Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!
ALEX,print de olimpia.
olim,sa-ti traiasca fecioru si sa aiba parte de fericire si impliniri.iar tie mamico iti doresc sanatate si sa poti jucca la nunta stra stra stra nepotilor tai.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
mihaela, cum sunteti?
ai ceva vesti din tara?
of,sper ca e totul ok.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
Am uitat: acuma incarc poze de simbata trecuta, pe albumul meu de pe gmail, adica aici:
http://picasaweb.google.com/laposcami/AlexSBirthday#
mihaela_s spune:
Hai ca am mai aparut si io...
olim, asa e cum spui tu cu batranii si pe aici. Dar stiu ce parere are socrul meu despre asa ceva, mai ales ca un frate de al lui a murit nu demult in Casa de batrani a statului din SM. Vom vedea cum vom face cu el.
Stiu Bia ce spui tu acolo, dar e greu. Eu nu ma bag in problemele astea acum, Ovi si cu fratele lui vor trebui sa se descurce si sa vada ce si cum va fi cu tatal lor.
mult de preocupare.
Cami, hai ca e we deja si te odihnesti. Luni dimineata ai sa vezi altfel lucrurile si va fi mai bine. 
Despre casele astea de batrani nu stiu sa-ti spun, nu le-am vazut decat in poze...si am studiat putin pe net. Cea din SM e tare scumpa, uite poti si tu sa vezi: http://www.lacrispa.ro/main.php?pg=home&language=ro
Nu stiu cati batrani din Ro isi pot permite asa ceva...din pacate...
Poate ne spune si Bia despre ce stie ea din Cj...desi nu cred sa fie cu mult mai ieftin.
Oti, io m-am amuzat de "dama" pe care ai dantelat-o, ca nu prea am pricipit care e motivul tortului
. da va doresc pofta buna!
adriana, ce ai muncit azi de ai lipsit la apel?
Ma intreba cineva mai demult despre criza la noi...in Suedia sunt concedieri masive in multe firme. Dar aici pe insula nu e nimic. Mai in primavara s-a mutat o firma mare care construia barci cu motoare si a inchis filiala de aici, a fost cea mai mare concediere pe insula, vreo 80 de angajati parca. Apoi aeroportul iar si-a mutat nu stiu ce firma oamenii toti la Stockholm si a concediat pe cei care erau pe insula. La spital iar sunt reduceri de personal, dar din sectorul subasistentelor cum ar veni. Se restrang sectiile dar asta e mai veche povestea...dupa greva asistentelor din primavara. Se reduce bugetul la sanatate pentru ca asistentele primesc salar mai mare. In rest nu se simte nicaieri nimic...preturile nu au crescut, nu au scazut, acum nu stiu piata imobiliara daca merge, oferte am vazut ca sunt dar nu stiu daca se vand. Suedia a fost la 0 cu profitul pe anul acesta. Nici n-a castigat, nici n-a pierdut. Om mai vedea...
io ii urez de acum puiului mic de olim sa traiasca sanatos, fericit si sa va bucure o viata intreaga!
pentrru primul anisor implinit!
Va pup, maine voi intra mai tarziu, asa ca sa fiti cu minti!
. 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Bia, e OK relativ cu socrul meu, adica e stabil, sta in pat pana duminica, nu are voie sa se miste. Mananca, doarme si cam atat...Nu stiu alte amanunte.
, am fugit!
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
ALEX !!!
Sa cresti mare , sa fii sanatos si sa le umpli viata numai de fericire si multe bucurii parintilor tai. Olim sa va dea DD sanatate sa va puteti creste nepotii si , vorba Biancai, sa puteti dansa la nunta stranepotilor !
Otilia si Bianca sunteti niste fete a-ntaia
. M-am distrat citind cele scrise de voi. Inca o data zic " ce m-as face eu fara voi , fara DC ???" . Tine-ti-o tot asa fetelor k e bine !!!
Aseara am ajuns tarziu acasa , dupa ce am tras o tura de shoping la Elvira de unde , in sfarsit , i-am cumparat lui Paula cizmulite frumoase foc si nsite pantaloni smekeri. Azi merg la Cluj sa fac ceva cumparaturi pentru casa , probabil in HU vom merge saptamana viitoare , sau cealalta sau poate nu mai mergem . Depinde de ce voi gasi la Cluj . Luni ne-am hotarat sa facem bradutul sa se bucure fetele mai mult timp de el. Nu stiu daca va mai amintiti dar anul trecut am cumparat un brad mare de 2.10 m de la quelle si nimeni nu a zis ca nu ar fi natural asa de bogat si de bine arata.
Mihaela , sanatate multa socrului !
Cami , nu te nacaji k doar gasesti tu altceva de lucru , k esti fata desteapta !
Oti, cum sunt feciorii cu raceala ? Acum vad ca m-am trezit infundata si cu usturime in gat . Fetele tusesc. Andreea zice ca o ustura si pe ea gatul. Am scos farmacia verde din frigi, adica echinaceea, propolis si biter suedez sa le administrez cate o doza. Ma enerveaza si indispune starea asta.
Bia, deci nu ai rezolvat cu baietii nik , asa k om lasa-o pe alt week-end cand ii putea veni sa tragem o tura de HU. Sau poate mergem cu toata familia si atunci nu mai te gandesti la cine , ce , cum , de unde ??? Mai pove !!!
Maria, am vazut pozicile. Esti o graviduta frumoasa. Nu ai pus multe kg pe tine. Bluze iti gasesti la Boutique Charlie , magazin situat intre IRE si Publiserv. Sunt foarte dragute . Sau intra pe tarafashion.ro la sectiunea haine pentru gravide si ai sa vezi cate sunt . De fapt, tipa de la Charlie aduce de acolo hainele pentru mamici cu burtici. Ai grija de tine !!!
Sper ca nu am uitat sa salut pe careva , daca totusi am facut-o ... scuze... din viteza cu care scriu k ma grabesc sa duc fetele la socri si sa o tulesc spre shoping , ca vrba ceea " shopingul-pasiunea mea "
si disperarea colegului
.
Va doresc un week-end placut !!!
" Carpe diem ! "
for2nity spune:
Buna dimineata fetele. Poftiti la cafeluta.
Adriana, nici nu am indraznit sa-ti spun aseara dar m-ai facut sa-mi fie tare rusine de mine cu atatea laude cu privire la faptul ca m-am lasat de tigari.
Din pacate nu am reusit decat sa le reduc, destul de mult ce-i drept, de la 20-30 pe zi la 3-4. Deocamdata sunt destul de deprimata si am o stare generala deplorabila, nu ma simt in stare de nimic, pe nici un plan, parca mi-a pierit orice ambitie. Sper sa fiu destul de puternica si sa-mi revin repede, sa vad in ce directie o iau.
Si revenind la lucruri mai placute, vezi ca marti sau miercuri primesc o groaza de lucrusoare pentru fetite, in special pana in 4-5 ani.Pentru ale noastre cele mici, primesc blanite separat sau in compleu cu pantaloni si bluzita asortate.
Mai, eu nu stiu ce sa-i iau la Cristina de Mos. Am vazut reclame la pisica si cainele interactiv, sau inteligent, sau si una si alta, n-am fost prea atenta. Cristina e inebunita dupa animale si-si doreste de mult o pisica si un catel adevarati bineinteles, ma gandeam ca poate astia doi interactivi o sa-i substituie cu succes. Stiti careva ceva de jucariile astea? Adica ati vazut pe viu la cineva, nu sunt plictisitori? Sunt destul de scumpi, mai ales cainele, cel mai ieftin l-am vazut la 760 de lei, as putea spune ca e enorm pentru o jucarie,de aceea imi pun intrebari serioase daca merita.
Fetelor, eu nu ma adresez fiecareia in parte, nu va amintesc nominal, dar v-am citit pe toate chiar daca uneori mai incrucisat, va pup pe toate si va doresc o zi beton. (in sensul bun
)
silvana_salajan spune:

Alex! Sa cresti mare, sanatos, si sa o asculti pe mami. Iar tie draga Olimpia, un buchet mare de
ca ai adus pe lume asa o scumpete de copil.
Noi suntem ok, tot mucosi, Andrei la fel, tuseste, pe mine ma doare si gatul si capul. Acum in we asta ar trebui sa fac curatenie generala ca minten e botezul si vom avea musafiri. Sper sa fiu in stare, daca nu, asta e. Mai ales geamurile sunt asa de murdare, ca de cand se construieste peste drum, ne-am umplut de praf, iar cand e soare abia mai vezi prin ele. Bine, stiu ca in 2 sapt vor fi la fel, da macar voi fi cu constiinta impacata ca le-am spalat.
Miha, Bia a pus link catre tema tortului, e o tipa sado care sta intinsa in pat si are tot felul de accesorii.
Amu io am adaptat-o nitel, ca avem si minori pe aci da faza cu telecomanda e mortala
Bia, si tipa mea e blonda si creata, ca deh, altefel nu poti masca imperfectiunile (ma refer la lungimea parului, iar galbenul se obtine mai usor decat o culore inchisa - economie de colorant
)Elvira, ce as mai veni si eu pe la tine pe la mag.
Ai grija de tine, si lasa tigarile de tot. Faptul ca le-ai redus e doar o amanare a "marelui fum" care va veni. Adica in cel mult 2 luni vei fuma la fel ca pana acum. Iti spun asta din experienta mea cu Vlad.Adriana, shopigareala placuta! Io pana la anul nu pot visa la asa ceva!Ioana, nu mai zici nika?Maria, cum esti azi? 
tuturor, si un we minunat!
silvana_salajan spune:
Ioi, fix de Cami sa uit?Cami
si
. Mai da ce fain tort a avut Zsolti! Cine l-a facut? E super! L-am salvat in calcu, sa imi fie sursa de inspiratie candva. ![]()
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
|
o sa ii spun asta. E tare!