Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 19
Pinacolada spune:
Yaia- ai dreptate...maruntzica mercic de idee!!!
Urmy- cred ca a fost tare greu... bine ca acum e mai ok! sper sa nu mai ai nici un fel de depresie!
Pinacolada spune:
Papanash- cred ca l-a dragonul rosu sunt ieftine..am vazut ca vindeau pungi de cadouri f dragute!
danuta36 spune:
Andreea(Aniast) merci mult de raspuns,transmit mai departe...petrecere frumoasa!
Roxana ma uitai in catalogul ala,dar degeaba,ca aici avem Carrefour Expres,care-i mic...au mai mult plushuri 
Ieri am gasit formula magica pentru pastele cu somon,am pus si smantana si un pic de iaurt si a papat fata mea tot,tot ![]()
Vad ca multi copilasi prefera gustul putin acru,al mancarii..
Pinacolada spune:
Annisia- frumoase povestiri despre yannis...e un dulce cred, cand se uita in oglinda si rade:))), in legatura cu pupatul intre parinti, nu cred ca e necesar sa consulti un psiholog, e o faza care o sa-i treaca..el abia acum deschide ochii spre lume, deci e normal ca unele chestii sa-l faca sa se rusineze, altele sa-i dea un sentiment de frica sau bucurie, doar sunt chestii omenesti....!
Roxana- bravo..sper sa nu racesti...,sa porti sanatoasa cizmele, si sa-ti priasca relaxarea! incarca-ti bateriile:))
Pinacolada spune:
Urmy- mercic pt info prevenar! il poti face linistita mai incolo pe varilix!!! eu lui luca i l-am facut pe la 1 jumate, deci...
Roxana- da si mie mi-a plcut volanul respectiv, e tare haios!eu l-am vazut in cora!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Am reusit sa descarc cateva poze,daca va era dor de noi,suntem aici Ieri ne-am luat,in sfarsit,un aparat foto Canon,iar pentru Miru,o pereche de cizmulite...in speranta ca tot vom ajunge intr-o zi la munte Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
am vazut o frumoasa d-soara
sa poarte sanatoasa cizmulitele, iar voi sa-i faceti cat mai multe poze, acum aveti cu ce
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, sa porti sanatoasa cizmele, pana la urma tot negre
, adevarul ca nu prea am vazut cizme frumoase maron, chiar zilele aste m-am uitat dupa cizme, se pare catrebuie sa-i fac o vizita cunostintei mele sa-mi mai faca pe comanda. Sigur jucariile o sa fie pe placul copiilor, volanul acela l-am studiat si eu, chiar s-a jucat Cristi cu el, dar am casa plina de jucariiiiiii si nu se joaca cu ele, mai mult de 5 min/saptaman ![]()
, cred ca Mos Nic vine cu hainute, carticele si o singura jucarie...pana la Mos Craciun mai avem...pote ma razgandesc.
Anisia,
Yanisucu.....si iata ce repede au crescut....iti vine sa crezi?????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Cecilia, multumim de pont pentru locul de joaca, pentru mine e cam departe, dar cine stie. Nu ai vorbit nici acum cu tipa cu incaltamintea? Parca ziceai de atunci ca vrei ceva. Eu nu am gasit nimic sa imi placa pe maron. De fapt la modelul acesta initial pe cele maro le-am probat, insa nu aveau marimea mea decat pe negru. Si cand am vazut cum imi vin nu am mai putut pleca fara ele. ![]()
Danuta, e tare scumpica Miru, si ce zambareataaaaa. Ii place poneiul?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/