Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Amu am gatat. Bia explica-mi si mie cum poti folosi o papusa pe post de mulaj, ca nu ma duce capul. In plus, papusi Barbie nu avem niciuna. |
a, pai Barbie nu avem nici noi.da pozam io ca papusa
pai faceam pe bucati,asa:bust,craci ,cap si le lipeam cu apa
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Tu amu esti blonda.
Sigur ca e ceva interesant, da asa o vazut pruncu. Doar nu era sa ii zic ca e un vibrator???
Ioi de viata mea ce dusa esti!
amu mor io de ras. Ioi da sa vezi ce hidoasa e tipa mea! Am pus-o la uscat, Vlad nu o vazut nika. Sa vad ce fata va face duminica!
Nu e ziua lui duminica da cred ca amu i-oi face tort. Daca oi avea chef. Ca asa racita... e tare naspa.
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
silvana_salajan spune:
Adunarea!Adriana, pe unde esti?Restul???La raportul de seara, pana nu pun
pe voi!
piticutz spune:
Va salut, fetele
LA MULTI ANI, ALEX de olim! 

, sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Maria, si tie la fel, sanatate multa !
Mihaela, si pentru socrul tau la fel, multa sanatate!Cind o sa ai vreme, intr-o zi, poate imi povestesti si mie maimulte despre ce oferta este la caminele de batrini din Romania, mi se pare interesant de auzit cum e acolo.
Oti, cum e puiul tau? mai bine?
Bia, blonda ca de obicei 

Eu am avut o saptamina foarte grea, casa unde lucrez a ramas in 2 batrini, nu mai mai platesc la fel de bine ca si cind am avut 5, plus ca mai sint si ceva probleme cu una din babele care s-au dus, of, de saptamina trecuta stau intr-un stres permanent desi teoretic motive sa fiu asa nu am.Aseara cind am venit acasa mi-am facut cruce ca s-a mai terminat si saptamina asta, sa imi pot limpezi un pic capul si sa mai iau o pauza sa-mi revin.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu amu esti blonda. Ioi de viata mea ce dusa esti! amu mor io de ras. Ioi da sa vezi ce hidoasa e tipa mea! Am pus-o la uscat, Vlad nu o vazut nika. Sa vad ce fata va face duminica! ![]() |
poate Vlad apasa pe telecomanda sa vada daca presteaza ceva "pastoasa"
hallo,soro, io-s tot timpu blonda, rar mai am cate-o scapare.si fatoooooooooo,nt nt nt ,io am crezut ca-i baston de politist
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
vrem fapte, nu vorbe! Hai ca iti fac eu pasta sa te vad in actiune! |
soro, stai ca-ti zic cum faceam dantela di cioco.topeam la micro cioco , o varam intr-o punga sau cum pana mea se numeste instrumentu ala si printr-un dui mic si cu orificiu minuscul imi unduiam mana pe bulanele pastoasei.ii trageam o jartiera de statea telecomanda tapana
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan La raportul de seara, pana nu pun pe voi! |
iti faci antrenamentul cu biciu, pe noi
Bimilit spune:
Cami scumpa
,nu te stresaca nu merita.schimbi ceva cu stresul tau?nik.asa ca ii lua o pauza si ti hodini si apoi a fi fuarte bine.
cum e cu criza la voi?baga neste detalii.
piticutz spune:
Criza la noi se pare ca incepe sa se vada tot mai tare peste tot.Se vorbeste ca 2 mall-uri mari de pe-aici o sa se inchida, ca au scazut vinzarile.Se fac concedieri.Preturile la produsele alimentare (celputin, ca acolo se vede mai intii)sint destul de umflate (din $2, o piine s-a facut $3,70 - ma refer la piinea buna, nu la cea taiata gata felii care seamana cu un burete subtire care dispare la "inghesuiala").Preturile la case se duc incetisor in jos si aici (desi Oregon a fost printre statele unde piata a fost foarte stabila si nu este, inca,asa de rau ca si in alte parti ).Dealerii de masini duc lipsa de activitate (zonele unde isi au ei expuse masinile sint parca incremenite, strazi lungi, pline de masini lustruite in care se oglindeste soarele - mai nici o miscare nu vezi)
Numai benzina e ieftina. $1,90 galonul.Probabil ca tot din cauza ca nu mai exista cerere la fel de mare.

!