Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Da, chiar ma gandeam cand am deschis capitol nou, ca musai sa il deschizi tu pe urmatorul ![]() |
da di ce eu? ca n-am filmat nik.ca nu am cu cine
bey, fara aluzii si alea, alea,da
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, baga nasuwww.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/9540/" target="_blank">aici,ultima postare.io n-am pasta
ca ti-as face eu figurinele
.hai ca la iexperienta ta in 30 de min is gata de modelat.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan |
Bimilit spune:
oti, ce zici? faci un tort de ala?
vaz ca ai disparut.deci te-ai apucat de treaba?
spor la modelat
.
Bimilit spune:
gata pauza publicitara
.
ne cetim mai tarziu.
va pupez si salutez.
aveti grija de voi.
silvana_salajan spune:
Bia, fix la ala ma gandeam.
Nu m-am apucat ca i-am facut la Andrei suc dintr-o rodie, si nu am putut sa o storc ca si pe o portocala ca era nitel stricata pe alocuri, si o trebuit sa culeg boabele... Si o fost asa de mare! Am avut ce culege pe ea...Ma duc sa fac pasta, sa vedem ce o iesi. Modelul e printat de cateva zile, numa chef sa fie...
mihaela_s spune:
Bia, esti o scumpa ca de obicei...D-na Margareta are grija de socrul, am vb aseara cu ea, a vb si Ovi. Si mai e cumnata socrului, sora soacrei mele care va merge si ea la el la spital. Dar nu e usor, ce sa facem...asta e viata. Daca a fost aici nu i-a placut, abia a asteptat sa ajunga inpoi acasa la el. E alegerea lui, nu avem ce face, nu-l putem tine aici cu forta. Ca si asa ne-a reprosat ca l-am adus aici cu forta, desi Ovi l-a intrebat de mai multe ori daca e sigur ca vrea sa vina...
. Si apoi ne gandisem sa stae pana in primavara, dar n-a mai putut si a trebuit sa vina cumnatul din Canada sa il duca acasa, dar stiti deja povestea...asta e...
Speram sa poata vb Ovi cat de curand cu cineva din spital, o stie de dr-a la care e socrul, sa afle in termeni medicali mai exact care e starea lui. O sa mai aflam azi si maine vesti.
Va tzuk cu drag, mersi de ganduri si imi cer scuze in continuare ca nu stau mai mult la povesti...inca sunt la scoala. Poate voi avea mai mult timp deseara, desi va fi la noi o prietena a Dianei, va si dormi la noi asa ca trebuie sa mesteresc ceva bun de cina, inca ma gandesc ce. Apoi maine mergem sa facem cozonacii(oare v-am spus?) pentru ca sambata e targ mare de Craciun aici in oras si iar vom vinde pentru clasa Dianei sa strangem in continuare bani pentru la vara, cand termina stadiul de scoala. 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Oti, Bia, am ras pe rupte de criza si ciorapii vostri!
Nu mai spun de capitolul urmator...vezi Bia ca poate urmaritoarea/urmaritorul se cruceste cand te vede cu 69 in cap! Te stie fata cuminte? ![]()

![]()
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Oti, Bia, am ras pe rupte de criza si ciorapii vostri! ![]() ![]() |
lasa, ca incitam dusmanu, am vrut sa scriu altfel
.oricum,"nu mi-e frica/nu mi-e frica/de BAU-BAU".o sa afle cat de curand cat is de cu minte