Sezatoarea canadiana (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana-receiverele de la Bell- se gasesc la magazinele de indieni, sau altii din aceasi"natie"-care le vand la juma de pretz,voi nu avetzi asa ceva?Adica al meu husband cand le ia, de acolo le ia, in jur de 130-150 maxim, mai ales dc le plateste cash,clar le cere reducere.
Try-mersi,asa m-am gandit si eu-abia astept sa ne vedem.CE ami fac copiii?
Salina- ma bucur ca a trecut usor prima zi.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, nu cred ca ii rasfeti si chiar daca ar fi asa, ar fi pacat sa nu o faci daca iti permiti. Noi nu avem si oricum copiii nostri au de trei ori mai mult decit ne-am permite in mod normal, dar sa am... moaamaaaa! Ce le-ar mai lua mami! Eram doar invidioasa ca ei au si eu nu!

Salina, ma bucur ca a trecut cu bine! Carti cite vrei in librarii, eu am gasit interesante si la Maxi&Cie, cred ca Oana mi-a spus sa ma duc acolo sau oricum, cineva de aici. Sa stii ca Tout ma maternelle inca sper sa ajunga la tine inainte de a termina David maternelul. Te sun acum sa mai vorbim...

Voi nu intelegeti din politica (nici eu prea multe! - Mikiion ai dreptate, eu inca de la sondaje am zis cu tristete ca Iliescu iese si adevarul este ca, atit timp cit traieste, PSD-ul este Iliescu, indiferent ce chip baga ei in fata, ideologia partidului ii apartine si asa va ramine cit mai este el pe acolo, sa nu-l subestimam), iar eu nu inteleg ce e cu bicicleta aia care e legata de cifre, litere si sport. Imi explicati si mie, ca mor de curiozitate!

Si legat de chestia asta cu facutul de toate, uitati un banc:

O discutie intre 2 copii in camera lor .
Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
F: O papusica Barbie, dar tu?
B: Eu ii voi cere un Tampax.
F: Tampax? Ce e asta?
B: ...habar n-am, dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, piscina, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nah ca m-am prins si eu asa dupa vreo saptamana, sorry de neuronii hibernanti.

Nelia sa-ti traiasca Lisandru! Lisandru, la multi ani fericiti!

laurajr, la multi ani lui David, sa creasca mare, sanatos si frumos!

Sa v-aduca numai bucurii!

Mi-a mai scapat ceva?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

astae bicileta, Nelia. O conectezi la tv si se joaca pe el. Are mai multe jocuri incorporate, unele sunt doar de fun (face curse, deci trebuie sa dea repede din la pedale) sau educative cu litere, numere, forme, cuvinte etc.

Podeanu, tu vorbesti de receiver pt Bell unde platesti abonamentul la bell sau vorbesti de receiver de Bell unde tu ai antena de satelit montata de tine, deci unde nu platesti abonament de Bell (adica piraterie de semnal - care oricum nu e ilegala in Canada)? Ca ce spune Denisa e vorba de receivere pt piatza neoficiala a satelitilor. De-aia le poti lua de la indieni etc. Daca tu ai contract cu bell pt un pachet de programe, atunci doar de la ei poti lua receivere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui try

astae bicileta, Nelia. O conectezi la tv si se joaca pe el. Are mai multe jocuri incorporate, unele sunt doar de fun (face curse, deci trebuie sa dea repede din la pedale) sau educative cu litere, numere, forme, cuvinte etc.

Podeanu, tu vorbesti de receiver pt Bell unde platesti abonamentul la bell sau vorbesti de receiver de Bell unde tu ai antena de satelit montata de tine, deci unde nu platesti abonament de Bell (adica piraterie de semnal - care oricum nu e ilegala in Canada)? Ca ce spune Denisa e vorba de receivere pt piatza neoficiala a satelitilor. De-aia le poti lua de la indieni etc. Daca tu ai contract cu bell pt un pachet de programe, atunci doar de la ei poti lua receivere.

Andra-mersi de clarificari-prompta ca de obicei

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:
citat din mesajul lui Salina

Mersi mult, Try!

Fetelor, se pricepe cineva foarte bine la sistemul de impozitare (in Quebec)? As avea nevoie de o parere/sfat. Mersi

Salina, tu zi intrebarea ca din citi contabili suntem pe aici ti-om raspunde si tie.

Mai fetelor, acum chiar ca ma simt aiurea...ii rasfat prea mult? Nu cred ca-si doreau asa ceva ca stiu ca sunt doi si e cheltuiala prea mare dar va spun eu cum au reactionat.

Ktrinel,Roxana, eu platesc cam $160/luna abonamentul. Dar eu ma refeream la receiverele de satelit (iti trebuie unul pe tv, daca vrei sa te uiti la programe diferite in acelasi timp), ca acum la HD trebuie sa le schimb pe cele vechi (care nu sunt HD). Noi am luat anul trecut unul de 150$ dar acum modelul ala nu se mai face si modelul de-l vind ei e $299

Si tocmai ce printasem si eu bonul de Globo, vroiam sa-i iau niste cizme lui Edi. M-am desumflat.

Born to shop, forced to work.

Ei, Dana, cum sa-i resfeti, sunt deja mari si isi stiu aprecia lucrurile,in plus au intrat vara trecuta la o scoala foarte buna- si eu as fi facut la fel!

despre receivere VDT firma unde lucrez eu le repara asa ca as comenta dar nu pot, detalii pe pm; eu am Videotron pentru pachet de telefon+internet HV+cablu (un pachet de vreo 35 programe din care jumatate junk quebs impuse de ei) platesc 105$/luna; aparatul nu e HD, in cunostinta de cauza l-am luat pe cel mai ieftin, vreo 45$ in rabais, asa ca daca crapa nu regret

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Fetelor, eu ma duc "sa ma ascund dupa deget", asa ca va urez de pe acum sarbatori fericite, multa sanatate si sa va aduca mosu' tot ce va doriti.

Un an cat mai bun voua si familiilor voastre!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Fetelor, eu ma duc "sa ma ascund dupa deget", asa ca va urez de pe acum sarbatori fericite, multa sanatate si sa va aduca mosu' tot ce va doriti.

Un an cat mai bun voua si familiilor voastre!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Roxana, am pierdut eu sirul? Pleci undeva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Simi ti-am vazut si eu pozele. E frumusel foc Sorin. (eu am o slabiciune ptr numele asta)

Pai si mie, ca am doi acasa! Tatal si fiul. La noi la catolici primul copil poarta numele mamei/tatalui. Sa vezi confuzii!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dana, si eu zic ca toata lumea: este f.bine sa-i rasfeti pe copii, ai copii f.buni si merita . Daca nu ii rasfatam noi, cine o va face??

Salina, gata, ati scapat, prima zii de scoala este cea mai grea , de-acum incolo va fii numai rutina . Cu timpul am invatat sa nu mai fiu asa de exigenta cu scoala, pentru ca indiferent unde ii duci (la public sau la privat) vei avea si surpize placute dar si neplacute . Asa ca, pentru linistea ta, va trebui sa faci o medie. Daca balanta inclina spre negativ te poti gindi sa schimbi scoala (daca poti evident), daca nu, mergi inainte...In final toti copiii vor termina o scoala si daca nu vrem sa mearga la Harvard sau Oxford (pentru care ar trebui sa aiba rezultate exceptionale), cu siguranta ca se vor descurca f.bine indiferent de scoala pe care au facut-o. Eu am vorbit de exemplu cu un coleg de birou care a fost la Marie de France ca elev si a vrut sa-si dea baiatul tot acolo. Dupa primul an l-a retras si la dus la St-Clement (el locuind totusi in Mont-Royal ), pentru ca nu a fost multumit de MdF.

Nelia, m-am uitat la filmulete tale. Lisandru este adorabil si fetele frumusele foc . In orice caz Agata promite de pe acum, se vede ca are mult temperament si va face multe victime

Denisam, multumesc de sfat. Eu ii dau diverse produse naturiste (inclusiv cu propolis). Asa am reusit ca cel putin in ultimii doi ani de scoala sa nu lipseasca nici o zii. Nici anul asta nu a lipsit de loc. Dar probabil ca virusul asta a fost tare puternic si ne-a dat de furca.

Andy08, Dion nu este inca prim-ministru, dar are toate sansele, pentru ca partidele de opozitie s-au coalizat si vor sa faca sa cada guvernul. In acest caz, guvernatoarea generala va decide: accepta un guvern de coalitie (cu Dion prim-ministru) sau declanseaza alegeri din nou Toata lumea este complet uimita de ce se intimpla, nu au mai vazut canadienii o astfel de situatie incurcata de cind sint

Mergi la inceput