Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Pupici zamberetei Miruna 
Ce haioasa mi se pare cand ii vad zambetul de iepuras... Maria are de mult 4 dinti jos ( si 4 sus ), de aceea parca am uitat cum era cu doar 2 dintisori jos ![]()
Sa poarte sanatoasa cizmulitele si sa le umple mosul cu daruri !
Iar voi sa faceti multe poze frumoase ! 
P.S. - Si da, ne era dor de voi ( am vazut-o si pe mami ! ) ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Andreea, n-am timp ca acum iesim din casa, pune tu detalii, te rog, despre centrul tau nr. 5 parca, la subiectul cu pricina. Sigur mergem si la ei, gasim noi ceva cadouri-surprize sa le ducem. Eu am inceput deja sa fac pachete de prin sifonier, asa mila mi-e de ei.....
O sa mai intru mai la noapte,maine plecam la tata sa-l vedem inainte de operatie, avem motiv sa-l sarbatorim pe Ghighi acolo ( venim cu cadouri
)
n-am timp sa mai citesc, plecam la joaca,pupici
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
valentina_22 spune:
Andreea11, stai linistita nu totii copii sunt la fel. Andrei al meu la 1 an si 2 luni nu spune decat mami,tati, mamaie si ... bai! Nu zic mi-e un pic ciuda cand il vad pe baietelul de vis- a- vis cum vorbeste, dar ma consolez repede. Asta-i baiatul meu,are ritmul lui si nu pot decat sa sper ca-si va da drumul repede la vorba. Si crede-ma ca zilnic iti tin discursuri legate de orice activitate gospodareasca pe care o efectuez!![]()
urmy, acum te stiu! Am vorbit zilele trecute cu o prietena comuna Daniela, care mi-a vandut pontul. Sa-ti traiasca bebelul si sa stii ca ai facut o figura frumoasa la baby expo. Acum daca am spart gheata , chiar si pe nevazute, poate recidivam!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
Pinacolada spune:
Andreea 11- da, si rares tot asa, doatr mama, tata , papa si da, atat spune, iar luca pe la 2 ani si juma si-a drumul la vorba! deci nu are sens sa te ingrijorezi!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Celia- unde era locul de joaca, langa ocean? Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |
Banuiesc ca pe mine ma intrebai, da langa Auchan, ma rog in aceeasi cladire.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Am mai pus si noi cateva poze noi pentru cine doreste sa ne vada
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Votat printese, pus poze la semnatura...cam atat pe seara asta, cred...inchid moderatoriiii capitolul ![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Sa va povestesc ce am patit ieri.Si acum cand ma gandesc ma ia cu fiori pe sira spinarii. In jur de ora 22 ii pregateam pe pitici de culcare. In timp ce ii faceam aerosolii lui Andrei pentru o tuse rebela, Alexandra mea sarea de mama focului in pat, cu toate rugamintile mele de a inceta. Si cum sarea ea asa cu pasiune, odata i-a alunecat piciorul si a cazut fetelor, de la 1 m distanta direct in cap. S-a lovit puternic la ceafa. Nu va mai spun ce urlete au fost. Intr-un final a incetat din plans si cand sa o bag in pat a inceput sa verse
. Nu va pot spune ce spaima m- a luat. Din cate stiam nu era de bine.....
valentina_22 spune:
si uite asa am ajuns in miez de noapte la spital. Pentru ca avea un hematom , ne-au trimis la CT. Alta serie de urlete, imi era asa o mila de ea , nu stiam cum sa o calmez, ca trebuia sa stea linistita. Am terminat-o si pe asta. Cu ajutorul lui Dumnezeu CT a iesit bine si ne-au trimis acasa. Acum trebuie sa o supravegez atent si pana luni nu are voie la televizor, calculator si alimente care contin cacao. Am tras o spaima .... Sper sa fi retinut ceva din asta si sa nu mai faca prostii pe viitor. Dar se pare ca a si uitat...![]()