Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Luy, bine ca Maria e ok dupa vaccin. Maselele alea ies mai greu, la noi tot in triunghiul bermudelor desi pare ca ii ies la cum se comporta. Erau costumase de Craciun la Carrefour, chiar niste rochite dragute am vazut.
Andreea11, sa foloseasca sanatos achizitiile. Si mie mi-a zis mama sa nu ma intind cu Mos Niculae, eu am fost mai rezervata de anul asta. Bubu primeste o singura jucarie si Alex 2, plus o carte.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
Am primit o adresa de mail pt. un producator pungi.Astept oferta. Bineinteles ca o sa cerem mai multe oferte,poate chiar ne doneaza cineva.
Rox, nu stiu despre ce zici, cred ca am sarit vreo pagina. Daca era in legatura cu Crucea rosie, mai asteptam un pic sa vedem si cate jucarii strangem, sa nu-si faca lumea sperante si sa nu avem suficiente resurse.In legatura cu depozitarea jucariilor, ma gandeam la o locatie mai in centru, o persoana de incredere care sa primeasca jucariile si noi venim, vedem, ambalam si centralizam.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
aniast72 spune:
Fetelor, eu sunt in urma rau cu cititul dar am ambitia sa ajung la zi. Intentionam sa scriu dupa ce termin toate capitolele (sunt la 226
) dar m-a intrebat danuta36 de FIV-ul meu si daca nu raspund acum...cine stie cand mai apuc. Asadar, l-am facut la Giulesti, cu dr. Niculescu. Danuta, daca ai nevoie de informatii suplimentare, scrie-mi PM si te ajut cu mare placere. 
Andreea
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Uite aici catalogul jucarii de la Carrefour: http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=0010
Au si laptop la un milion, parca Papanash intreba de el. La pagina 24 este unul si mai ieftin, asa are si Alex.
Nu am gasit sa va arat volanul pe care l-am luat lui Bubu (si nu numai lui
). Dar erau multe produse la promotie, care nu apar in catalog, dar la preturi bunicele.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Andreea,
sunteti bine da? Lasa cititul si treci sa ne spui despre voi.
Papanash, iti scrisesem asta dimineata. Stiu si eu o scoala unde putem duce haine mai mari, de regula eu donez hainele de adulti acolo. Te pot pune in legatura cu un profesor de acolo care strange mereu lucruri pentru copii, e prieten cu prietena mea cea mai buna. Eu am deja cateva si urmeaza sa i le dau. Poate mai aveti si voi.
In plus spuneam ca pot vorbi cu cei de la fundatia de pe langa compania unde lucrez eu si sa ma straduiesc sa fac rost si de acolo de niste contacte. Dar vorba ta, sa vedem ce se strange intai.
Rox ,
Poze
papanash spune:
volanul ala si pedale ? la pag. 41. dar la ce folosesc ? sale pui pe o masina care n-are ( sa nu radeti de mine, mai invat si io
)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
aniast72 spune:
papanash, nu mai fi trista dupa Baran, uite, iti recomand eu Tanar si Nelinistit (Batran si Bolnav - vorba unei prietene)...e pe la episodul 3367 parca si inca se filmeaza, episodul 9000 exista. Daca te prinde o sa te rogi sa traiesti ca sa prinzi sfarsitul ![]()
Andreea
in 20+ cu
luy spune:
Andreea
esti bine, da ? Deja ai trecut de jumatatea sarcinii, wow ! Pupam pe Vladi cel frumos si pe mamica lui infloritoare 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash volanul ala si pedale ? la pag. 41. dar la ce folosesc ? sale pui pe o masina care n-are ( sa nu radeti de mine, mai invat si io ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Cica se conecteaza la calculator si poti sa joci diverse jocuri care simuleaza cursele de masini ( "Need for speed" sau cum s-o numi )
Si eu nu rad de tine, ca nici eu nu stiam - dar m-a informat tati
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
aniast72 spune:
Rox, Luy 
suntem bine, putin cu nervii la pamant ca fi-miu a intrat in niste crize de personalitate de mama focului. Eu m-am scos ca nu prea le-am dat curs dar sotul meu e pur si simplu terminat. I-a facut toate poftele lui fi-miu si acum Vladi i-a prins punctul sensibil si-l rupe, de la plimbat cu tricicleta prin casa, cu scaunul de la birou, luat in brate, la cerut fel de fel de articole casnice pe care, daca nu le are, le "urla" cu o voce la limita suportabilitatii. S-a terminat cu copilul meu cuminte, acum este un incapatanat, orgolios...uneori chiar nesuferit, dar eu tot il iubesc. Ma topeste cand ii arat buletinul, spune ca e mama si il pupa de mama focului. ![]()
In rest, am trecut si noi prin cateva zile de temperatura nejustificata la fix 9 zile de la ROR, atunci Vladi a devenit si mai marait, ne chinuim de vreo luna cu o masea (prima) care nu vrea sa iasa. Citeam mai devreme ca va chinuiti cu "uitatul" in gura copiilor. Eu folosesc cu succes Dentinoxul - ii place mult, prilej cu care ii verific toata gurita.
Vladi are un program destul de riguros (zic eu), se trezeste in jur de 9 dimineata (dupa ce la 6 suge un biberon de vreo 200 ml de lapte in somn). Pe la 12 ia prima masa solida (fructe), vreo 250 g apoi in jur de ora 13.30 se culca cu un biberon de suc natural (banana, portocala, kiwi, morcov, pepene galben, para), cam 240 ml. Doarme o ora si jumatate (de regula) dupa care la 4 - 4.30 ia masa de pranz, in jur de 200 g felul 2 (gatit) si cam 150 ml ciorbita (acrita invariabil cu lamaie, altfel nu accepta). Pe la un 6 ii mai dau inca un biberon de suc de fructe (aceeasi compozitie ca dimineata), la 8 branzica Danonino de banane cu zmeura dar pe care n-o accepta tot timpul. La 8.30 baita de seara, biberonul de lapte (tot vreo 200 ml) si somn pana dimineata. Intre orele pe care le-am precizat avem program de joaca, vizite, maraieli, mici crize de personalitate
, iesit afara...
Bb mic din burtica e cuminte...incredibil dar cand ma gandesc la el il asociez tot timpul cu Vladi, vorbesc cu el cu aceeasi afectiune si simt de parca ar fi acelasi copil, atat inauntru cat si afara, langa noi. Ciudat...
Cam asta in linii mari despre noi, dupa amiaza o sa petrecem in familie la restaurant atat sf Andrei de maine cat si ziua de nastere a tatalui meu. Nu-mi fac probleme cu Vladi pentru ca in societate este exemplar, trece repede peste momentele de timiditate cand nu-mi da drumul de la unul din picioare si isi intra in forma.
Uite ca am scris o groaza si iar raman restanta cu cititul. Nu-mi fac probleme de extemporale ca le refuz din start...pentru ca stiu ca oricum le pic.
Pupici si revin.
Andreea
in 20+ cu