Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
lasa, ca incitam dusmanu, am vrut sa scriu altfel .oricum,"nu mi-e frica/nu mi-e frica/de BAU-BAU".o sa afle cat de curand cat is de cu minte Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |

vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela,refacere rapida socrului.io vreau sa te intreb ceva.sper sa nu te superi?de ce nu il "internati"la un centru de batrani privat?azil nu-i pot zice ca io asociez azilul cu lagarul.stiu suna aiurea da asta e in viziunea mea azilul din ro
.uite la cluj este unul privat,super mega doatat,conditii de conditii.ar fi mai usor ptr toata lumea, dar mai ales ptr socrul tau.nu ar fi singur, ar avea asistenta medicala non stop,plus ca ar avea cu cine schimba o vorba, ar putea juca table, tabinet,alea, alea.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ma duc sa fac pasta, sa vedem ce o iesi. Modelul e printat de cateva zile, numa chef sa fie... |
fato,da esti norocoasa nu gluma
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela,refacere rapida socrului.io vreau sa te intreb ceva.sper sa nu te superi?de ce nu il "internati"la un centru de batrani privat?azil nu-i pot zice ca io asociez azilul cu lagarul.stiu suna aiurea da asta e in viziunea mea azilul din ro .uite la cluj este unul privat,super mega doatat,conditii de conditii.ar fi mai usor ptr toata lumea, dar mai ales ptr socrul tau.nu ar fi singur, ar avea asistenta medicala non stop,plus ca ar avea cu cine schimba o vorba, ar putea juca table, tabinet,alea, alea.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bia, cum sa ma supar? Si noi ne-am gandit...dar pana mai poate hotari el singur pentru el, cine crezi ca indrazneste sa-i spuna? Ca n-a vrut sub nici un chip sa plece din apartamentul sau. A fost odata cand am vrut sa ne luam o casa in SM, cand inca ne gandeam ca ramanem in Ro, iar el nu a vrut sa vanda apartamentul. Ne gandisem sa vindem apartamentele (al nostru si ala lui) si sa luam o casa in care este separat o bucatarie si o camera pentru el. Era fix asa o casa, faina, in zona buna, a fost sa vada impreuna cu noi, noua ne placea tare mult...si la sfarsit a zis ca el nu vinde, ca nu se poate muta din apartamentul acela. Cat despre a sta la povesti cu altii...cam greu pentru el. Nu e genul care sta la povesti sau joaca ceva...
Insa, e posibil sa vina o vreme cand nu va mai putea singur si atunci asta va fi solutia. Este o casa de batrani si la vreo 20 de km de SM, tot privata. In SM este si o firma privata care se ocupa de batrani la ei acasa...vom vedea asta daca si cand va fi cazul. Ca D-na mea nu e infirmiera, nu va putea avea grija de el, asta e clar. Timpul insa le va hotari pe toate...
multi, stii ca apreciez orice idee si propunere, nu ma supar eu pentru astea.vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
salutare si de la noi.
miha
stiu ca este greu.Mai ales cu batranii care nici nu vor sa auda de vandut, iar daca le spui de centrele astea zic ca ei nu is nebuni sa ii duci acolo, au impresia ca ii parasesti.Asta este o mentalitate estica, aici batranii care nu se pot ingrijii singuri sunt duci la astfel de centre, pe cand in Romania e mentalitatea ca daca au copii acestia au obligatia sa ii tina la batranete.Nu mi se pare corect, dar cine ii poate schimba
Un copil nu e o polita de asigurare la batranete, dar ma rog....Sanatate multa va dorim.
oti apoi io nu am cafei in casa deloc, i-am dat o cola da nu vrea, aici nu e obiceiu cand vine vecina sa pui ceva pe masa
cat despre tort nu fac nimic ca s- mancat tortu de ziua lui marti, plus ca nu am coleg acasa pana saptamana viitoare.Oi pune neste poze sa vedeti tortu
bia deci capitolu 69 il deschizi tu
SA MOARA TOTI DUSMANII

ioooi v-am zis ca aici e la moda o manea

alui SALAM eu cu tine tu cu mine sa mori incet cand auzi melodia, si spaniolii is super incantati de ea

is pe zona
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Bia, tipa e mai greu de modelat pe cat pare.Deocamdata bucatile din corpul ei sunt gata, tre lipite si apoi imbracata.Intre timp facui mancare, avui grija de pui, alea, alea. Amu daca nu reusesc azi sa o imbrac, asta e. Ramane pe maine. Oricum mai e vreme.Olimpia, fug pe youtube sa vad despre ce melodie e vorba.Miha, multa sanatate socrului. speram ca se face bine curand.
la toate.
olim spune:
oti ca tot esti in domeniu, imi expira luni antivirusu, zii ceva gratis pleas
da cu tot cu manual de instructiune daca ai![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
mihaela,poate acum s=a speriat si a vrea dansu sa mearga intr-un centru privat,unde chiar are conditii bune de ingrijire si supraveghere.
olim,deschid,deschi nr 69
.sa vaz cine ma urmeaza
.
oti,da di ce greau de modelat tipa?io as fi facut un mulaj pe o papusa si era ok.auzi sa te vaz cum faci "jucariile"
din dotarea fetii.biciu e usor, da restuuuuuuuuuuuuuuuu?
silvana_salajan spune:
Amu am gatat. Bia explica-mi si mie cum poti folosi o papusa pe post de mulaj, ca nu ma duce capul. In plus, papusi Barbie nu avem niciuna.Deci, o facui, iesi mai mult o baba-cloanta
dar mesajul conteaza. Si i-am pus in mana un bici.
Andrei o marait, ca de ce nu i-am pus o telecomanda, ca si la aia de pe net?
Deci, facui si o telecomanda.
Olimpia, antivirusi gratuiti gasesti pe net cu duiumul, problema e ca expira in 30 zile si teoretic tre sa platesti licenta pe ei. Mai sunt si vresiuni gratuite, dar ar trebui sa iti descarci unul si sa vezi. Da o cautare dupa free antivirus si ai sa vezi. Nu pot sa iti recomand nimic, eu mereu sunt nemultumita de ei drept urmare ii schimb des.
A, si iti tre un pic de nerv pana il setezi sa faca exact ce vrei.
Bimilit spune:
oti,mor aci de 
,deci aia in mana are telecomanda?in puii mei se vede ca io visez la nr urmator
.io is choara deci
,am crezut ca e ceva jucarie ,cum avea profa di franca.