Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor imi puteti da un site unde le pot vota si eu pe cele doua printese Maria si Daria? Am o problema cu calculatorul si nu pot deschide deloc filmuletele ,pozele si link-urile pe care le postati voi.Multumesc si o seara buna in continuare, ne retragem la somnic!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!!!

Valentina, ce intimplare! Bine ca s-a sfirsit cu bine!!!

Pe Daria si Maria le poti vota pe kinderstudio.ro Cred ca in definitiv e mai mult de palmares votarea dar cum am mai spus e o dovada de dragoste. Sa va spun sincer eu nu am dat inca link-ul la prieteni.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Inainte de toate vreau sa spun : PAPANASH daca se alege cumva si o scoala ca cea descrisa de catre Andreea unde ar fi nevoie de hainute pot contribui si eu cu haine mari.

Sa imi spuneti va rog cit mai repede pentru ca vine sotul spre Bucuresti cu un jeep si are loc berechet. Daca aveti informatii clare postati si aici va rog ca sa stiu ce trimit: haine mai vechi dar in stare foarte buna, jucarii, etc.

Mergi la inceput

Am citit din urma despre cumparaturi de Craciun, achizitii frumoase, pici temperamentali, copii vorbareti si ascultatori...mamici cu burtici pe toti!!!

Am vazut poze frumoase cu pui tare dragalasi, fetita cu ponei si frumosul adormit in scrinciob de Andreea si Cecilia.

Mergi la inceput

Noi am avut o zi excelenta. Am fost la bui si bichi apoi in mall la un loc de joaca foarte frumos si apoi la mamaie si tataie.

Daria va sarut si va multumeste pentru voturi!!!

O seara placuta si pe miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai Valentina ce intamplare, bine ca nu e nimic in neregula. Si eu ii tot zic fie-mii sa nu mai sara, sa nu mai alerge asa, si degeaba. Ieri a cazut peste masa si are vanataie (a stat si pedepsita pentru asta), azi a cazut de era sa isi rupa mana din cot, dar a scapat cu julitura. Doamne fereste de mai rau. Mai repeta-i fetei ca se putea intampla mai rau, macar o vreme sa nu mai sara.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, unde esti la inchiderea capitolului? Il dragalesti pe Cristi ca in poze?

Eu ma retrag, ajunge pentru seara aceasta. Noapte buna si linistita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Danuta, sa folositi sanatosi noile achizitii. De acum asteptam foto multe.
ici dulcetei vesele.

Pinacolada, mi-a scapat mie ceva...loc de joaca? Vad ca a intuit Cecilia ca pe ea vroiai sa o intrebi .

Valentina , imi pare rau de cazatura fetitei si speram sa fie totul bine in continuare. Bine ca ati facut investigatiile si v-ati linistit .

Erina, ma bucur ca ati avut o zi placuta cu vizite a bunici.

Rox, bine ca reuseste Atomica sa fie fara urmari dupa nazdravaniile ei...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, da l-am dragalit pe Cristi, am prestat o ora sa-l adorm....ma luase si durerea de cap, cerea orice numai sa nu adoarma, i-am facut nitial 240ml lapte(240ml apa, sa se inteleaga corect), a marait si adormit de cateva ori, ma striga cand pe mine cand pe tati, in final a cerut iar ate(lapte), am zis ca glumeste, dar ajunsese sa tipe ate ate, asa ca i-am mai facut lapte in 90ml apa, baut tot daca mai era ar fi baut, asa ca s-a intors linistit si somn de voie....ce mama denaturata, culcam copilul flamand( 240+90=330ml apa, deci lapte cam 360 zic eu)..nu este cam mult?????in conditiile in care la 6 a mancat o super pulpa( inferioara si superioara)cu paine, a refuzat legumele care le facusem garnitura,iar la 7-7.30 a mancat o felie cozonac si jumatate de mar.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, d-soara nazdravana si mamica ingrijorata, bine ca s-a terminat totul bine.

Erina

Celia, initial m-am gandit ca este o gluma(nu intelegeam faza cu ocean), apoi mi-am dat seama ca eu am scris de loc de joaca ....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput