LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
ma bag si eu la un film pana vine Hagi acasa.noapte buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai normal,i-am zis eu una e sa cada un pusti de 60 de kg si alta e sa cada el de 100 ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
buna asta...e de retinut si pt Nastase al meu
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman nu ai slabit deloc? Anco cumpar si eu 5 porci,10 gaini sa fie acolo ptr cand or creste astia mici anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
vreo 10, dar la cata ma facusem, mai bag juma de an de super slim
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis eu va las, merg la nani ca am inceput sa citesc "cotlete de gaini" si nu de alta dar mi-e ca ma infig in frigider si doar ce veniram de la carrefour si sa nu dea sotu de dimineata in sindromul "frigider gol" daca scap eu in el ...si in alta ordine de idei, maine la 7 e trezirea, si nu ma intreba nimeni daca am dormit noapte buna! |
daca mai stai ...promit ca te intreb eu daca ai dormit sau nu..
Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ancadragoman spune:
pai 10 kg este f bine,lasa ca de la anu mai bagam 2-3 luni![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ma bag si eu la un film pana vine Hagi acasa.noapte buna ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Fiecare cu vedeta ei ....

Noapte buna si tie ...

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
daca mai stai ...promit ca te intreb eu daca ai dormit sau nu.. Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
nuuuuu, ca intr-o juma de oa isi incepe fii-mea repertoriul de maraieli, iar eu poezia"mami e ii, are grija de tine, uite catelul, purcelul...dormi mami cu ele..."
Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai 10 kg este f bine,lasa ca de la anu mai bagam 2-3 luni anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
am inceput a treia cutie si nu ma opresc nici aici...fotomodeala ma fac, tzoale n-o sa am, dar poate ramane sora-mea gravida si le iau pe ale ei
gata...la nani..."printesa mica"
Ellis,
de
UN ANISOR

si 

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)