Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
'Neata! Si eu cu voi la o cafea (a 2-a pe zia de azi de fapt)
Ema superbe pozele si voi 3 sunteti niste frumosi!
Criss si noua ne-a zis sa le aducem cadouri de acasa pt serbare. Desi, la cati bani au strans doamnele din comitetul de parinti, aveau berechet de unde sa ia si la cei mici cate un cadouas. (apropo, voi ce bani ati strans pt serbare: protocol, cadouri doamne...? La noi s-a hotarat sa se stranga cate 150 RON/copil, in care e inclusa si filmare profesionista a serbarii, cu CD cu film la sfarsit). Mie mi-ar fi placut sa ne organizam cum au facut la gradinitza Iustinei, unde se cumpara cadouri identice la toti copii. Sunt convinsa ca ce le pun eu in cutie e vax pe langa ce-o sa primeasca unii copii din grupa lor
. Sper din tot sufletul sa nu se apuce sa le desfaca acolo.
Adriana super ca v-ati intalnit asa multe cu bebelusii si ce frumos i=ati imbracat! Sunt cateva poze de pus in revista, nu alta!
Voi cand ne faceti o vizita? Hai ca va asteptam !
Am vorbit cu Dana (ianusca) aseara si se pare ca serbarea lui Ian a iesit super. Era foarte incantata. Astept si eu poze.
Lora mai fa o puaza de la munca! Vezi ca miroase a creier ars pana la muzeul de istorie 
Vorbeati de culcat, noi pe la 21 incepem procesul de culcare: imbracat in pijamale, bagat in pat, citit povesti. Pana la 22 cam dorm. Dar dimineata de cele mai multe ori trag eu de ei pe la 7:30 si ei ar mai dormi un pic.
Dana somn usor! 
Scuze ca nu cred ca am raspuns la toata lumea, dar am terminat de baut cafeau si ma apuc si eu de munca ![]()
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Laura, mi-a cam cazut fata cand am vazut cat va cere la gradinita - 150 ron de copil mi se pare extrem de mult, ca sa nu mai zic ca tu ai doi. Si in banii astia nu sunt incluse cadouri, nimic, doar ce? Filmarea si protocolul? Cumpara niste prajiturele si gata.... Deci, mie mi se pare foarte mult. Pai trebuie sa le iei cadouri si acasa, mie mi se pare ca lumea exagereaza in scoli, in gradinite, se cer foarte multi bani. Acum, ca tot suntem intre noi si nu ne aude nimeni (
) stiu o doamna educatoare care are tone de sapun lichid si role de prosoape de hartie acasa, lucru care pe mine ma scoate din sarite numai cand ma gandesc, dar asta este ... Ah, si banuiesc ca se mai strang bani si pentru cadouri pentru educatoare, vreo doua la numar, mai sunt si ingrijitoarele, tot vreo doua, ca, na, mai mult ele au grija de copii ...
Mi-am varsat naduful, sa nu va suparati pe mine...
LoraG76 spune:
'Neata!
Am mult de lucru, ce-i drept..
Laura, deci te iei de mine....bineeeee....razbunarea mea va fi crunta!
Dano, da' cafeaua mea unde-i, fataaaa???? Cu ceai ma tratezi??? Da' ce-s eu, bolnava?? 
Azi cine mai are serbare? Abia astept pozele cu Ian!!!
Mai, noi dam f. putini bani la gradinita asta, pe cuvant...din punctul asta de vedere, e super! Am avut eu ceva de comentat la inceput, insa am discutat deschis cu educatoarele si au inteles chiar ce vreau sa zic. Per total, sunt f. multumita!
O zi bunaaa!!!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Laura asa multi bani?????
Pai noi am dat doar 25 RON/copil si cadouri pt copil de acasa si nu se desfac acolo cadourile. E adevarat ca doamnele noastre nu primesc cadouri doar ceva acolo simbolic. Am hotarat ca daca va mai trebui ceva bani sa dam dupa in functie de ce se cumpara.
Dar am auzit ca la voi este o mamaica care e cum se zice acum 'pitzipoanca'
. Cica la sedinta cu parintii pe gradinita s-ar fi revoltat ca le da la copii la masa varza/cartofi/fasole 
. Ca ea da la copil doar ce e mai bun
si ca de ce sa i-a cadou doar ceva care sa incapa intr-o cutie de pantofi, ca ea vrea sa -i ia nu stiu ce... Fitze... Dar am inteles ca i-au sarit parintii in cap
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
Deci in cei 150 RON intra: filmare+film 25RON, decoratiunile din clasa lor (au pus niste ghirlande, niste chestii pe acolo, nu cred ca au costat mai mult de, sa zic, 2-3 mil), protocolul de dupa serbare: tort NATURAL facut de Agnesa (ca ai nu se poate cu tort de la Central sau Magic Cake, ca nu e natural, ma intelegeti?), sucuri pt copii, vreo 300 de bucati de turta dulce in forma de figurine (dracu stie cine mananca atatea)+cafea, sampanie, apa, piscoturi de sampanie pt parinti si educatoare si de restul ce ramane (adica eu evaluez cam la 85-90RON/copil) cadouri la educatoare, ingrijitoare, femei de servici (cica au numarat ele 6 persoane la care trebuie dat).
Si da, sunt cateva DUUUAMNE cu copii in grupa aia, de iti vine sa le dai un cap in gura cand incep sa vorbeasca si sa emita pretentii.
Criss, vroiam sa-ti zic ca am vorbit si eu de cateva ori cu educatoarele Andradei si mi se par super. Ii stiu pe copii mei dupa nume, ii opresc dimineata sa ii intrebe ce fac, au stat cu ele in vacantza intr-o zi si atunci mi i-a laudat ca vorbesc foarte bine si stiu multe lucruri pt varsta lor. Intr-o seara cobora una din ele cu educatoarea la ai mei si eu inca munceam sa-i imbrac, i-au intrebat pe copii de ce nu au plecat inca si i-au zis lui Rares, care era in usa vestiarului: "Pa, Rares". La care golanul meu, pe un ton mieros "Pa, doamnelor!" Le-a dat pe spate!
.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Poveste cu shtrumphi
crissandrada spune:
La noi vine fiecare si filmeaza iar cine nu are cu ce roaga un parinte sa ii faca un cd sau cine face poze duce un cd la gradi si merge pe rand la fiecare sa isi copie de pe el.
Dupa serbare copiii au cate o prajitura si un suc iar parintii o cafea, o prajiturica, un suc.
Ornamente pt clasa am dus noi de acasa cine a avut si au mai cumparat ceva din fondul clasei dar doar de cateva sute de mii.
Azi am inscris-o pe Andrada la scoala
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
Am uitat sa precizez ca eu, avand 2 si gura mare (am facut un "Caaat!??! Asa mult?!?! E mult prea mult!) am beneficiat de reducere. Adica nu am dat 3 mil, am dat 2. Ma rog, faza cu filmatul eu zic ca e buna, ca eu nu am o camera performanta si as fi facut poze, dar film nu puteam si e bine sa fie cineva care filmeaza, nu sa se bage toti in fatza cand apre copilul lui la spus poezia. Eu am experienta serbarii de la cresa care a fost o catastrofa si orice face sa fie lucrurile mai organizate, e de bine.
Criss, la ce scoala ai inscris-o?
Editez, sa precize ca nu educatoarele au cerut banii astia, ci parintii (cele 3-4 mame cu gura mare si pretentii)
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
Mare smecher Rares...![]()

Criss, deja??? Merge in toamna la scoala?? Waaaw!!! La ce scoala? Program pana la 12 sau prelungit?
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
La scoala nr. 3 am inscris-o. E cea mai aproape de mine. Nu m-am hotarat la nicio invatatoare. Unde o sa nimereasca acolo o sa mearga.
Observati ca azi am foat foooarte activa
ca sunt 'libera'. E sotul meu acasa si am timp de relaxare. Ar fi trebuit sa sterg geamurile, sa spal perdelele dar is pe stop si nu am nici un chef de cocotat pe sus
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
crissandrada spune:
Am uitat sa va spun ca ieri baietelul lui Iully a implinbit un anisor. LA MULTI ANI! Si multi ani inainte sanatosi si fericiti
Criss
de
Alessia si
Andrada