Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 14
CriPOD spune:
La multi ani (cu-ntarziere) Andreelor si Andreilor!
Felicitari scolarilor silitori pentru rezultate!
Sanatate bolnaviorilor!
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ktrinel io stiam de bananabelt Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
Stiai tu ceva, eu sunt in bananabelt
maru, scoate-ma de pe lista cu zapadabelt
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
Parca prin noiembrie o asteptam pe Cristina/cfelinar sa revina in Montreal..stie cineva, ceva ?
Podeanu spune:
Mihaela, le-am luat cite un televizor plasma. Au avut vineri oferta super la Brick. Naspa e ca ne costa receiverul satelit juma de tv. Voi sunteti cu Bellul? E cineva cu Videotron (la high definition)??
Cit platiti pe luna? Bellul ne usuca.
Dragaica, sa-ti aduca mosul exact ce va doriti.
Simi ti-am vazut si eu pozele. E frumusel foc Sorin. (eu am o slabiciune ptr numele asta)
Podeanu spune:
Am reusit sa vad si pozele Antoniei. O adevarata domnisoara, frumoasa si eleganta. Ei ii plac delfinii sau proiectul de pe perete era al ei?
mikiion spune:
Eu m-am intors de la Globo fara sa iau nimic. Reducerile de pe site nu corespondeau cu cele din magazin. In magazin aveau reduceri serioase la pantofi dar eu cautam cizme
ce imi placea era la un pret aberant care oricum nu merita.
Sa afara ploua!!!! Pai astia anuntasera furtuna de zapada!!!
Vreau si eu in bananabelt!!!
Podeanu eu sunt cu videotron dar nu am HD. Ca nu ma prea pasioneaza
Are fratele meu, o sa-l intreb. Oricum pe site-ul lor e destul de clar pretul. Poti sa-ti faci o estimare si iti spune cat costa serviciul.
http://www.videotron.com/services/fr/television/5_calculette.jsp
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
podeanu, nu am fost sa vad Spa-ul, am auzit ca e ff fancy si scump...de fitze cica.merita sa mergi sa vezi.o sa iti faca un tur sa ti-o prezinte...wow, ce cadouri! voi sunteti cu Bell? si platiti extra pt fiecare tv?
mikiion, m-am dus si eu la Globo si intr-adevar, mare teapa...adica nu mare lucru...nimic spectaculos si chiar si cu reduceri, cizmele bune ( si erau cateva doar, in rest cele stil quebecos) veneau tot peste 100cad..
columbiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion Da Try, poti in acelasi timp cu sotul. Noi cum eram singuri aici si la primul copil Merci pentru raspunsuri, s-a mai adaugat o bila neagra la capitolul mutat in Ontario Cred ca ar trebui sa avem niste salarii f. bune sa ne permitem sa traim acolo, in conditiile in care Marc va fi la varsta de gradinita. Si as mai vreau un bebe 2....Ramane alternativa Gatineau si lucrat la Ottawa... Ca sa ma laud si eu, examenele le-am luat, sunt pe lista acum sa vad daca ma si cheama la vreun interviu si daca mai si il iau. Ca nu sunt buna la interviuri M-am inscris si la un curs de engleza, ca am avut revelatia ca era gratuit in programul meu. De ce a trebuit sa ajung la ultima sesiune sa ma prind de asta nu stiu![]() Denisam uf , am vrut sa pun cuponul de Quebec ( convinsa fiind ca e oferta doar pt. Quebec) si l-am pus pe cel de Ontario..... Oferta e si pentru Quebec....Logic.Dar unde ati gasit zapada aia mare pe care am vazut-o in poze? Uf, eu mereu nu pot sa ascult filmele, ca-l trezesc pe Marc si am timp de net doar cand doarme el. ![]() [www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani [www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008 www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008- Virsta Marc |
Mihaela, despre ce lista vorbesti, unde se pot vedea rezultatele la provinciali? (a fost si fosta mea sefa, si ea spunea ca numai in ianuarie se dau rezultatele)
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Ktrinel Da sorry ca te-am pus pe drumuri. Pe Cfelinar am vazut-o la un subiect de generale, ceva cu imbratisarile, si scria la locatie St-Lambert.
Despre Globo, nu toate lucrile era chiar proaste dar nu sunt stilul meu, adica om care merge pe jos prin nameti.... Insa la pantofi, din aia care poarta cei tineri pe frigul asta
fara ciorapi, erau reduceri bune, insa tot stilul prea la moda acum . Care mie nu mi-a intrat asta vara in picior....
Asa ca o sa ma duc la Rubino, sunt mult mai de calitate.....Si mai babesti asa ca pentru mine
Apropo , fetelor care erati in liceu inainte de 89 nu vi se pare ca a revenit moda din vremea «noastra». Cu pantaloni mulati si cizme pana la genunchi?Am o senzatie de deja-vu.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
mikiion spune:
Anaeu vorbeam de federali. La provinciali se pare ca rezultatul se da pe 8 decembrie. Poate chiar mai devreme, pt. ca la federali a fost foarte rapid....
Virsta Marc