Gata mi-am facut norma pe ziua de azi, va urez noapte buna, iar maine o zi fffffff buna pentru toti, dar mai ales pentru cei care sarbatoresc pe cineva drag.
Urarile, muzica si dansul maine dimineata![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Buna seara,
Duamnelor am patit una nepatita, ne-am intalnit cu Sabina si zana japoneza,niste dragalase.Dar problema e alta, japoneza-mama ii fura inimioara puiului meu de 3 ani jumate( deci tot rasa ogar e in trend)
.Sa va povestesc, am condus fetele la aeroport, acolo s-a intamplat destul de repede si n-a realizat, dar pe drumul de intoarcere m-a ucis oameni buni: de ce trebuie sa plece Sabina?;mie nu-mi convine ca Sabina e in avion; Sabina trebuie sa fie la noi acasa si nu in avion.Am incercat sa fac un deal, o alta data va sta cateva zile la noi, nici asa nu a fost suficient,a zis ca nu cateva zile mai multe...
.Deci dupa multe discutii a dat semne ca a inteles oarecum, desi inca mai intreaba ...of ce tie si cu dragoastea asta patimasa.
Sabina sper ca ati ajuns cu bine
.
Poze inca n-am reusit sa descarc,dar urmeaza.
Despre noi, Hannah a mai primit in dotare un dintisor si se mai vede un coltisor, deci 4 sus si 4 jos.
Am vazut ceva pozici, am vazut un delfinas care m-a uimit cum inoata sub apa, auzim peste cativa ani ca e campion,un trandafiras, o Mirunica zambitoare, si mai am fo 8 capitole de recuperat....
Revenim cu mai multe amanunte si cu lectiile la zi( sper).
Dantje & Martijn & Hannah