Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Luy apropos de "infloritoare"...m-am intalnit ieri cu o cunostinta care nu ma vazuse de dinainte sa-l nasc pe Vladi si nu stia ca sunt . Ma vede, eram la volan... si-mi spune: Bravo, ti-ai revenit foarte bine dupa sarcina, esti infloritoare! M-a bufnit rasul si am coborat din masina si ii arat burtica. Efectiv am socat-o pe saraca femeie...

Andreea in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy, multumim. Sper sa-i treaca Mariei mai repede nesuferitele dureri...
Desi asa ar trebui sa fiu in pregatiri intense...pana la ora asta am stat doar cu maimutica agatata de mine, cred ca de la cele doua maselute la care au iesit si inca mai ies coltisori i se trage...acum a picat la nani , dar eu mami lenesa cu o durere de cap nu stiu de la ce mi se trage...stau pe aici in loc sa fug la pregatiri...cred ca atunci cand vine sotul intru in priza...macar ma aglomeez dar stiu ca are cine sta cu Andreea si eu ma ocup doar de bucatarie.Andrei e la maicamea deocamdata.

Rox, ma bucur ca desaga mosului e plina (acum nu mai conteaza ca buzunare, carduri sunt goale) si bucuria copiilor mici si mari va fi imensa.
Sa porti sanatoasa achizitiile.

Papanash, credeam ca vrei sa zici ca are prea multe economii pentru cati ciorapi are...

Andreea , sa foloseasca sanatos Cris noile achizitii.

Aniast, asteptam vesti , ce face mami, bebe si Vladi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, ma bucur ca sunteti bine, exact cum a spus Luy, esti la jumatatea sarcinii, sa ai in continuare o sarcina usoara si un bb sanatos...sa sti ca si noi avem astfel de crize, ne trantim jos si mai dam si cu capul, acum sunt tot mai rare, curios este ca nu-mi dau seama cand urmeaza sa se intample...il apuca, cum zice sotul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea

Celia, te inteleg si eu de multe ori aplic aceeasi tactica, ma mobilizez mai bine cand stiu ca Maria e cu tati. Sa ai spor !

Cecilia, ai fost la shopping ? Eu abia astept sa ajung in Carrefour, sper sa nu fie prea mare nebunia...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nuuuu, nu ala pentru calculator. Un volan simplu pentru copii de la 12 luni in sus. Cand asez donatiile pentru poza o sa vad poate il pozez si pe asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, si dulcicul au accidentat la buzita, sper ca pana diseara sa nu mai fie nici umflat. Si Andrei mai cade pe scari, el da cu barba.

Rox ,

Poze

cu barbia Roxana, cu barbia....ca, altfel,poti sa ii cumperi lame de ras de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Voiam sa-l felicit pe Vladi cel papacios . Mananca foarte bine, mami ! Iti mai amintesti ca te plangeai acum ceva vreme ? Iata ca lucrurile s-au schimbat total. S-o tineti tot asa !
In ceea ce priveste crizele de personalitate... cred ca toti copiii vor trece prin asa ceva, ne vor testa si ne vor descoperi punctele slabe ( si vor profita de ele, fireste ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Andreea, mamica infloritoare. Cu varsta toti sunt putin mai dificili, deja au realizat ca sunt persoane distincte si e firesc sa isi doreasca sa faca mai multe si asa cum vor ei. Ma bucur ca sunteti bine, inclusiv BB din burtica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Salutute!
iaca am venit si noi de la vaccin...infarix penta! nu a plans deloc! in schimb a zis ca va face temperatura etc!
ma rog, bine ca am scapat si de asta! vom mai face varilix si poate prevenar!
Apropoz-prevenar..a facut cineva? e ok?
Roxana- urata patania cu masinutza, normal ca te-ai speriat cum naiba! bine ca ai reactionat! imi pare rau de cucuiele copilasilor!Legat de dentist, bine ca ai suportat, e neplacut, dar ce sa faci! dupa 2 nasteri...dintii mai au de suferit, si eu trec prin aceasta experienta, intotdeauna i-am invidiat pe cei care nu au pb cu dintii!
Yaia-i-am cumparat si eu copiilor Aqua doodle, abia astept sa il desfaca de craciun!
Danielle02- bravos, deci fetitza e pupacioasa, f bine!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

noi am facut prevenar, a fost ok, fara reactii. Singurul vaccin la care Tudor a facut febra a fost cel de la 6 luni, dar si atunci a fost 38 si doar pt jumate de ora.

Noi am sarit peste Varilrix ca Tudor a tot fost racit, pana cand il pot face?

Mergi la inceput

www.lorisbabysland.ro/site/index.php?page=shop.product_details&category_id=28&flypage=shop.flypage&product_id=573&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52" target="_blank"> Volan

Rox ,

Poze

Mergi la inceput