LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 11
Amy26 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
MATEI

ALEXANDRU MARIUS

AMIRA IOANA

CARINA

RARES ANDREI

ANDREEA ANA MARIA

SA FITI SANATOSI BULGARASILOR SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
neata si de la noi!![]()
am citit dialogul 'anca-ank-ellis' de aseara... da n-ati avut somn, mai fetelor??????????
ce bine de voi ca ati avut timp de paravrageala...
macar o tineti de vorba pe ank, sa uite ca tre sa nasca...
va veni ziua cea mare si ea tot pe forum cu voi... n-o sa vrea nici pe masa fara laptopul din dotare...![]()
noi am petrecut ieri cu mamicile si copilasii din Cluj, foarte frumos, lume multa, n-am prea avut timp de povesti, noi intre noi, ca deh.... eram dupa fundu' pruncilor...
a fost cu tombola, baloane, tobogane, mingi si alte cele..si am venit rupti cu alte cuvinte...![]()
azi ne punem pe treaba, avem mult de lucru... asa ca...spor si voua!
la fiecare dupa cum le-o fi norocu'... unii cu spetitu' altii cu vorbitu'..![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI!!!!! MATEI ![]() ALEXANDRU MARIUS ![]() AMIRA IOANA ![]() CARINA ![]() RARES ANDREI ![]() ANDREEA ANA MARIA ![]() SA FITI SANATOSI BULGARASILOR SI SA VA BUCURATI PARINTII!!! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
LA MULTI ANI CU DRAG SI SANATATE! TOT CE VA DORITI!
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
adinag spune:
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI!!!!! MATEI ![]() ALEXANDRU MARIUS ![]() AMIRA IOANA ![]() CARINA ![]() RARES ANDREI ![]() ANDREEA ANA MARIA ![]() SA FITI SANATOSI BULGARASILOR SI SA VA BUCURATI PARINTII!!! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
LA MULTI ANI si din partea noastra, multa sanatate si bucurii in viata!
Ank83 spune:
Buna....
Andreea ... mi-ai citit gandurile ... ma tot gandeam cum sa o scot de un internet pt laptop cat stau in spital![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Buna.... Andreea ... mi-ai citit gandurile ... ma tot gandeam cum sa o scot de un internet pt laptop cat stau in spital Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
io ma gandesc ca rezolvi problema...

ERIC
dany26 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI!!!!! MATEI ![]() ALEXANDRU MARIUS ![]() AMIRA IOANA ![]() CARINA ![]() RARES ANDREI ![]() ANDREEA ANA MARIA ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
LA MULTI ANISORI!!!!!!!!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 [.. povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
..eu pot doar sa le decupez in dreptul unghiilor... ca asa le vad sigur... iti dai seama cum as fi cu ciorapii rupti pe masa de cracanat

Sigur m-ar lasa si doctorul acolo... si-ar imagina ca nici bani nu am sa ii dau dupa ce nasc

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

[/quote]

ai grija sa nu o sperii pe cecilia daca aude asa ceva despre drIERI IN PARC A INCEPUT SI ANDREI AL MEU SA FACA IAR CATIVA PASI SINGUREL!

si a continuat si acasa!el mai facuse in casa la 11 luni, in vreo 3-4 zile dar ultima data cazuse...iar de 5 sapt nu a mai avut curaj deloc
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
hmmmmm nu am vrut sa scriu bolduit
ce s-o fi intamplat
14 Noiembrie 2007
adinag spune:
Bravo, Andrei! Lasa ca prinde el curaj. Al meu merge, dar nu vrea de obicei, ca e mai rapid in 4 labe. Combina, cum ii convine lui! ![]()
Ank, zici la sot ca fara www.creationrobot.com/2006/04/macbook-pro-in-pink-and-other-colours/" target="_blank"> asta nu iese Cecilia ![]()