Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 15
simi spune:
Oho, ce copii frumosi am vazut!
Antonia poate fi supranumita, dupa parerea mea, "cumintenia pamintului". E asa de suava!
Denisam, am vazut pozele tale si m-am minunat de copii, tare-s scumpi si ce zapada aveti? Las' sa fie la voi acolo!![]()
Nelia, ce fericiti par copiii cu ochii-n tortul ala! Cred si eu!
Laurajr, felicitari Ioanei pentru rezultatele nemaipomenite!
Multumim inca odata de aprecieri, ma faceti sa rosesc si mai multe nu!
Ktrinel, esti mortala cu frizura!
La Multi ani, Romania! Pazea ca la vara venim!
Adica asa speram...deocamdata...daca mai avem de munca pina-n vara...![]()
Dragaica, ati dat cep la butoi? Ca vad c-o tineti intr-o petrecere luna asta! La Multi ani, si pentru ieri si pentru 7 decembrie!
Smile,tomorrow could be worse!
oanagabriela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Podeanu Am reusit sa vad si pozele Antoniei. O adevarata domnisoara, frumoasa si eleganta. Ei ii plac delfinii sau proiectul de pe perete era al ei? Born to shop, forced to work. |
Da, ai ghicit
, delfinii sint animalele ei preferate. Plansa de pe perete este pentru o prezentare facuta anul trecut in clasa, de care este f.mindra (a avut mare succes
).Ce copii norocosi ai
Asta da, cadou...Acum inteleg ca nu le mai lipseste decit cite o masina la fiecare. Noi sintem mai modesti, ii luam doar un aparat de fotografiat
Noi am utilizat pentru prima data si cu succes sucul de ceapa + miere+ lamaie (nu a fost f.usor de luat, dar pina la urma am reusit
). Asa ca am redus tusitul la un nivel acceptabil. Ne-am dus totusi ieri sa o vada un pediatru si nu i-a gasit nimic. Slava Domnului, azi este deja mai bine.
Dragaica spune:
Podeanu mama da ce cadouri
nu vrei sa ma adopti
ce mai unde cresc 2 mai creste si al 3 -lea ....adica eu![]()
Simi pai....urmeaza Mos Neculae, ziua mea , Craciunul, aici e mai liniste dar in tara era nebunie astea 2 luni, pe nasii mei de botez(si a parintilor de cununie) ii cheama Andrei si Nina....deci mergeam si la ei la petreceri, apoi socrul meu este nascut pe 25 Decembrie si-l cheama Vasile(Sf.Vasile este pe 1 Ianuarie, daca nu ma insel)......ce mai nebunie 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
mikiion spune:
Tu credeai ca glumesc

Eu m-am distrat de minune . Pe de o parte sa ma uit cine a castigat alegerile in Romania, adica tot Iliescu in definitiv..... si pe de alta parte vin si astia cu coalitia lor.![]()
Traim vremuri foarte «interesante». E «palpitanta» viata asta![]()
Ati vazut cat a ajuns si barilul de petrol.....
Si ca sa pun capac la toate mi-am luat un griller mic de interior si imi fac niste carne la gratar buna
si panini.... si nici nu face fum cum ma asteptam eu.
Ma mir daca o sa ma ingras!!!! Eu n-am avut de exterior pe gaz pana acum, ca mie mi-e frica sa pun in balcon asa ceva. Oricum mie mi-e frica de gaz in general . Sunt dintre putinii romani din Canada sau mai bine zis Quebec care iubeste faptul ca aici se foloseste energia electrica....
Asa ca am nevoie de niste idei . Ce condimente sau marinate folositi voi la gratar?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Si cu Dion in frunte ne-am convins inca o data ca omul isi face soarta cu mina lui si inca aia pe care o merita.
Da' macar nu-s numai romanii in cauza... Pe de alta parte, ori ca e laie, ori ca-i balaie... in ultimul timp (ca parca pe vremuri mai simteai diferente), indiferent de culoarea politica pe care o au, tot o apa si-un pamint sint... la urma urmelor. Asa ca, ma duc sa-mi aduc cafeaua sa vad ce mai spune presa...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mimitete spune:
DanaPodeanu, mai dar ce cadouri meseriase. Noi avem Videotron HD dar nu stiu cit platim, cred ca atit cit zice pe site. Dar si la Videotron se plateste pe numarul de televizoare, cred.
Stai ca inca nu e sigur cu Dion ca Madame Jean poate sa cheme alegeri generale din nou, nu e obligata sa accepte coalitia. Ai n-ai treaba, du-te la alegeri. Cum adica a iesit Iliescu, vreti sa am cosmaruri?
March Break in Quebec depinde de scoala dar in general este prima saptamina din martie.
nelia spune:
Dana, cind ziceai ca nu se asteapta la nimic ca mosul e sarac anul asta, dar totusi le-ai luat cite ceva, ma gindeam si eu la cite o bluza/tricou... ceva de genul asta. Dar televizoare?!?!
Nu trimiti mosul tau si la mine sa-mi aduca unul?
Eu ma bucur de pe acum pentru ei, mi-am imaginat cum desfac ei ditamai cutia si cind vor vedea ce e inauntru... ah, ce placere! Presupunind ca-si doreau mult asa ceva.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
Dana si noi suntem cu HD la Videotron, platim cam $140 (noi avem toate 3 la ei: tel, internet si TV), dar depinde de cate programe vrei sa ai, etc.
Oana, mi-ai dat o idee foarte buna de cadou pentru Seba cu camera foto.
Mimitete a iesit de fapt Geoana ca Iliescu s-a retras si anul asta nu a mai candidat. Dar am inteles ca PSD si PD sunt cam la egalitate...