LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LAAAA MUUUUULTI AAAAANI!
MATEI

ALEXANDRU MARIUS

AMIRA IOANA

CARINA

RARES ANDREI

ANDREEA ANA MARIA

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Sheri, sunt sigura ca ianuarie iti va aduce din nou noroc!

Ellis, Ank, acuma va adunati voi, hmm?

Mergi la inceput

Buna seara!
am avut o zi obositoare, am fost sa cumparam cadouri pt sarbatoritii de maine, de Mos Nicolae...apoi am gatit, am avut o vizita, iar seara am facut noi o vizita; maine va fi la fel de obositor; in magazin a mea vroia numai pejos si singura, s incurce lume, mai, si era sa ia o freza de asfalt, a pris-o ta-su de guler de ii facuse semne , mica, ce breaza se crede ea!

ANDREEA - zici de noi ca am avut timp de scris, pai ala era timpul nostru de soooomn...offf si ce s-a simtit azi...cum doarme ERIC? am vrut sa iau si u azi calma baby, dar n-am mai ajuns sa iau, dar dupa amiaza a baut ceai de tei...sa vedem...azi noapte iar a fost agitata; LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI TU MAI MULT SA SE IMPLINEASCA ! ...sigur maine nu mai intru...

ADINA - eu acum nu ma mai adun decat langa sot in pat...ca-mi pica ochii

hai ca fii-mea care dormea de vreo ora , deja a facut prima trezire...iar oluam da cappo..

LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI, MAMICI SAU PITICI, TATICI SI TOTI CEI PE CARE II IUBITI!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Offf, Ellis, si eu am avut deja prima trezire, la nici o ora dupa ce a adormit.

Chiar, Andreea, sunt si eu curioasa cum isi face in continuare efectul calm baby?

Mergi la inceput

vad ca incepe sa inteleaga sa stea in patutul ei, i-am zis ca mami e aici...uite tu dormi cu musti(e ursuletul de la Mustela), iar cu ochisorii inchisi a intins manuta dupa el si l-a imbratisat...ce sa mai zic...m-a topit...noapte linistita!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu sunt pe aici... am intrat de control

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..15 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani sarbatoritilor !

Aveam un mesaj lung in cap dar s-a trezit Sophia si mi-a disparut complet...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumim tuturor celor care ne-au urat. Intoarcem urarile inzecit!

Poze am sa incerc sa pun CATEVA maine,acum nu mai am putere nici sa dau din degete,daramite sa mai fac selectie.
A fost frumos,ne-am distrat bine,am mancat si mai bine ,am baut si-un paharel ...Ne-am motat,am rupt turta si a ales parfum,ruj,iconita si seringa. Banii n-au interesat-o desi toata lumea a incurajat-o . Acu speram doar sa nu dea consultatii gratuite.

Va pup...noapte buna!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Neata!
MIHA - hai, pune poze, spune ce pregatiri culinare ai facut, ce prajituri, ca vin sarbatorile si avem nevoie de idei. AMIRA a ales exact ce trebuia, lasa cu banii, ca daca a ales seringa, sigur o invata colegii obiceiul lor(a nu se supara viitoarele asistente din zona!)

m-am amagit degeaba,Alessia s-a trezit de multe ori, am pierdut nr trezirilor, de doua ori s-a mutat tati din pat, astazi incerc calma baby ca nu mai pot; eu am impresia ca e surescitata de activitatile de ppeste zi si asteapta incantata sa o ia de la capat;ea cum se trezeste coboara din pat si incepe sa umble, isi verifica jucariile...apoi bea lapticul si in secunda 2 dupa ce a terminat e iar pe fuga...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

LA MULTI ANI!
MATEI

ALEXANDRU MARIUS

AMIRA IOANA

CARINA

RARES ANDREI

ANDREEA ANA MARIA

FLORIAN SERBAN

ROBERT GABRIEL

Si tuturor sarbatoritilor de azi,mamici,tatici,pitici!

LA multi ani stelutei mele rozzzz si celui mai minunat tatic din lume, cei doi Andrei care imi lumineaza viata!

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput