine bumbaceala Lunei. Ma bucur ca v-ati animat din nou si v-ati pus pe scris.si eu sunt cititoare fidela, dar cum a zis si laura, nu prea am mare lucru de spus.
eu sunt la finalul santierului (redecorare apartament) care nu a tinut prea mult dar m-a umplut de var. acum s-a terminat cu varul, astept niste piese de mobila - o biblioteca si un dresing. deja intru in panica ca nu stiu cand o sa le termin pe toate, mai am si curatenie de facut, apoi cand va veni mobila sa le asez pe toate la locul lor. n-am nici timp nici energie, sa va spun drept. mai trebuie cumparate si cadourile de craciun, sunt atat de multe de facut.
de asta urasc eu sarbatorile, ca n-am niciodata timp sa le fac pe toata asa cum trebuie. si cand ma gandesc ca eu spre deosebire de voi n-am decat un sot, o nebunie de catel si 2 papagali.
da cu toata curatenia, joi ma duc la cosmetica ca doar nu-o sa ma prinda noul an cu blana pe mine.
am vazut poze cu copii superbi si fete dragute. le astept pe cele de la serbare cu printi si printeze.
va doresc spor la treburi si serbari frumoase.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, bine macar ca ti-au facut reducere! Iar cu curatenia nici eu nu ma omor foarte tare, mai ales ca nici nu e gata la mine, cum e, exact asa las .
De azi dimineata aud in continuu sunete de bautut de covoare. O sa radeti, dar mie batutul asta de covoare, cu ecoul aferent, imi aduce aminte de copilarie. De cum iesea lumea cu covoarele in zapada sau la batator cu ligheanul de apa si sticla de otet. Va aduceti aminte? Acum doar pensionari mai vezi pe la batatoarele care au mai ramas in picioare, in rest, de cand exista vanish si biocarpet nu se mai plimba lumea cu covoarele in spate ...
Nici zapada nu mai e ce a fost, cand ieseam cu sania de inghetau pantalonii pe mine si ma scutura mama cu matura in scara blocului ... mama, ce de amintiri. Copiii din ziua de azi nu mai stiu ce inseamna, din pacate. Ma si gandeam intr-o zi, nici amintiri nu o sa mai aiba copiii astia. Cand o sa se gandeasca la copilarie o sa le apara un calculator in fata, cd-uri, stikuri sau mai stiu eu ce ...

Mergi la inceput

Cristina, ai dreptate...nu or sa mai fie aceleasi vremuri...
Pe de alta parte, noi veneam cu picioarele bocna, uzi, vai de noi de afara, cu cizmele pline cu zapada...ia zi, ti-ai lasa copilul asa? Ai putea sa-l vezi ud si inghetat??? Vremurile alea aveau farmecul lor, acum ne facem griji daca are putin mainile reci sau nu-si tine fularul la gura...daca tuseste/raceste bagam pastile la greu, eu imi amintesc ca atunci cand tuseam bunica ma punea sa inhalez fumul de la coji de ceapa cu carbune...daca aveam febra imi facea frectie cu otet, nu se alarma una-doua sa ma duca la medic...traim total alte vremuri, e clar...si mie mi se face tare dor de copilarie si de simplitatea ei de odinioara...si-i multumesc lui Dumnezeu ca am trait asa vremuri frumoase...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Criss,Lora,multumesc mult pt urari!A fost o zi deosebita desi Toni a fost cam mofturos!si eu parca am fost mai emotiva decat am fost cand a implinit Cristian un an!
Va pupik si va doresc SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

Iully La multi ani!lui Toni sa creasca mare si sa fie sanatos!

hehehe despre ce vremuri frumoase vb voi acolo,ce n-as da sa mai retraiesc odata vremurile alea

noi la camin am dat 40 lei pt cadoul de craciun si de mos neculaie si cate 15 lei pt educatoare si ingrijitoare.
imi place ca s-a hotarat sa se ia la toti la fel,asa a fost in fiecare an,si la Ana si la Paul.

va las,revin maine cu mai mult ca si in seara asta lucrez

noapte buna!

Mergi la inceput

Dana, serviciu usor! Si la Iustina - 40 RON pentru Mos Craciun - cadouri copii - se iau la fel + cat costa mosul si cate 25 ron de copil pt. educatoare si ingrijitoare. A, le dam si colaci dupa ce ura, asa am facut si anul trecut si asa facem si anul asta...nu va zic ca erau rupti de foame si trageau toti din colacii aia de parca era nu's ce bunatate!!! Si tort si sucuri aduc 2 copii care au zilele de nastere pe 17 si 18 dec, asa ca ne-am scos.
O seara placuta va doresc!
Ianuscaaaa, vrem poze de la serbare de la Ian pupaciosul!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput