Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Urmy, bine ca nu au fost probleme dupa Prevenar, in opinia mea Infanrix asta de un an a fost cel mai neplacut. Cat despre barba lui Bubu
, nu prea e de ras ca mai amortizeaza lovitura.
Luy, daca ai stii cat a hapait Bubu acum la pranz: jumatate castronel cu supa, un castronel cu felul 2 (tocana legume cu carne pui), cateva guri de snitzel de la mine, un fursec, putin cozonac, si multa apa. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Rox, sa-i fie de bine ! Pai un viitor pilot de curse are nevoie de energie, nu ?
Il antrenezi de acum, vad.
Mi-ai amintit ca trebuie sa-i dau si eu Mariei sa manance, asa ca l-am trimis pe tati sa-i "gateasca"
( eee, de fapt m-am dus eu dar ea nu mai vrea sa stea decat lipita de mine, asa ca a venit in bucatarie dar a alunecat pe gresie si desi nu s-a lovit a inceput sa planga, asa ca fetele s-au intors in sufragerie, iar tati a fost "retrogradat" la cratita
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Alinamuller, e foarte tare jucaria, am mai vazut la Marunzika asa ceva asemanator. Dar LAredoute si-au sistat livrarile catre romania,din pacate. Mamici, dati-mi o idee, de unde sa luam vreo suta de pungi pentru cadouri pt. craciun ? in comert sunt cam scumpe, stie cineva un distribuitor ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
da, dar acum este www.laredoute.ro
am intrat chiar ieri pe el....
ANDREEA11 spune:
Papanash la scoala 5 unde lucrez eu sunt copii cu varsta de la 6 la 17 ani. sunt copii cu handicap motor, psihic sau comportamental. Sunt copii cu situatii materiale extrem de precare, unii sunt si din centrele de plasament. La scoala 8 sunt in general mai multe fete, este fosta scoala de fete. Acolo sunt cu aceleeasi tipuri de handicap si funcioneaza si ca internat. Unii copii sunt pur si simplu uitati acolo de catre parinti. Ii aduc in septembrie si ii mai iau in iunie. E groaznic. O gramada de probleme. Sincer in ambele scoli materialele didactice sunt LIPSA. In general profesorii educatori incearca sa improvizeze....Deci, dc ar fi jocuri educative, carticele, lucrusoare ar fi f bine venite. Eu ma gandisem la DPC initial insa cei de acolo tot mai primesc sponsorizari, dar astia sunt lipiti. Eu cat am fost la 8 duceam lucruri de ale mele la greu, pana si sutiene, mi-era f mila de saracele fete.
Laptop am vazut si eu in Auchan erau de la 45 la 180 ron, insa mi s-au parut cam complicate pt ei.
Si Cris reactioneaza violent cand vede ca eu si tati ne pupacim, ne impinge, ba chiar mi-a dat una de mi-au zburat ochelarii de la ochi
.
ANDREEA11 spune:
Annisia m-ai omorat cu ce face Y al tau.....
, Cris nici o zecime nu face. Or fi bunicii mai talentati? Or fi bunicii mai buni pedagogi?? Deja imi fac probleme, dupa 5 ani de pedagogie teoretica si 4 de practica, nu sunt capabila sa-mi invat copilul nici sa zica TATA.Doamne, hai ca intru in depresie inainte de ziua mea

Roxana_G spune:
Luy, succes lui tati la cratita, sa ne zici cum s-a descurcat. 
Andreea11, zau ca intri in depresie prea usor.
Nici al meu nu zice nimic, ma rog, in afara de tata. Dar mama nu. O sa zica el, cand o striga de 100 de ori pe zi mami cum striga sora-sa nu o sa stiu unde sa ma mai ascund.
Papanash, eu am strans jucarelele, si o sa duc o parte la gradi, pastrez o parte si pentru actiunea noastra. Hainele le dau pe toate la Crucea Rosie prin gradi, oricum nu erau multe. Cred ca e o idee buna sa donam ceva si pentru copiii de la scoala de care spune Andreea, am putea preciza expres aceasta destinatie la subiectul cu ajutoarele si sa ne mobilizam corespunzator. Sunt sigura ca se poate! Ma gandeam ca ar fi bine sa spuna fiecare ce si cum da, sa facem o listuta la tematica si apoi sa vedem cum procedam cu destinatiile. Ce zici?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Andreea, am o colega al carei copil nu a vorbit pana la 3 ani. L-a cautat pe peste tot si toti ii spunau ca n-are nimic. Acum se roaga de el sa-i mai taca gurita 1 minut, ca o zapaceste de cap. Stii vorba aia cu ai grija ce-ti doresti????
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Gabitz, eu dau o fuga prin Orhideea. Ma duc la Flanco sa-mi iau o plasma. Parca ziceai ca ajungi pe aici? Iau paharul cu mine? Sau organizam pentru luni o intalneala scurta cu celelalte???? Parca ai mobilul meu; da si tu de stire! Il iau la mine, ca nu-mi cere de mancare....
Bine.... de mancare poa sa ceara ca-i dau si portia mea, da sa nu pofteasca la o geanta, o pereche de pantofi ca aici e concurenta serioasa....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
danuta36 spune:
Hello!
Am reusit sa descarc cateva poze,daca va era dor de noi,suntem
aici
Ieri ne-am luat,in sfarsit,un aparat foto Canon,iar pentru Miru,o pereche de cizmulite...in speranta ca tot vom ajunge intr-o zi la munte ![]()
cecilia L spune:
Luy, am fost la spingareala, initial mai avem ceva de luat de mancare( am uitat ieri) asa ca am mers in Auchan, acolo era o nebunieeeeeeee, asa ca am abandonat supermarketul si ii zic sotului hai sa vedem nu gasim Thomas la miniblue( galeriiiiii, un magazinul langa Auchan)...zis si facut, am gasit si am mai vazut o multime de lucruri interesante si nu f scumpe pt cadouri la bebici, dar cum Cristi tipa dupa mine am iesit repede...mi-am mai cautat ceva de imbracat, dar nu am putut sa probez, era bazaialaaaaaaa mare, asa ca ne-am pregatit sa plecam, imi zice sotul hai sa vedem ce este sus.....ce\credeti ca am gasit, un super loc de joaca, care nu era aglomerat, chiar bun pt organizare de petreceri,......rezervare cu o saptaman innainte, asa ca daca va vine ideea de a organiza o petrecere pt bebeici e ok, nu ma pricep prea mult la locuri de joaca dar,mie mi-a placut ca era fff mare si aerisit...iar parinti pot consuma langa....bar, biliard....si alte chestii.
Am intrat cu Cristi 30min, la inceput mai timid, dar apoi sa te ti fratica...s-a catarat peste tot si a intrat in toate tulumbele...mai putin in bile
, abia l-am mai luat de acolo.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem