LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
Adina e super laptopul asta... chiar ma uitam intr-o zi la ceva asemanator cu o prietena ![]()
.
Dany isi da el drumul ai sa vezi 
Noi am fost la cumparaturi putin si fiu-meu m-a ajutat la impins caruciorul de cumparaturi 
.. bine ca dupa a luat-o sa il impinga in sens invers e altceva si era sa daramam standul cu mazare la conserva ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

adinag spune:
Pai ce, e vina lui ca pun aia mazarea asa aiurea, in mijlocul drumului? 
Idei de papica? ![]()
bb_yasmi spune:
ceau
adina daca te ajuta cu ceva: iahnie de fasole cu afumatura si cu castraveti murati.
zilele trecute: ciorbica de pui cu legume (brocoli, morocv,pastarnac, mazare, etc) si dreasa cu smantana; piure de cartofi cu snitele de pui; orez cu piept de pui sau cu legume; ciulama de pui cu smantana; peste cu sos si legume (asta recunosc ca mama mea o face de obicei); tocanita de vita cu mamaliguta; branza dulce cu smantana si mamaliguta si fripturica.....mai vrei?????![]()
![]()
aaaaaa si ceva mai simplu: legume mexicane congelate....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Merci, Lavi! Cred ca voi face dupa masa o ciorbica, tot vroiam sa fac supa de gaina, fac ciorba, ca mi-e pofta!
Orez cu legume cu sau fara carne tot am mancat, fasole saptamana trecuta, vreau si eu ceva nou!
Peste am avut ieri... Acuma vreau sa fie si potrivit pentru Floris, nu uita ca are 11 luni si mananca el voiniceste, dar de exemplu afumatura poate il las sa guste, dar nu mi-e a-i da o portie intreaga cu toate ca ii plac chestiile astea, mai putin dulciuri; clatite a preferat goale, fara umplutura
).
Mamaliguta la fel, ii place goala, o prefera prajiturei sau biscuitilor. Dar cu branza nu, ca nu prea-i place branza, cred... ca altfel nu imi explic.
Dar cred ca azi voi face ceva simplu, orez cu legume si omleta, apoi amestecate impreuna. E bun la gust, rapid si sper sa mananca (cu dintii astia e mai greu momentan cu mancarea, si mai e si racit, curge nasul, tuse...)
bb_yasmi spune:
adina nici eu nu ii dau iasminei afumatura: nici sa guste..
asta daca nu se pun crenwursti...care ii caut sa nu fie afumati. eu azi am facut de ex fasole cu afumatura, iar pt ea ma gandeam sa ii fac paste de cus-cus cu branzica dulce si deasupra cu ou.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
abramburika spune:
bb - m-am uitat prin magazine da' nu gasesc cus-cus din ala de care vorbiti voi. Adica pastele alea ... sunt insa pt. copii paste normale, ca alea mari, da' format mic (pastina ii zice) si se fac cu orice ... legume, carne, branza. Oricum, cus-cus nu e ...
o broscuta mica, mica ...
Ank83 spune:
...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..15 zile pana vine

bb_yasmi spune:
petro mie din italia mi le-a adus si mami meu si soacra.
ank-ule tot de-a "v-atia scunfelea" de joci?
_
adra_bell spune:
La multi ani! cu multa fericire si noroc bulgarasilor dragi care au implinit un anisor:
Serban Pavel
Lucas Daniel
Matei
Alexandru Marius
Amira-Ioana
Carina
Rares Andrei
Andreea Ana-Maria
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Petro preluam lepasa cat de curand.
Cous-cous mi-a luat o prietena din Bucuresti, la noi nu este ca e orasul mic. Dar e imposibil sa nu gasesti intr-un supermarket mare, mai ales intr-un oras asa cosmopolit ca Milano.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)