Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)
Raspunsuri - Pagina 11
aeperju spune:
Daca doriti sa ne vedeti:
http://good-times.webshots.com/album/569226879EjtzUd
http://good-times.webshots.com/album/569223924keVWgB
emma si andrei
ellinia spune:
Emma, frumoase pozele. Cine e pianist la voi in casa? Mi-ar fi placut sa stiu sa cant la pian, asta e un vis ascuns de-al meu
.
Eu n-am apucat sa fac ncici o cumparatura de Craciun, nici cadouri, nici nimic, de acum inainte sa vad daca mai gasesc ceva prin magazine.
aeperju spune:
Ei, eu, dar am cantat pana in clasa a opta. Iar acum de ziua mea am primit cadoul asta si tre sa incerc sa-mi mai amintesc, cat de cat, asa pentru familia mea.![]()
emma
allexa06 spune:
EMMA - foarte frumoase sunt pozele...dar unde ati fost? Si...ala a fost cadoul de ziua ta?...super!!!Vad ca Andrei mosteneste talentul tau![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
aeperju spune:
Am fost in satul Almas. E aproape si mergem acolo in padure. Ne place mult.
Andrei se straduieste, oricum mie-mi place ca macar atunci cand aude muzica danseaza. Sunt multumita. Mai departe o sa fie alegerea lui. Dar macar sa stie despre ce e vorba.
(are grija mama sa-i explice pe indelete)
emma
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Sa stiti ca eu va citesc, insa de raspuns nu prea mai ramane timp ...
Dana eu te inteleg, cand ti-am citit in weekend mesajul, m-am gandit la mesajul meu postat acum un an si ceva, in care ma plangeam "de lipsa de interes" , " ca nu se mai scrie" etc.
At. tu te-ai simtit nedreptatita de remarcile mele, n-ai inteles ca mie chiar imi parea rau ca nu avem discutii interesante si aveam impresia ca o sa va pierd de prietene.
Ca sincer, eu am fost tare fericita ca v-am cunoscut, pe voi toate si v-am considerat prietenele mele.
In fine, sa lasam asta ... inteleg ca ti-ai schimbat jobul. sa te intreb cum e la noul loc de munca?!
Ai dreptate, intalnirea cu mini Craciunei e la noi acasa in Buc. (ca sa-i raspund Laurei, ca intreba si bebelusi sunt de-o vasrat sunt bebelusii de la odiseea de mai-iunie, ca sa-i raspund lui Carmenstefi), intr-o poza apare cadoul primit de la voi - vasul acela decorativ cu spicele; nu stiu daca se vede, insa au mai ramas 2 spice din 3; Lara a considerat ca e tocmai bun de facut mancare din spicele alea si l-a taiat cu foarfeca; m-am suparat rau de tot pe ea si in seara resp. s-a dus singura la culcare si fara lapte baut.
imi vine sotul de la serviciu, va las
Aaa ... LA MULTI ANI DIANA! mult succes, reusite si sa fii iubita!
Adriana
lunna27 spune:
Cristina nici eu n-am facut nici o cumparatura,NIMIC,sper sa apuc sa fac ceva,macar din mers
Adriana nu mai stiu cum parea subiectul tau acum un an de zile,dar eu cred ca asa n-a mai fost demult,am zis sa fac macar o incercare,ca sa nu-mi para rau
daca n-o sa mearga,asta e ,viata merge inainte!
va las,plec la serviciu,o seara buna!
LoraG76 spune:
Ce faceti? Dormiti deja? Iustina nu inca, spune ca se aranjeaza pentru maine la gradinita...
...mai are putin si doarme cu oglinda-n brate...
Adriana, sa stii ca ieri Iustina a zis ca o asteapta pe prietena ei, Lara, sa vina la ea...credeam ca a uitat-o, dar uite ca nu.
Mi s-a facut si mie dor de ea...
Unii dorm, altii merg la serviciu...fie-mea s-ar descurca sigur in ture de noapte, ca abia reusesc s-o conving pe la 11 sa adoarma... Voi cum reusiti sa-i adormiti inainte de 11, ca mie nu-mi iese figura defel...
Emma, frumoase pozele!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
buna dimineata
va invit la un ceai cu miere si lamaie!
mi-am trimis copii la scoala si camin,acus ma duc sa ma culc si eu,ce sa-i faci....unii dorm ...altii muncesc ![]()
Lora,pot sa-ti spun ca ai mei adorm inainte de 22,primul 'cade' Paul,apoi Ana dar mai greu,insa dimineata la 7 sunt in picioare;
nu va zic,sambata si duminica tot asa matinali sunt 
o zi buna!!
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Si Andrada se culca devreme cam 21 - 21.30 ca dimineata la 7 fara un sfert trebuie sa se trezeasca. Iar in we doarme cam pana pe la 8.
Cumparaturile de Craciun le-am ineput cu cadourile de Mos pt copii. Andradei i-am comandat pe net o papusa Hana Montana si un apart de facut codite tot hana Montana, iar la gradi un joc monopoli junior, unul din reclama de la tv Piramida si ii voi mai cumpara o pereche de papuci de casa. Alessiei i-am luat o masinuta haioasa care se rastoarna, cu luminite, cu sonor.
Eu mi-as lua o bluza din aia mai lunga care merge cu colanti dar sa vad daca mai raman bani
.
Dana iti doresc
usor iar celorlalte fete servici usor
.
Criss
de
Alessia si
Andrada