Sezatoarea canadiana (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurajr
Am si eu o intrebare arzatoare : am hotarat sa ma duc la fitness…problema mea sunt colaceii de pe burta, soldurile si pulpele…am 59kg la 1.62m si as vrea sa ajung la 56-57 macar. Stiu ca unora asta nu pare o problema, dar pt mine care pana anul trecut nu depasisem 52 de kg ( doar la sarcini ajunsesem la 62-64) e motiv de ingrijorare.
Problema e ca nu stiu unde sa ma duc…la Good Life, am intrat pe site si nu prea inteleg, cat ar fi membership-ul…eu as vrea sa merg de 2 ori pe saptamana si nu cred ca personal trainer ar fi o optiune, ca prea multi bani nu vreau sa dau.
Voi ce faceti, cardio ? Ce puteti sfatui un incepator sa ceara cand se duce la un gym-club prima oara ?
Sa merg la YMCA ? Va rog ajutati-ma cu un raspuns, o indrumare ceva…

din experienta mea eu iti recomand urmatoarele:

- alege sala cea mai aproape sau cea mai accesibila pt tine. cu cat e mai accesibila cu atat o sa mergi mai des. De ex, daca vrei sa mergi dupa servici alege o sala care sa fie pe drumul tau ca sa te opresti fara sa mai vii acasa. dupa ce ajungi acasa, de cele mai multe ori iti piere cheful sa mai iesi din casa.
eu de ex, tocmai am descoperit ca sambata si duminica dimineata sunt clase faine la gim si in plus, nu e aglomerat pe strada, iar parcarea e aproape goala, pe cand in cursul saptamanii seara, abia gasesc un loc de parcare.
-incearca sa vezi daca nu primesti cateva zile de proba, sa vezi daca iti place. sigur iti da o zi, dar poate reusesti sa iei mai multe. chiar daca faci contract ai zece zile parca sa te razgandesti. daca iti da doar o zi de proba, alege o zi in care sa ai mai mult timp sa stai. ficare sala are un Schedule, studiaza-l, si alege ziua care are cele mai interesante clase ca sa poti sa le incerci pe toate.
- apoi alege o sala unde sa aiba clase de cardio, step aerobic, cycling, latino dancing etc. daca vrei sa slabesti, clasele de cardio sunt cele mai bune. degeaba te duci la sala si ridici greutati, ca nu te va ajuta sa arzi calorii prea multe. la aparate te duci atunci cand vrei sa pui ceva masa musculara. iti recomad clasele de cycling si step aerobic. da, poti sa mergi la sala si sa alergi pe banda, dar daca nu iti place cu adevarat, dupa 10 min o sa te pliciti si o sa te gasesti ca jumate din timpul tau la sala il petreci plimbandu-te intre aparate.
- daca gasesti un gim cu un membership sub 50$ pe luna e ok. Indiferent cat iti propun ei tu poti sa iei mai ieftin depinde cat de bine stii sa negociezi.
- ai grija sa nu uiti sa reinoiesti membershipul cu cel putin o luna inainte sa expire termenul.
- fiecare gim iti da o ora cu un trainer. explica-i ce vrei tu si el o sa iti construiasca un program. unele sali de gim cred ca iti da cate o ora cu trainer odata la 3 luni. intreaba.
- nu o sa slabesti doar mergand la gim fara sa reduci si putin nr de calorii pe zi. daca vrei sa vezi rezultate repede, incearca sa mergi de cel putin 3 ori pe sapt la cardio. eu fac de fiecare data combinat, o ora cardio cu o ora gim "abs and buts" de ex sau aparate in sala.
Cam astea ar fi in mare. Daca imi mai amintesc ceva o sa iti mai scriu.
Daca mergi constant cateva luni, o sa iti intre in obicei si o sa vrei sa mergi cat mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna dimineatza,
Vad ca avem vesti proaste legate de guvern,asta e,mergem inainte.
Miki-chiar ma ofticam ca nu am ajusn aseara la Globo si ma gandeam dc reusesc astazi,ca are si gymnastica Emma, deci sa nu ma agit ca nu e mare lucru-si de ce pretz la gas vorbesti,ca aici e 77 de centi,am bagat de dimineatza.
Simi-mersi,cat legat de fecioru' tau,tzi-am zis demult ca imi pare rau ca nu am cu vreo 8 ani mai putin macar-zapada era de la cabana,adica la 2h nord de toronto-noi aici avem 1cm si sper sa ramana asa ca noi nu suntem nici pe bananabelt si nici pe snowbelt
Oana-ma bucur ca e mai bine Antonia-f. frumoase pozele, si fii-mea e innebunita cu delfinii,deja ma streseaza mai mereu cand mai merge la MArineland-asa ca Donia-pazea la vara ca imi iau abonament ca il avem si pe fii-miu pe lista de data astaVroiam sa itzi recomand, pt imunitate-propolis pt copii,din RO am adus -mi s-a parut f. bun.
Dragaica-la multi ani si pt 7 decembrie,ca precis voi uita, ca si noi avem o groaza de evenimente pina la sf. lui ianuarie-weekendul asta 2 birthday party,pe 13 Concert Tina si 14 sigur apare ceva, pe 18-concert la Montessori, pe 19 -Disney show,pe 20 musafiri, apoi pe 25 vine Santa la Noi acasa-deghizat adica, si de revelion se pare ca mergem la cabana- pe 1-2 serbam pe vecina, pe 10 ianaurie botez,pe 16-18 se serbeaza fii-mea ca la ea asa e-3 zile si 3 nopti
Mihaela- la noi March break incepe in 16 martie si e pina in 27,deci e diferit si asta
DanaP-sa le fie de bine cadourile, bogat Mosu' la voi- eu la fii-miu i-am luat un truck cu telecomanda,fain si sa vad ce mai adaug,lui fii-mea insa i-am luat un bike din ala de se conetaza la tv si are jocuri educative-try mersi de idee-ai mei insa mai primesc inca de pe la vreo 5 perechi d eprieteni,deci vor fi rasfatzati.
Am fugit la munca ca ma simt oricum aiurea.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache
[br

Mimitete a iesit de fapt Geoana ca Iliescu s-a retras si anul asta nu a mai candidat. Dar am inteles ca PSD si PD sunt cam la egalitate...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Hai sa nu ne ascundem dupa deget cum fac cei din Romania, a iesit iar Iliescu , ca nu candideaza nu ma intereseaza, fantoma lui e tot acolo.
Ma distreaza cum isi baga capul in nisip si nimeni nu zice adevarul in presa, ca totusi PSD a castigat A trebuit sa ghicesc eu Singura chestie buna e ca nu o sa faca el guvernul. Dar din punctul de vedere al marei mase a po****tiei, e semnificativ. Oricum pana duminica nici nu stiam cum se cheama partidele care au candidat, nu ma mai intereseaza viata politica de acasa.
Ma abtin pana joi de forum, ca am o tema de predat.....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitat sa scriu- pt cine intreba de fitness-au oferta la madmoiselle fitness- iese cam la 35 pe luna si e super pret pt ei care sunt f. scumpi de obicei- eu merg la CC si dau 34 si sunt super multumita -merg la ore si acolo lucrezi cu prof care stie sa tina ritmul si sa te solicite incat sa arzi calorii.Plus ca dc vrei sa cancelezi, te taxeaza 10 ca dsi gata,pe cand la alte cluburi platesti integral pt 1 an de zile chiar dc vrei sa iei pauza 2 luni,mie nu-mi convine.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mai, fetelor, stati asa, ca neuronul meu gravid refuza sa proceseze informatiile...nu stiu ce are. Deci, inca o data, babeste: ce e cu Dion si prim ministru si etc.? Nu a iesit iar Harper? Ce s-a intamplat la alegeri? ...ca nu mai tin minte nimic. Si la nivel de provincie?

Dragaica, din chef in chef, ha? Lasa ca e fain. Iti urez sa-ti aduca mosul ca va doriti, dar sa nu-ti iei cursuri in ultimul trimestru de sarcina, ca memoria da rateuri la greu. Serios! Uit de la mana pana la gura si i-am zis sotului sa ma verifice, ca am inceput sa uit aragazul deschis, carduri pe la magazine....

Oana: Antonia e atat de delicata si are niste ochi superbi!

Nelia: Dar ce se enerva Lisandru cand i se parea ca-l luati de langa tort...

Andy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

'Neata!
S-a consumat si prima zi de scoala, azi e deja a doua. A fost ok. David e incantat, nu stiu cum pt ca nu intelege mare lucru din ce se spune in jur si totusi zice ca i-a placut si ca vrea sa ramana singur acolo, la maternelle.
Profesoara a fost de treaba, m-a lasat sa stau ieri, de fapt ea mi-a sugerat. Dar probabil ca oricum i-a fost si ei mai usor asa. Dar mi-a placut pt ca mi-a explicat cum se lucreaza, mi-a aratat cum se face evaluarea...
A fost ok. In fine, eu sunt si pretentioasa si exigenta asa ca mi-e greu sa cad pe spate Sa vedem cum o sa fie...
Am vazut ca avea niste carti interesante, vreau sa iau sa lucrez si acasa cu el, stiti cumva daca se gasesc in librarii?
Cam asta despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, sigur o sa-i placa Emmei bicicleta ca vad ca e mare pasionata de litere.
Lui alex tot la 3 ani i-am luat-o, dar a inceput s-o foloseasca cu adevarat de cateva luni incoace. Oricum, ii poti cumpara in timp mai multe “cheite” daca vezi ca o atrage si schimbi jocurile ca sa variezi. Mie mi-a placut pt ca iarna-i lunga si pe afara nu petrec prea mult timp si am zis ca pe langa litere si numere mai face si un pic de miscare dand din pedalele alea. Dar avand in vedere ca vine si alex din urma poti spune ca ai imparti investitia in doua. Eu asa judeca cand iau ceva mai costisitor pt copii.

Citat:
Mai, fetelor, stati asa, ca neuronul meu gravid refuza sa proceseze informatiile...nu stiu ce are. Deci, inca o data, babeste: ce e cu Dion si prim ministru si etc.? Nu a iesit iar Harper? Ce s-a intamplat la alegeri? ...ca nu mai tin minte nimic. Si la nivel de provincie?

Mi-ai luat vorba din gura, nici eu nu mai inteleg nimic (dar bine, nici n-am inteles prea mare lucru vreodata din politica asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Salina, bravo lui praslea pt acomodarea la gradi, e un curajos. Hai ca mai mult stres ti-ai facut tu decat el (ceea ce e de preferat, decat invers). O sa-si dea drumul si la vorba, ai sa vezi. Si-apoi o sa vina acasa si-o sa te corecteze pe tine ca nu stii sa vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mersi mult, Try!

Fetelor, se pricepe cineva foarte bine la sistemul de impozitare (in Quebec)? As avea nevoie de o parere/sfat. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Salina

Mersi mult, Try!

Fetelor, se pricepe cineva foarte bine la sistemul de impozitare (in Quebec)? As avea nevoie de o parere/sfat. Mersi

Salina, tu zi intrebarea ca din citi contabili suntem pe aici ti-om raspunde si tie.

Mai fetelor, acum chiar ca ma simt aiurea...ii rasfat prea mult? Nu cred ca-si doreau asa ceva ca stiu ca sunt doi si e cheltuiala prea mare dar va spun eu cum au reactionat.

Ktrinel,Roxana, eu platesc cam $160/luna abonamentul. Dar eu ma refeream la receiverele de satelit (iti trebuie unul pe tv, daca vrei sa te uiti la programe diferite in acelasi timp), ca acum la HD trebuie sa le schimb pe cele vechi (care nu sunt HD). Noi am luat anul trecut unul de 150$ dar acum modelul ala nu se mai face si modelul de-l vind ei e $299

Si tocmai ce printasem si eu bonul de Globo, vroiam sa-i iau niste cizme lui Edi. M-am desumflat.

Mergi la inceput