LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell La multi ani! cu multa fericire si noroc bulgarasilor dragi care au implinit un anisor: Serban Pavel Lucas Daniel Matei Alexandru Marius Amira-Ioana ![]() Carina ![]() Rares Andrei Andreea Ana-Maria Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
La multi ani fericiti si de la noi

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
adra_bell spune:
Lala, super cartile alea de la clopotei, mai ales "101 moduri de a tine ocupat copillul". Am inteles ca de la tine sunt.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Lala, super cartile alea de la clopotei, mai ales "101 moduri de a tine ocupat copillul". Am inteles ca de la tine sunt. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Eu le-am trimis.Ma bucur ca iti plac.
Le-as trimite si aici dar nu mai am parola
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Le-am trimis eu ![]() Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Roxxy80 spune:
AM INTRAT SA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR FETELOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI.
Sunt tare fericita.Puiul meu a facut un anisor. A fost un an extraordinar in care am invatat sa ne cunoastem si sa ne descoperim eu cu el. Am invatat sa nu mai fiu egoista, am invatat sa-mi rada tot sufletul atunci cand rade gurita lui, am invatat sa sufar atunci cand pe el il doare ceva, am invatat ce inseamna sa iubesti neconditionat, am invatat ce inseamna sa respiri prin respiratia lui. Este un copil extraordinar si ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat aceasta minune in viata mea.
Voua va multumesc ca ati fost alaturi de noi in toate momentele frumoase si grele din timpul sarcinii si din timpul acestui anisor. Un
pentru voi toate.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze petrecere 1 anisor
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Si apropo de mancau ..mai merge prin casa cu cate un biscuite sau ceva de mancare in mana si se impiedica si cade... dar mana aia in care isi tine haleala ...doamne fereste sa o puna in fata sa se fereasca... o tine ridicata sus...prefera sa isi dea cu nasul de pamant decat sa farame biscuitele .. Dupa ce se ridica se uita si satisfacut la biscuite si ia o muscatura asa de rasu plansu ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
Doamne cum o fi! Sa-ti traiasca! A mea din 10 lucruri de papa date in mana pe 6 nici nu pune mana, se uita stramb, pe trei le apuca in scarba si le arunca pe jos, iar de la al 10-lea vomita si umple totul, haine, carut, covoare, etc, si tot timpul imi spun daca te-a mancat .... si i-ai dat! Tinem la silueta!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
olim spune:
fetelor va multumim din suflet pentru urarile voastre
nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut anul, parca nu demult eram la odisee cautand un bebe, apoi greturi, pofte si altele, si nu cel mai stresanta moment oare cum a trece totul, oare ce dureri or fii, si uite ca azi avem 1 AN
LA MULTI ANI Serban PavelLucas Daniel
Matei
Amira-Ioana
Carina
Rares Andrei
Andreea Ana-Maria
toata gasca
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Victo spune:
la multi ani Matei!
la multi ani Lucas!
Sa cresteti mari, copii dragi, frumosi si inteligenti ce sunteti!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Doamne cum o fi! Sa-ti traiasca! A mea din 10 lucruri de papa date in mana pe 6 nici nu pune mana, se uita stramb, pe trei le apuca in scarba si le arunca pe jos, iar de la al 10-lea vomita si umple totul, haine, carut, covoare, etc, si tot timpul imi spun daca te-a mancat .... si i-ai dat! Tinem la silueta! |
..noi papam sa fim puternici, sa putem tine fetele in brate
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..15 zile pana vine

..