Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Haideti la o cafea, un ceai, ce doriti.
Mie imi plac mai mult vremurile de acum decat cele traite de mine. Sunt atatea jucarii, atatea haine, atatea desene animate, atatea, atatea... Noi din lipsa de altceva ne jucam mai mult pe afara si nu ne mai avea nimeni grija. Dar ... ne jucam prin santiere unde acum imi dau seama cate pericole erau ( eu am stat la 1 mai si se facea cartietul pe atunci), ne dadeam pe derdelus pe varianta tot de la 1 mai sambata si duminica ca erau muuuult mai putine masini (ori pare, ori impare) dar era de ajuns una sa dea peste noi, stateam cu cheia la gat si o mai pierdeam si cautam toata gasca cheia, furam cate un colt de pine de acasa, mergeam cu cerutul apei pe la alte blocuri ca daca intram in casa nu ma mai lasa iar afara, etc.
Nu e mai bine acum ca sta toata ziua lipit de tine ? GLUMESC
Nu e bine nici ca noi dar nici ca ei, undeva la mijloc.

Am fost aseara in mall la Bacau si am vazut in hol niste ursi polari care canta. Sunt superbi. Erau o multime de copii care dansau si nu se mai saturau de ei. Sunt tare haiosi. Si era si mosul cu o craciunita si lua copiii in brate si statea de vorba cu ei. Super. Saptamana viitoare vreau sa duc si eu fetele.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata

Criss chiar daca n-am avut chiar de toate cand eram mica,eu tot tanjesc dupa perioada aia,pot spune ca am avut o copilarie fericita,sateam mult cu copii pe afara,nu era calculator,jucam n jocuri,nu stiu,eu as mai trai-o o data,asa cum era

gata,fug la somn,azi avem si noi serbare,asa ca ne reauzim mai trz

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Am aparut si euIeri am lipsit si vad ca ati scris,nu gluma...
Vad ca sunteti si melancolice...dupa vremurile de odinioara,intradevar copilaria noastra a fost foarte frumoasa,vremurile de atunci,nu o sa le mai intalnim...pana si zapada,cum zicea Cristina,nici ea nu mai e...(doar la munte gasesti zapada mare).

Maine avem si noi serbare...abia astept !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu as mai juca "7 pietre" sau "tara, tara vrem ostasi" - parca asa le spunea ...
Criss are dreptate ca ne mai jucam pe santiere. Fratele meu are si acum un semn de buna purtare in barbie din cauza asta de la un bloc care se construia langa noi. Acum, probabil ca am vedea la stiri daca s-ar intampla asa ceva
Beau si eu o cafea cu voi, deja a doua pe ziua de azi. Am cam multa treaba azi, da' cine o sa fie liber saptamana viitoare ? De fapt, pana dupa Sf. Ion nu mai calc pe la serviciu decat ocazional... asa ca m-am scos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Azi avem si noi serbare... abia astept!
Bafta si voua, care mai aveti!
Cristina, asa le zice..si "flori, fete si baieti..."
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

CRISTINA ,LORA - daaaaaaaa,vai...faine mai erau

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Buna fetelor!

\nici nu stiu cu ce sa incep!
Scuze pentru ca nu v-am raspuns la urarile de La multi ani!
Multumesc din suflet!Pupici din partea mea si a lui Ian!

Nu are rost sa va mai spun motivele pentru care nu am mai intrat.Le-a zis Laura foarte bine.Si tu Lunna ai dreptate!Cert este ca ca am intrat intr-un tavalug si nu ma mai pot opri sa am timp un pic si de mine.In nebuneala asta de acuma m-am apucat si de un master!

La Ian la gradi , la serbare afost super, dar foarte aglomerat!25 copii si vreo 80 adultui, fiecare cu camere foto, video, telefoane, ce mai nebunie. Copii au fost imbracati in craciunei si craciunite.
Ian a stiut poezia a zis-o alintadu-se si cu o reverenta la sfarsit,
A fost impresionant sa vezi 25 de pitici fara emotii care spun poezii, canta , sar , ma rog danseaza si vorbesc cu mosu.
Cadourile s-au dat in cutii de pantofi de dimensiune aproximativ la fel sis-au desfacut acasa. S-a mancat tort la sfarsit.

poze nu prea am, pt ca nu am camera foto(poate imi aduce mosul!)am facut cu telefonul.
am sa incerc sa pun una doua , daca mai stiu cum!

va pupic pe toate si D-ne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata fetelor.
cine doreste, cine pofteste?

Azi sunt cam pe fuga. Tre' sa ma duc la gradi sa duc cadoul pt Andrada si vad ca afara ploua, nu stiu cum ma descurc. Tre' sa-i calc rochita, sa-mi fac manichiura , sa-mi caut haine care sa imi mai vina ca stau numai in jeansi de 1 an. Dar o iau pe Alessia cu mine si are ce ma calari asa ca tot in jeansi cred ca ma imbrac.

Acum ma duc sa o trezesc cumva pe Alessia ca ieri a dormit pana la 9 si a mai adormit pe la 2 si s-a trezit la 5 si nu e tocmai bine azi ca serbarea e la 4.

la toata lumea.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata

Criss dar tu ti-ai lasat toate pe ultima zi...bafta azi!

Dana sa stii ca nu-s absurda,inteleg ,bafta cu masterul!

si la noi a fost aglomeratie la serbare,parca mai ceva ca anul trecut.

azi sunt libera,plecam la tara,ca se taie porcul,o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Puneti ceva poze de la serbare, sa va vedem si noi! Ati avut emotii, imi inchipui !
Noi il ducem pe Stefan in seara asta la tara ca maine plecam la Brasov si apoi la Slanic Moldova pana duminica seara, asa ca Stefan pleaca la calarit porci cum zice el!
Oficial, la mine azi e ultima zi de lucru. Neoficial am sa mai vin, ca n-am incotro, asa ca o sa ne mai vedem.
Va doresc un wk minunat!

Mergi la inceput