Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor va multumim din suflet pentru urari
pentru toata gasca
ams a pun niste poze sa vedeti ce baiaeti mare suntem
is pe zona mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am pus si poze noi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

`na ziua!!!

olim, multam di tratatie.vazut flacau mare si mumos.

adriana, asa, asa, mai zi ce faci azi, invarte cutitul in rana si mai zici ca mergi si la vecini ai?lasa ca o sa ma fac eu mare si nu o sa mai depin de de nimeni.abia astept sa cetesc cum te-ai destrabalat azi.

cami, io in auireala meanu am vazut linkul de poze.noroc ca a zis oti.faine poze.de torturi nu zic nik, ca se intelege ca-s mirobolante.auzi da cine le-a facut si ornat? colegul tau?moama daca da e ta;entat rau.io nu is in stare sa bat oo-le spuma da sa coc un blat.a, pardon blat stiu coace da nu in tava, ci imprastiat in cuptor .

oti, draga io vreau sa zic ceva.se poate?auzi draga da tu masa de botez o faci in fata casei, sub geamuri? lasa draga stresu asta.ce atata sters de geamuri?sa fie buda curata, prafu stres si masa pusa.in rest ce te freci?sa ne pui poze cu tortu.

elvira, deci trebuie sa-mi fac si fetita? de baietei pana-n 4 ani nik nu primesti?io de tighi nu zic nimic, ca io nu ma pot lasa, bine nici macar nu am gandu asta, deci antrenament nada.daaaaaaa,succes.

mihaela, am aruncat un ochi la casa de seniori.mai, eu stiu ca la cluj , in vara era 15 mil de persoana.o sa cer detalii, asa de curiozitate.cum sunteti?

va pupez

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OLIM-LA MULTI ANI pentru ALEX
BIA- bey...iar faci greva la telefon?!?!?
OTI- pupici la bolnavioriid e voi si...mai lasa geamurile canu vine sanepid-ul la tine
CAMI -vazut si eu pozele
MIHAELA- deci asa cu "criza" suedeza... Cel putin nu va afecteaza pe voi...
Multumesc pentru sustinere in cazul surorilor
ELVIRA- dar pentru baieti de 4 ani aduci ceva mai deosebit?
MARIA- pupici pt Casandra
ADRIANA- spor la shopping,sa ne zici ce ai gasit frumos

Va pup pe toate, scuze daca uit pe cineva, sunt si eu pe fuga chiar acum
Suntem bine, adica sanatosi,stiti voi ...
Sunt si bucuroasa...ieri a venit rezultatul contraexpertizei cerute de mine la Cluj, la Laboratorul criminalistic interjudetean si sunt multumita de rezultat...arata, fara urma de indoiala ca nu a fost vinovat absolut de loc CALIN in producerea accidentului ...Ufff,am scapat de un stres...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioanace veste buna.pai chiar nu a fost vinovat, ca mergea pe banda lui,deci rezultatul e real.is curioasa de mor de cum a reactiona individu inculpat.doamne ajuta sa se termine repede procesul.

mihaela,spor la cozonacit.te asteptam cu povesti si poze.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana, da de ce a trebuit sa ceri asa ceva? Sa nu imi spui ca tipul isi aranjase ceva...Noa, pana la urma a fi asa: maine il serbam in familie pe Andrei si sapt viit pe Vlad cu prietenii (sper sa nu mai fim bolnavi pana atunci, amu chiar nu aveam chef de gratarit asa beteaga). Deci, are vreme blonda sa se uste bine. Fug sa iau frisca si mai vin. Deci ne tortalim de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

revin cu contraexpertiza...
Am cerut-o si platit-o eu, deoarece la prima, facuta la Zalau a reiesti ca amandoua autovehiculele erau cu roata din stanga fata exact pe linia continua ( deci culpa comuna si 50% fiecare) iar viteza lui Calin ( in Matiz,in urcare) era de 2 ori mai mare decat a celuilalt ( in jeep, in coborare)
Si alte aberatii de acest gen...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Am sosit si noi de la cozonacit. Am scris mai multe pe blog. L-am facut insa privat, prea erau multi care trageau cu ochii pe acolo si am zis sa iau o pauza. Cine doreste acces, sa spuna adresa de e-mail.

olim, am vazut pozicile! Sa traiasca inca o data puiul mic, e atat de scump...cu cei 2 dintisori de jos. Pupam cu drag.

oti, am citit acum si am vazut pozele.... Da' bici si lant ai facut? Da' ceva tot n-am inteles...va fi ziua lui Vlad? Ca stiu ce zi e maine .

Cami, am vazut si pozele voastre. Vreau sa iti spun ca am la tortul vostru, imi inchipui cat de gustos a fost. Si ca iti admir casa de fiecare data cand o vad.

Bia, suntem bine...socrul si el. Slabit si cat poate fi de bine in situatia lui.

adriana, ce ai cumparat azi? Ai avut shopping fain? Abia astept si eu sa scap de zoalele astea cu examenele si apoi ma rasfat si eu la cumparat cadouri.

elvira ai si admiratia mea pentru ca te-ai lasat de fumat. Ma rog, am ineteles ca nu de tot, dar e un pas inainte.

Ioana, ma bucur ca ai primit o expertiza corecta. inapoi.

Maria am vazut si eu burtik. Pup bb mic si mamica.

Mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ma bucur ca va plac pozele mele.Tot acolo va puteti amuza daca vreti cu altele de cind eram micuta, poze vechi adica.Este un album care mi se pare ca se numeste "Vechi", sau cam asa ceva.

Torturile nu au fost facute de Zsolti (el e doar cu mincarea), le-am comandat aici
http://www.laprovencebakeryandbistro.com/FrontPage2.html

v-am pupat si ma duc sa imi fac o cafea, ca tocmai ce s-au dus ai mei la culcare(am vorbit pe skype iara vreo 2 ceasuri)

vin mai incolo.

Mergi la inceput