Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata mi-am facut norma pe ziua de azi, va urez noapte buna, iar maine o zi fffffff buna pentru toti, dar mai ales pentru cei care sarbatoresc pe cineva drag.

Urarile, muzica si dansul maine dimineata

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna seara,

Duamnelor am patit una nepatita, ne-am intalnit cu Sabina si zana japoneza,niste dragalase.Dar problema e alta, japoneza-mama ii fura inimioara puiului meu de 3 ani jumate( deci tot rasa ogar e in trend).Sa va povestesc, am condus fetele la aeroport, acolo s-a intamplat destul de repede si n-a realizat, dar pe drumul de intoarcere m-a ucis oameni buni: de ce trebuie sa plece Sabina?;mie nu-mi convine ca Sabina e in avion; Sabina trebuie sa fie la noi acasa si nu in avion.Am incercat sa fac un deal, o alta data va sta cateva zile la noi, nici asa nu a fost suficient,a zis ca nu cateva zile mai multe....Deci dupa multe discutii a dat semne ca a inteles oarecum, desi inca mai intreaba ...of ce tie si cu dragoastea asta patimasa.
Sabina sper ca ati ajuns cu bine .
Poze inca n-am reusit sa descarc,dar urmeaza.
Despre noi, Hannah a mai primit in dotare un dintisor si se mai vede un coltisor, deci 4 sus si 4 jos.
Am vazut ceva pozici, am vazut un delfinas care m-a uimit cum inoata sub apa, auzim peste cativa ani ca e campion,un trandafiras, o Mirunica zambitoare, si mai am fo 8 capitole de recuperat....
Revenim cu mai multe amanunte si cu lectiile la zi( sper).

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput